2010 Nisan Anneleri

sibelcim defne i sayılır.diş ağrılarımız başladı.eli hep ağzında.çok salya akıyor.
huysuzlaştı iyice ama sağlıği,ı iyi çok şükür.
elifim nasıl benim banyo kuşum:)

sibelcim defne i sayılır.diş ağrılarımız başladı.eli hep ağzında.çok salya akıyor.

bu ay bebişlerin çogunun sıkıntısı bu eller agızda salyalar akıyoo..
Elifimde çokii teysesi uyuyo şimdi
yarın aşısı var inşallah sorunsuz atlatırız

bu ay bebişlerin çogunun sıkıntısı bu eller agızda salyalar akıyoo..
Elifimde çokii teysesi uyuyo şimdi
yarın aşısı var inşallah sorunsuz atlatırız

ateşsiz geçer inşallh ya .bizim çıkmıştı biraz 37 yi geçmişti gece çıkmıştı.
sen zaten sık sıkm kontrol edrsin.

iyi günler herkeseeee...
çok mutluyum .10 gün rapor aldım.sonrada 5 gün daha aldım mı tamam.
yarın okula gitmeyceğim ne güzelllllllllllllllllllll......

aaaaaay cok sevındım rapor alabılmene keske ımkanı olsada kımseler ayrılmasa yavrularından kendılerı buyutebılseler

salya 3 aydan berı bennudada var
aman dıkkat edın göguslerı ıslak olursa bronsıt olurlar dıkkat edmek lazım

merhaba kızlarr
nasılsınız görüşmeyeli?
yorgunluğumu saymazsak çok şükür iyiyim Ahmet Yusuf ta iyi çok şükür
dün 11 kişilik misafir grubum vardı ve inanılmaz keyifli bir akşam geçirdim tabi geriye yorgunluk kaldı:) 12 gibi gittiler uyumam 2 yi buldu sabahta kalktım 2 saate anca mutfağı temizledim eve hiç dokunmayacağım dedim ama mümkünmü tekrar sil, süpür toz al , bebeği duş aldır uyut derken anca oturabiliyorum . makineyede çamaşırları attım ve yapılması gereken ütüler var artık bi ara da onları hallederim
bu hafta en azından perşembeye kadar misafir almamayı düşünüyorum zaten sonunda eşimde insafa geldide yorulduğumu anladı:)
dün misafirler gittikten sonra duşa girdim hemen oda mutfağa girmiş bulaşık makinesi çalışıyordu zaten 2. postayı temizlemiş tezgaha koymuş balkonu toplamış falan Allah razı olsun dedim bende:)
bi geçmişe bakayım da geleyim hemen

ohhh oğlum düzelmiş. 4 gün daha içecek ilaçlarını sonra bırakacağız. bi rahatladım ki sormayın ayol...

günaydın kızlar hamile değilim...gidip oğluşuma sarılıp uyuyayım
kaydirigubbakcemile5
ya kızlar dıger sayfalar degıl ama bu sayfa öyle genısledıkı 3 laptop buyuklugunde demın duzelmıstı galıba o asker kıyafetlı bebegı actım ondanmı nedır sızınkılerde öylemı

fundacım gözun aydın
ben baglattımya esıme gecen regl oldugum gun hamıleyım test yaptım dedım gıt basının caresıne bak dıyo 500 mılyon ver aldıracam dedım bayagı korktu
tabıı % 4 ıhtımalmıs hamıle kalmam
allah göstermesın olmayanlara versın
bak şimdi eşine sinir oldum canım ne demek git başının çaresine bak sanki annenin evinden getirdin:oklava:
günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri yaa gece ne güzel kaynatmuışsınız yaaa valla bende sanırım grip oluyorum kızlar yaa gripken bebiş emzirebiliyormuyuz yaa bana bir akıl verin

birde kızlar bişey daha diyeceğim bir topik açtım nisan bebeklerine aldıklarımız diye biri yine çomak sokmaya çalışmış yaa bu millet valla laf arıyo illa heee ne art niyetli insanlar var valla hep böyle cinslerde beni buluyo valla sinir ettiler beni yine
kendini nisn topiğinde hiç görmedim illa laf arıyo

dünürcüğüm canım hadi gözün aydınmı desem şimcik ne desem göktuşumun rızkı kesilmesin canım yiede
bi bakayım topiğine hayatım bakma sen millete
iyi günler herkeseeee...
çok mutluyum .10 gün rapor aldım.sonrada 5 gün daha aldım mı tamam.
yarın okula gitmeyceğim ne güzelllllllllllllllllllll......
ohh sefan olsun fundacım
1 kaç sayfa geriye gidebildim sadece .
jalecim,zeynepcim,ayşegülcüm bebişlere çok geçmiş olsun.
funda bi korku atlatmışsın neyse değilmişsin hamile.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.
çok sağol tatlım
bende öğretmenliği çok özledm hep çok iyi bi öğretmen olduğumu söyler öğrencilerm öğrettiğim bütün ip uçlarının sınavlarda çıktığından ve siz bunlara dikkat çekmeseydiniz hocam sınavda başarılı olmazdk falan derlerbunlardan bahsederler...............şimdi ot gibi yaşıyorum.yok eş miş,yok kaynanaymış.ben bunun için mi okudm ya ne salakça bi hayat diyrm bazen.yok üst komşum halı çırptı bak böyle yapılmaz alt komşum bangr bangır müzik dinliyo yanlış yapıyosunuz diye millete doğrusunu anlatmaktan ve milletin anlamamasından ve senin yani benim bu salakça şeylerle uğraşmamdan gına geldi.halbuki ben bunlardan başka bi hayatı olması gereken bi insanım.öğretmen olmak istiyorum illa bizde kopya çekenlerden hak yiyenlerden mi olalım yaw.okul öncesi öğretmenleri 50 ile atanırken ben neden en az 85 almak duruuzdaym.ya hiç çalışmasam o puanı zaten alıyorum.hayır onu alamayan arkadaşlar var ya okul önceciler.yapmayın kardeşim bunları öğretmen 50 dahi alamıyosa atamayın delirtmeyin beni uleyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım arkadaşım seni de delirttiler desene Şeniz
slm kızlar bende geldim
3 gündür annemdeydim bugün geldim ne var ne yok sizlerden
ben en son kızıma aşı yaptırmıştım sol bacağı şişmişti kolonya sürmüştüm geçmemişti eczaneye sordum kolonyayla masaj yapacaksınız dedi ben sadece pamuğa kolanyayı sürüp tutuyordum öyle değilmiş yani çok şükür 2 gündür indi şişlik bunuda atlattık çok şükür
merhaba filizcim hoşgeldin geçmiş olsun prensesine

bu arada bababnem cewapladı sorumu....
hamile kalınırsa emzirme döneminde ;doktor hemen sütten keseceksin bebeğini dermiş..
çünkü hormonlar faklı çalışırmış ve bu bebeği beslemezmiş....
bu süt bebeği hasta edermiş....
oyuzden bu dönemde çok dikkatli olunması gerekli diyor çünkü o bebeğin rızkını kesmiş olmamak çin anneye en ihtiyac duyduğu dönem olduğu için hamile kalmayın işte bizim zamanımızda korunmak diye bişi yoktu hersey elinizin altında kalmayın hamile diyo:))))))
ayyy neguldüm benim ağzımımı yokluyorsun diyo
maşallah babaannene özgecim
merhaba kızlar.........
ya dün gece girdm ama net çok yavaş olduğu için sinirlendm çıktm
önce kendimden haberler vereym..........kocamla barıştık dün 3 gün boyunca tatildi ona çok iyiydi ev işi falan yardım etmeler.........özür diledi benimde fark etmeden yapmış olduğum şeyleri söyledi bende özür diledm barıştık ama önce ben z.dalı uzattım pardon maydonoz dalı.........
dünürün geldiği gün çooookk güzel geçti.........aynen dediği gibi sanki yıllardr arkadaşız iyiki tanışmışız dedik eşimle.birde buradan ya çok değişik bi durum.internetten tanış sonra kanki ol süper ya..........çocuklarda çok iyiydiler yaaaaaaaaaaaa.çok tatlıydılar koptuk gülmekten bi ara.........birbirlerine bakışmaları,yakalarını,üstlerini başlarını tutmaları çok komiktiiiii
jalecm geçmiş olsun bugün arayamadım dışarıya çıktık akşam arayayım dedim bugün misafirin vardı sanırım.inşallah iyidir ahmetim ya kıyamam ben ona.........

kızlar bişey socam ya ben hiç regl olmadım ya kendimde de bi gariplik hissediyorum hamile olabilirmiyim?mesela kasık karın bel ve sırt ağrım oldu geçen hafta.ara ara bulantm oluyo.....karnımda sanki damar atar gibi hani o ilk başlarda hissettiğimiz şeyler var.yarın test yapıcam.ama hamile olsam sütüm kesilir dimi?mesela bebek 3 aylık olsa süt kesilir dimi?hiç bileniniz var mı?çevreden duyduğunuz falan..oyyy çok garibim yaaaaaaaaa

fundamm çok sevindim barışmanıza canımyaa inşallah kıymetini anlamıştır eşin
benimkide yavaş yavaş anlıyor sanırımyerimseniben
geçmişe sondan bakınca test yaptığını gördüm inşallah vakti zamanı gelince bir tane daha meleğin olacak
çok gecmıs olsun

:dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek:
sağol meltemcim
günaydın kızlar gizoş kalktı jher zamnki sabah senfonisini yaparken bir göz atayım dedim geçmişe şöyle bir baktımda jaleciğim canım rabbim acil şifalar versin bebeişlerimize yaa biz onların gözlerine bakarken hasta oluyolarya ne diyeyim canım gizoşta yeni yeni atlatıyo şükürler olsun canım benim özgeciğim hiç olurmu atla gel valla giresuna bizim burasını yapajk görüşme merkezi olarak belki millet istanbulu sevmiyo buluşmak için şöyle bebişlerle bir karadeniz turuna çıkın çıkın gelin kapım her zamn açık
merhaba canım çok sağol geçecek yavaş yavaşta ömrümden ömür gidiyor valla
ateşimiz yok ama mamasını emerken yutkunmakta zorlanıyor yavrum
ahh canım benim..çok geçmiş olsun..boğazları nasıl iltihap kaptı bu havada.neyden kaynaklanıyor acep..sende çocuğunla ilgilen ayol ne misafiri..

kızlar günaydın.ii haftalar.ben resmen dökülüoum..dün tam 6 kişi iftara ağırladım.(görümcem kocası çocukları,eltim kaynım,kayınvalidem) c.tesiden haber verdiler.gece poyraz uyuyorken kalkıp tatlımı yaptım.dünde poyrazla sabah 7 de uyandım.onu salıncağına atıp hemen mutfağa yemek işine giriştim.kociş uyandı hadi dedi acile..boynu tutulmuş gece feci acı çekiordu.gittik iğne yaptırdık.uyudu o akşama kadar.bend ehem poyraz hem yemek hem süpür sil mahvoldum kızlar yaa ne zormuş.neyseki yetiştirdim iftara 5 çeşit.asıl kötü olan ve sinirlerimi bozan şey herkezin karnını doyurup kenara çekilmesiydi.oğlum huysuzlandı onu uyutayım dedim bi geldim masadan bi çatal kaldıran olmamış.masa işine gişriştim çalkaladım makineye dizdim filan çay servisi yaptım.sinirlerim bozuldu yaa asla bidaha yemeğe davet etmeyecem.bebekli kadınım okadar yorulmuşum biliolar bi pazarım var.sofra kalkarken çay servisinde kıçlarını kaldırmadılar.ben salak gibi iftara gittiğimde çalıştığım halde ilk ben kalkardım yardıma . salak kafam salakkkkkkk alsanaalsanasmile gece 12 de zor attım kendimi yatağa . süpüremedim evi bile..aman dedim eksik kalsın..şuan ayakta zor duruyom beni her gören hayırdır hastamıısn rengin bembeyaz diyorlar..:uhm:
sağol bitanem sorma hem bebek hem misafir zaman su gibi akıp geçti valla ama çok üzülüyorum bebeğimle ilgilenemdim diye
aslında bu kadar misafir bende ağırlamayı düşünmüyordum çünkü çoğunu ilk defa gördüm dün mesela toplamda 5 aileydik . birde istanbuldan eşimin arkadaşları geldi onlarlada yeni tanıştım ama iyikide gelmişler çok güzel bir akşamdı.
şimdi sadece eşimin dayısıgil kaldı bide onları çağırdım mı tamamdır
seninkilerde çok anlayışsız mış cidden canımya insaf yani benimkiler sağolsun masamada bulaşığımada yardım ettiler
slm kızlar refıs jale ozgecım gecmıs olsun cnm ıdılde ole ara ara cıkan ates kopek dıslerı kabarmıs damakları ıcın jel aldım bıraz rahatlattı sankı ama yınede cok huysuz bı an once atlatsak bu zamanları

betulbakı sanırım yenı bı arkadas katılmıs aramıza hosgeldın
yurdagülcüm çok sağol canım
Kuzime, idilime, Ahmet yusufuma , gizosa daha unuttugm diger bebeciklerime gecmis olsun tez zamanda neseli gunlere donsunler

bende spordan geldim yine pestilim cikti ve kizalrrr hazirmsiiniz bugun sabah icine giremedigim pantolana nihayet girebildim halaluyaaaaaaaaaaa yasasiiiiiiiiiinnn ama midem kaziniyor sabahtan beri 4 sise su ictim . ara ogun zamani geldi gari bi elma yiyeim yaninada meyveli yogurt ve 2 burcak biskuvi yasasinnn hihihiii
filizcim çok sağol güzelimm
ohhh ne güzel bende 76 olmuştum en son şimdi 73,5 tatlım bir haftadır pek dikkat edemiyorum o yüzden sabitlendi sanırım ama bugünden sonra spora devam
slm kızlar az önce dünürümden fgeldik aboooo bana hamarat diyen hatun döktürmüştü çok güzel vakit geçiriyoruz valla fundayla çok iyiler iyikide tanımışız valla birbirimizi çocukluk arkadaşları olurya aynı öyle oluyoruz bir araya gelince dedikodumuz bitmiyo hiç:)))kaynanalar kocalar falan ohh sefamoz olsun bu akşam yine kocalara verdik bebeişleri ayy bir komedilerdi yaa gizoşta göktuşta ağlıyo susturamıyolar o kadatr komik görünüyolardıki bizde fundayla bir ahhhh çektik derinden

özgeciğim canım resim pek çekemedik kuzuların biri uyudu biri uyandı derken çekemedik canım yarın beliki alışverişe gideceğiz bayramlık bakacak funda eşimin işi erken biterse o zamn bol bol çekeriz tatlım

canımyaa maşallah sizee

mrb hanımlar bebişler iyidir umarım ne zamandır giremedim yine geçmişi okumam imkansız en son nerede bıralktım hatırlamıyorum bile umarım keyifler yerindedir

merhaba kızlarr
nasılsınız görüşmeyeli?
yorgunluğumu saymazsak çok şükür iyiyim Ahmet Yusuf ta iyi çok şükür
dün 11 kişilik misafir grubum vardı ve inanılmaz keyifli bir akşam geçirdim tabi geriye yorgunluk kaldı:) 12 gibi gittiler uyumam 2 yi buldu sabahta kalktım 2 saate anca mutfağı temizledim eve hiç dokunmayacağım dedim ama mümkünmü tekrar sil, süpür toz al , bebeği duş aldır uyut derken anca oturabiliyorum . makineyede çamaşırları attım ve yapılması gereken ütüler var artık bi ara da onları hallederim
bu hafta en azından perşembeye kadar misafir almamayı düşünüyorum zaten sonunda eşimde insafa geldide yorulduğumu anladı:)
dün misafirler gittikten sonra duşa girdim hemen oda mutfağa girmiş bulaşık makinesi çalışıyordu zaten 2. postayı temizlemiş tezgaha koymuş balkonu toplamış falan Allah razı olsun dedim bende:)
bi geçmişe bakayım da geleyim hemen
maşallah canım yaa nasıl yapabiliyorsun cocukla ben çocuk uyusada uyusam diye bakıyorum

ohhh oğlum düzelmiş. 4 gün daha içecek ilaçlarını sonra bırakacağız. bi rahatladım ki sormayın ayol...
çok geçmiş olsun canım

slm kızlar nasılsınız
melis 3 gündür hasta geçen gece ateşlendi şimdi ateşi yok ama öksürük ve hırıltısı var neden olduğunu bilmiyorum diş falan çıkarırken olurmu bunlar sizdede oldumu
dr. ilaç verdi öksürüğü için inş.geçer

slm kızlar nasılsınız
melis 3 gündür hasta geçen gece ateşlendi şimdi ateşi yok ama öksürük ve hırıltısı var neden olduğunu bilmiyorum diş falan çıkarırken olurmu bunlar sizdede oldumu

hayatım korkutmak gibi olmasın ama benim oğlanda da ööle başladı. dr. öksürük şurubu verdi. 1 hafta sonra kendi dr. uma gittiğimde bücürüm bronşiolit çıktı. sıkı takip et, baktın hırıltı devam ediyooo doğru dr. a...

hayatım korkutmak gibi olmasın ama benim oğlanda da ööle başladı. dr. öksürük şurubu verdi. 1 hafta sonra kendi dr. uma gittiğimde bücürüm bronşiolit çıktı. sıkı takip et, baktın hırıltı devam ediyooo doğru dr. a...

teşekkürler canım
zaten dr.da 3 gün ilaçları kullan geçmezse gel dedi çok korkuyorum inş.ciddi bişey değildir bol bol ıhlamur veriyorum
sizede geçmiş olsun

maşallah canım yaa nasıl yapabiliyorsun cocukla ben çocuk uyusada uyusam diye bakıyorum

çok geçmiş olsun canım
valla tatlım artık uyumasını beklemiyorum yoksa bir türlü yetişmiyordu işlerim şimdi ben nerdeyim bebeğimde orda mızmızlanıyor tabiki ama bi şekilde hallediyorum
FACEBOOK GITTI BENDE SIZDE DURUM NEDIR HANIMLARbilmiyorumkismile
ben daha bakmadım fatmacım
slm kızlar nasılsınız
çok geçmiş olsun canım ama ihmal etme bence inşallah ilaçlar işe yarar
bu durumun diş çıkarma ile ilgisi yok diye biliyorum
[

kızlar okadar işimın arasında tuylerım dıken dıken yazıyorum
apt komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
ekımde tup bebek deneyeceklerdı
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıleyen herkeslere tattırsın insallah

ya kızlar ya....
kızım çok fena yüzünü çizmiş.
daha cuma günü kesmiştim törpülemiştim.nasıl becermiş anlamadım ya.
hemde 1 cm var ve derin bi çizik.
görünce ağladım yaçkız çocuğu sonuçta.o kadar dikkat ediyorum b,ir de ya.
izi kalır mı ya.
hep derler ya tırnak izi kalır diye.offfffff yaaaaa.
sinir oldum kendime.bundan sonra hergün törpüleyeceğim.

mrb hanımlar bebişler iyidir umarım ne zamandır giremedim yine geçmişi okumam imkansız en son nerede bıralktım hatırlamıyorum bile umarım keyifler yerindedir
benim canım sıkkınnnnnnn.kızım yüzünü çizmiş.....

FACEBOOK GITTI BENDE SIZDE DURUM NEDIR HANIMLARbilmiyorumkismile
hemen bakıyorum.

slm kızlar nasılsınız
geçmiş olsun.hırıltı bizde de oluyor bzen ama her zaman değil.öksürük yok ama.

kızlar okadar işimın arasında tuylerım dıken dıken yazıyorum
apt komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
ekımde tup bebek deneyeceklerdı
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıleyen herkeslere tattırsın insallah
Allah büyük.na zaman ne vereceği belli olmaz.komşun adına çok sevindim canım.

ya kızlar ya....
kızım çok fena yüzünü çizmiş.
daha cuma günü kesmiştim törpülemiştim.nasıl becermiş anlamadım ya.
hemde 1 cm var ve derin bi çizik.
görünce ağladım yaçkız çocuğu sonuçta.o kadar dikkat ediyorum b,ir de ya.
izi kalır mı ya.
hep derler ya tırnak izi kalır diye.offfffff yaaaaa.
sinir oldum kendime.bundan sonra hergün törpüleyeceğim.

yok fundacım çok kucuk ız kalmaz
merak etme sık banyo yaptırıyoz ya ondan cabuk uzuyo

Back
X