bende öğretmenliği çok özledm hep çok iyi bi öğretmen olduğumu söyler öğrencilerm öğrettiğim bütün ip uçlarının sınavlarda çıktığından ve siz bunlara dikkat çekmeseydiniz hocam sınavda başarılı olmazdk falan derlerbunlardan bahsederler...............şimdi ot gibi yaşıyorum.yok eş miş,yok kaynanaymış.ben bunun için mi okudm ya ne salakça bi hayat diyrm bazen.yok üst komşum halı çırptı bak böyle yapılmaz alt komşum bangr bangır müzik dinliyo yanlış yapıyosunuz diye millete doğrusunu anlatmaktan ve milletin anlamamasından ve senin yani benim bu salakça şeylerle uğraşmamdan gına geldi.halbuki ben bunlardan başka bi hayatı olması gereken bi insanım.öğretmen olmak istiyorum illa bizde kopya çekenlerden hak yiyenlerden mi olalım yaw.okul öncesi öğretmenleri 50 ile atanırken ben neden en az 85 almak duruuzdaym.ya hiç çalışmasam o puanı zaten alıyorum.hayır onu alamayan arkadaşlar var ya okul önceciler.yapmayın kardeşim bunları öğretmen 50 dahi alamıyosa atamayın delirtmeyin beni uleyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn