oh sefan olsun afıyet olsun
valla var tıtızlık hastalıgı var sende
ben bazen suyla bazen sutle muhallebı fılan yapıyorum
korkmustur canım
özgurcum basın sagolsun
sağol canım. Babam 2 sene önce vefat etmişti
iyi geceler kızlarrrrr
yaklaşık 3 gündür sanırım bakıyorum 1 sayfa okuyup çıkmak durumunda kalıyorum ya da syfa açık kalıyo bi ara dün baya alıntı yaptım yolladım ama beni attı kk sayfadan.artık geri dönmek te zor geliyor.hasta olanlara geçmiş olsun.benim oğlanında kabızlığı vardı 5. 6. 7. günleri bulan.bebekler ara ara böyle yapıyor sanırm.1 aydr evam ediyodu bizimkinin kaka sorunu.birde gaz çıkarışı o kadar kokuluki anlatamam size.dr amonyak sıkışıyo ve çıktığı zaman koku yapıo dedi.......neyse şükür ki şimdi iyi..........
kızlar size bi akıl danışcam ya........
eşim çok uzun zmandr beni üzüyo.bu akşam öyle bi laf ettiki.......bana çocuğunun annesine..........ona bebek vermek için tüp bebek sıkıntısı çekmiş karısına.........ya ne diyeyim biliyosunuz işte herşeyi..........
artık çekemeyeceğimi anladım çok bunaldm bebeğim için tamam idare et diyorum herkesin zamanında böyle zamanlar vardr diyorum ama olmuyo ben alttan aldıkça tepeme çıkıyo.bişey söylesem daha ağırını söylüyo.napcam ben yaaaaaaaaa
bu akşam olan da şu........
pazar akşamından beri göktuğ biraz huysuz sanırım diş çıkaracak.........
bütün gün çocuğu kucağımda gezdiriyorum zaten kilolu bi oğlum var belim sırtım çok kötü oluyo.akşam işten geldikten sonra eşime bırakıyorum oğlanı koşturarak yemek yapıyorum yinede 3-4 kap yemek yapıyorum.....
bu akşam oğlanı sallıyorum uyumuyo.her yolu denedm yok ama çıldırıyo çocuk ağlıyo.........gel dedim sallayalım çarşafta........sen mi yarattın benim canımı uyuyacağım dedi.bende çok yoruluyorum dedim yatıralımda çocuk rahat etsin.eşim akşam iftarı yapıyo ve uyuyo düşünün.....hiçbir iletişimimiz yok.o kadar bunaldımki bu durumdan.kaçdefa konuştum değişmiyo.........neyse çarşafı aldı geldi sallamaya başladık bana kaldıramayacağım bi laf dedi.bende sen hiçbişeye layık değilsin görmüyomusun nasıl didindiğimi dedim.yapma diyo bana.nasıl yapma ya kim yapacaksa hala şu anda sofra ortalıkta duruyo göktuğ uyudu.benim elim gitmiyo ama hiçbişey yapmak istemiyorum.
ne oluyo eşime anlamadm ya......annemede anlatamadım geçen olayıda bunuda anlatamam.ama Allah biliyoya çok bunaldm boşanma derecesine çoktan geldm.annem sinirsel hasta.napcam bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştm kendimi hep çıkış yolu bulan ben hep güçlü duran ben şimdi zayıf bi insan oldum.ne yaptıysam olmuyo ya..........
artık şunuda yapayım diyeceğim bi yolum kalmadı.bakıyorum çevreme herkes eşiyle iyi mutlu........ben biz niye böyleyiz.artık bebekte var daha mutlu olmamız lazım değil mi?
ne eksik kısmına gelince ben fazla fazla yapıyorum ütüsüydü,yemeğiydi ilgi bebekten sonra biraz azaldı tamam ama eşim bebekten öncede böyleydi.tüp bebek gibi büyük bi sıkıntımız vardı ben her gece yarılarına kadar otururdum o uyurdu.ailesini hiç demiyorum biliyosunuz zaten..........kafayı yiyeceğim ya.napcam ben
Canım durumunuza çok üzüldüm ama maalesef erkeklerin çoğu böyle. Çevrendekileri mutlu görüpte aldanma. Çünkü davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş. Kimbilir millette ne dertler var. Benim kaç arkadaşım mutlu görünüp boşandı, psikiyatristlere gitti biliyormusun..
Erkekler çocuk gibi ilgi isterler, ilgi göstersen bile az gelir, bahane ederler, giderler üstüne başka gül koklarlar. Ama sen önce bir annesin, sonra kocanın hanımı. Tabiiki önce bebeğine ilgi göstericen. Her anne ben de dahil, çocuğunun babasının da çocuğuna kendi kadar olmasa da biraz ilgi göstersin ister. Ama her baba yapamıyor bunu.Benim eşim 7 yıl önce kızım doğduğunda benim ailem ve kendi ailesiyle atıştı. Dolayısıyla yapayanlız kalmıştık. Ben de illaki yardım edeceksin tartışmaları yaptım hep evde. Sonunda o da gece kalktı kızımın gazını çıkartmaya. Ama ben üzüle üzüle sütüm kesildi. Üzülme demekle olmuyor insanın elinde değil ama bebeğin için üzülmemeye çalış, üzülüp onu sütünden mahrup etmeye deymez de gitsin..Şimdi oğlumla gece ilgilenmiyor. Demin bebişim beşiğinde ağlıyordu. bende mutfakta mama hazırlıyorum. Eşimin yanında olmasına rağmen bana sesleniyor gel bak ağlıyor diye. Baktım ayağı beşiğin parmaklığına sıkışmış yavrumun. Babası horul horul uyuyor, yavrum ağlıyor. Gözünü açıp bakmamış bile neden ağlıyor diye..

Sen de eşinle konuşmaya çalış. Bir ilişkiyi bitiren 1. sebep iletişim kopukluğudur.
yok özgecm ya boşanmayı düşünmüyorum ama aklını başına getirmek için bikaç gün uzaklaşmam lazım ama nereye giderim annemlerm duymaması lazım yoksa çok üzülürler herkesin bi düzeni var abilerimin ablamın bi arkadaşım var hamile...........hamile olmasaydı ona giderdm bak arar bulamazdı anlardı belki ve ya anlarmydı
Ekonomik olarak müsaitsen al bebeğini birkaç gün tatile git derim. Şöyle çok uzak olmayan seni yormayacak bir yer de olsa olur. Hatta yanında seninle gelebilecek bir arkadaşta bulursan harika olur. Ailenden birine sakına anlatma.
iyi geceler kızlar misafirleri yolcu ettim evi topladım oğlumu uyuttum geldim
bugün yusuf çok keyifsiz kızlarya ateşi var 38 e kadar çıktı calpol verdim kaç defa işe yaramadı en son fitil koydumda düştü biraz keyfide yerine geldi ama neden ateşi çıktı bilmiyorum herhangi bir hastalığı varmış gibi görünmüyor. bu akşamki misafirlerimden biri ebeydi dişten olabilir dedi bende dedim ama öyle aman aman bi diş kaşıntısı yok diye ama farketmez dedi bazen bir anda da olabiliyormuş aman dişten olsun başka bi sıkıntısı olmasında . ve ateşten mi bilmiyorum çok huzursuz uyuyor
fundam yazdıklarını okudum bitanem ama ne desem bilemedim. neler yaşadığını sen daha iyi biliyorsun ama bu durumda hadi bırak eşini değerini anlasında denmez ki. bazı erkekler malesef böyle bencil oluyor eşinin seni baştacı etmesi gerekiyorken yaptıklarına bak. aslında hatamız ne biliyor musun canım aman üzülmesinler diye kusurlarını yüzlerine vurmuyoruz olduğu gibi kabul ediyoruz ve başımıza çıkıyorlar
ben bazen eşime ne dersem diyim anlamıyorsa yazıya döküyorum mail atıyorum falan ve o zaman daha etkili oluyor ve konuşurken aklıma gelmeyen şeyleri de rahatlıkla yazıyorum.
bugün eşimde çok sinirlendirdi beni ve bende ilk defa bağırdım ve uyardım beni tehdit mi ediyorsun falan dedi bende nasıl anlarsan dedim . sonra dışarı çıktı ve geldiğinde sanki az önceki adam o değildi.
Dişten olabilir canımateşi geçmiş olsun. Bugün de geçmezse ateşi doktora götür bence. Kulak ve boğazına bakar, enfeksiyon var mı diye
neyse kafanızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin ya çok anlatıyorum size burada en çok anlatan benim bu konuları.annem hasta anlatamıyorum babam zaten sıkıntısı var anlatamıyorum abileimn öyle ablamın keza öyleeeeeee.he anlatırım cephe alırlar biliyorum tek sizlere anlatıyorum.bazen utanıyorumda yazmasammı diyorum bak insanlar ne güzl ne mutlu diyorum ama yazmasamda ben çıldırıyorum.herkes tek tek helal etsin hakkını.sanırım sizden başka böyle rahat anlatabileceğim birileri yok
Helal olsun canım. Utanacak ne var ayol herkesin başına gelebilecek şeyler. Ailenden birine sakına anlatma. Çünkü sen onların canısın, çok üzülürler. Siz eşinle düzelirsiniz, onlar unutmazlar, içlerine oturur. Hep akılları sende olur, huzursuz olurlar.
canım fundacım üzme kendini bu kadar akıl vermek gibi olmasın zaten bana d düşmez ama bence yani ilgi bekliyolar hepsi bu başka bişey değil evi işi yemeği gerekirse ütüyü bırak canım önce kendine sonra kocana zaman ayır bence erkekler çocuk gibi zaten 24 saat peişnden dolaş isterler dolaşırsın ama yaranamazsın bide yavrucun yüzünden anca herşeye yetişiyon iki sohbete konuşmaya gelinc mest düşüyon belkide ben yanlış düşünüyrumdur benim kocam öyle eve girdimi yemeği hazırlamak için bebeği kucağına verirdim yusufun zamanında sinir olurdu ama şimdi yapmıyom yatırıyorum yasini kanepeye yaağına herne ise geldiğini biliyom yaa mutfağa geçiyom yemek hazırlmaya bbek mızıldanıyor tabii hoşgeldin canım falan kapıda karşılıyom o ona motvie oluyor ben söylemeden kendisi bebeği alıyo kucağına böyle diyom diye sakın yanlış anlama sana sonuna kadar hak veriyorum ama erkele işte anlamıyor sen ne durumdasın bilmiyor arada bebeği bırakıp biyerlere gidecen ben mesala bırakıp iki tur atıp geliyorum ayy bunaldım diyom evde bakıyo susuramasa bile gururuna indiremiyo yoo senden güzel baktım diyo sadece ilgi diyom başka da bişey demiyorum canım baktım msn den yazacaktım da kayıtlı değilmişsin canım
Evet maalesef bebek olduktan sonra erkekler daha da fazla ilgi istiyorlar. Benim kırkım çıkmadan "Ne zaman eskisi gibi olacağız? Nezaman düzene girecek gece hayatımız?" diye söylenip dururdu. Hala da söylenir. Zaten çok yoruluyoruz bütün gün. Madem ilgi istiyorlar. O zaman işin ucundan tutsunlar da bizi dinlendirsinlerkaydirigubbakcemile
Gelelim bana. Benim oğlan gece sadece 5 de kalkardı memeye. 2 gündür saat 2.30 da da kalkıyor. Doymuyor mu acaba? Milupa aptamil gece maması çıkarmış. Ondan alsam mı nedersiniz?