2010 Nisan Anneleri

meltemcim inşallah dedğin gibidir ya.
ya neyse fazla abartmayayım .ama ilk başta çok canım sıkıldı o çiziği görünce.ya gözünü falan çizseydı.aman Allah korusun.

selam kızlar moralim sıfır.bebişim bugün beni emmedi.mama verdim.sütümü sağayım dedim en fazla 15 gram çıktı.ya tamammen bırakırsa emmeyi zaten ite kaka gidiyodu emme işimiz.geceleri iyi emiyodu.o da azaldı.napcam akıl verin.

Selam kızlar ne zamandır giremedim nasılız bakalım keyifler yerindemi?? Biz iyiyiz maşallah ama geceleri yapışık uyuyoruz, Nisan hiç memeden ayrılmıyor napıcağımı şaşırmış durumdayım. Şimdi bile yataktayız Nisan memede. Bana hiç uyku yok tabi. Bunun haricinde çok şükür iyiyiz, ek gıda konusunda hala bişey yok bizde, meyvelerden takılıyoruz sadece. 14 eylülde dr a gidicez bakalım ne durumdayız.

herkese slm. bende yeni üye oldum. bir nisan annesi olarak sizlerle paylaşmak istediğim konular var
aramıza hosgeldın
Selam kızlar ne zamandır giremedim nasılız bakalım keyifler yerindemi?? Biz iyiyiz maşallah ama geceleri yapışık uyuyoruz, Nisan hiç memeden ayrılmıyor napıcağımı şaşırmış durumdayım. Şimdi bile yataktayız Nisan memede. Bana hiç uyku yok tabi. Bunun haricinde çok şükür iyiyiz, ek gıda konusunda hala bişey yok bizde, meyvelerden takılıyoruz sadece. 14 eylülde dr a gidicez bakalım ne durumdayız.

bende aynı sekıldeydım aksam ustu 1 ek gıda vermeye basladım 3 4 saat aralıksız uyuyor
muhallebı yada meyve puresıne bıskuvı koyuyorum hero bayb aydede seklınde gece bıskuvılerınden dene 1 2tane bak nasıl rahat edersın doymuyor memeyle sabaha kadar emıyo

ÖZGECIM INSALLAH ÖNEMLI BISEYI YOKTUR KUZEYIN

Son düzenleme:
özgeeee meryem hort hakkında bilgi ver bakayım. mardinde ceğde diyorlar ve herkes bebesine içiriyoo şapır şupur..

ya kızlar dıger sayfalar degıl ama bu sayfa öyle genısledıkı 3 laptop buyuklugunde demın duzelmıstı galıba o asker kıyafetlı bebegı actım ondanmı nedır sızınkılerde öylemı

fundacım gözun aydın
ben baglattımya esıme gecen regl oldugum gun hamıleyım test yaptım dedım gıt basının caresıne bak dıyo 500 mılyon ver aldıracam dedım bayagı korktu
tabıı % 4 ıhtımalmıs hamıle kalmam
allah göstermesın olmayanlara versın

sağol tatlım aslında olsa sevinirdim belkide ama göktuğun rızkı için bende pek taraftar değildm.tüp bebek yöntemiyle olduğu için göktuğ bu işin zorluklarını biliyorum.rabbim hayırlı zmanda nasip etsin inş

canım günaydın sanada..seninde misafirin bitmiyoki kuzum.hemde iki çocukla..senin şanslı yanın annenin gelip utkuya bakıo olması.pazar günü annem dedi gelip bakayım ama kıyamadım anneme.zaten haftanın 6 günü sende az dinlen işlerin vardır dedim.o yüzden zorlandım tabi.ama çok şükrü atlattım bi daha tövbe..

canım arı mamanın hiçbi faydası yokmuş bende bi iki gün verdim geceleri ama doktorum ısrarla vermememi söledi.kuru şişiklik yapar hiçbir faydası yok onun dedi.ama oysa eskiler hep arı mama ile büyütmüşler bebeklerini?

aman canım o ki mesleğin var çalış.ben bayanların çalışmalarından yanayım..

bakıcıya bırakıp çalışmak evet gayet zor eğer öle olsaydı ben çalışamazdım asla..annem sağolsun..

çok geçmiş olsun ayşegülcüm..inşalah ii haberler alırsınız

ohhhhh gözünaydın.size ii keyifle ana oğul

meltem sendemi kocişe şaka yapanlardansın.ben yapsam benimki düşer bayılır kesin..o yüzden yapmıom öle bi şaka..

herkeze günaydınnnnn :3: gece arkadaşımı 11 de yolcu ettim hemencik uyudum.bugün çok iyiyim şükürler kolsun uyku ne kadar önemliymiş yaa.

hayriyeciğim sğol tatlım.inşa.zmanı geldiğinde çalışacağım.

budebecim haberini almak için girdim değilmişsin hamile.aman canım bende yapmiim test ozaman doktorumda normal olmaman dedi zaten emzirdiimiz için aman bu bebişlerimşz büyüsünde biras daha şuanda bize çokk ihtiyaçları var ilgi sadece oğluşlarımıza olsun şimdilik..

canım sabahın köründe eşim elinde testle geldi bi heyecanla ben hep karnımda bi hareket var diyodm.birkaç saat sonra tel.açtı bana diyoki devam ediyo mu hareketler..........

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri yaa gece ne güzel kaynatmuışsınız yaaa valla bende sanırım grip oluyorum kızlar yaa gripken bebiş emzirebiliyormuyuz yaa bana bir akıl verin

birde kızlar bişey daha diyeceğim bir topik açtım nisan bebeklerine aldıklarımız diye biri yine çomak sokmaya çalışmış yaa bu millet valla laf arıyo illa heee ne art niyetli insanlar var valla hep böyle cinslerde beni buluyo valla sinir ettiler beni yine
kendini nisn topiğinde hiç görmedim illa laf arıyo

dünürcüğüm canım hadi gözün aydınmı desem şimcik ne desem göktuşumun rızkı kesilmesin canım yiede

göktuğum bal oğlumun rızkı kesilmesin evet dünür bende sevinrdm olsa ama en çok göktuğu düşünürdm

iyi günler herkeseeee...
çok mutluyum .10 gün rapor aldım.sonrada 5 gün daha aldım mı tamam.
yarın okula gitmeyceğim ne güzelllllllllllllllllllll......

gözün aydın tatlım.inşallah üzerine eklersn raporun.........

1 kaç sayfa geriye gidebildim sadece .
jalecim,zeynepcim,ayşegülcüm bebişlere çok geçmiş olsun.
funda bi korku atlatmışsın neyse değilmişsin hamile.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.

SLMMM KIZLAR

amma birikmiş oku oku anca bitirdimmm

geçmiş olsun cnm...İnşallah makinaya gerek kalmaz

Fundacım hoşgeldin rapor almana sevindim kızınla okul açılıncaya kadar beraber olucaksın ne güzel bu arada Defne nasıl ?

Göktuğun annesi hamile olmadıgın ii olmuş kuzucumun daha sana ve emmeye ihitiyacı var..bende hala adet olmadım korkuyorum belim bacaklarım kasıklarım benimde çok agrıyoo..yarın aşıya gidincee sağlık ocagında bende bi test yapayım..
Eşinle arayı düzeltmene çok sevindimmm...

canım sende bi test yap istersen.valla kızlar olsa napardm bilemiyorum oğluşumda çok küçük ama bi yandan da düşününce tüp bebekle bebek sahibi olmakta kolay bişey değil.Allahım vakti zamanı gelince nasip etsin inş.

fistik nasil oldu senin durumlar ben pek kk ya giremiyorum face ede bakiyorum sen pek yoksun faceden sana mesaj yazacaktim ama belki esin falan okur diye korkuma yazamadim nasil oldu halloldumu bazi seyler inan aklimdasin yaa ben cok üzüldüm gülüm evdeki kari koca arasindaki tatsizlik hicbirseye benzemez zehir olur hersey insallah su mübarek ramazanda senin halinden anlarda anlayisli olur sana... kiyamam ben sana yaaa ....sen bana faceden mesaj at istersen fistik seni ve oglusunu kocaman öptüm insallah hersey düzelir

düzelttik canım.yok eşim okumaz.bilir hem size yazacağımı paylaşacağımı bişey olmaz yani.evde tatsızlık olunca çok kötü oluyor canım ya ama bugün çok keyif aldım hep eşimle birlikteydk tv izledk baket maçı falan izledk süperdi.tamam canım atarım.sende oğluşunu öp benim yerime senide öpüyrum canım

merhaba kızlarr
nasılsınız görüşmeyeli?
yorgunluğumu saymazsak çok şükür iyiyim Ahmet Yusuf ta iyi çok şükür
dün 11 kişilik misafir grubum vardı ve inanılmaz keyifli bir akşam geçirdim tabi geriye yorgunluk kaldı:) 12 gibi gittiler uyumam 2 yi buldu sabahta kalktım 2 saate anca mutfağı temizledim eve hiç dokunmayacağım dedim ama mümkünmü tekrar sil, süpür toz al , bebeği duş aldır uyut derken anca oturabiliyorum . makineyede çamaşırları attım ve yapılması gereken ütüler var artık bi ara da onları hallederim
bu hafta en azından perşembeye kadar misafir almamayı düşünüyorum zaten sonunda eşimde insafa geldide yorulduğumu anladı:)
dün misafirler gittikten sonra duşa girdim hemen oda mutfağa girmiş bulaşık makinesi çalışıyordu zaten 2. postayı temizlemiş tezgaha koymuş balkonu toplamış falan Allah razı olsun dedim bende:)
bi geçmişe bakayım da geleyim hemen

oy çok sevindm canım ya ahmetimin iyi olmasına bi arayamadm gitti seni eşim geç oldu arama dedi dün yok uyumamıştr dedim ama yok arama dedi.oh iyi ya.........fırata söyle mola versin misafirlere benden enişteye selamlar.......
ohhh oğlum düzelmiş. 4 gün daha içecek ilaçlarını sonra bırakacağız. bi rahatladım ki sormayın ayol...

kaydirigubbakcemile5

bak şimdi eşine sinir oldum canım ne demek git başının çaresine bak sanki annenin evinden getirdin:oklava:

bi bakayım topiğine hayatım bakma sen millete

ohh sefan olsun fundacım

çok sağol tatlım

canım arkadaşım seni de delirttiler desene Şeniz

merhaba filizcim hoşgeldin geçmiş olsun prensesine

maşallah babaannene özgecim

fundamm çok sevindim barışmanıza canımyaa inşallah kıymetini anlamıştır eşin
benimkide yavaş yavaş anlıyor sanırımyerimseniben
geçmişe sondan bakınca test yaptığını gördüm inşallah vakti zamanı gelince bir tane daha meleğin olacak

sağol meltemcim

merhaba canım çok sağol geçecek yavaş yavaşta ömrümden ömür gidiyor valla
ateşimiz yok ama mamasını emerken yutkunmakta zorlanıyor yavrum

sağol bitanem sorma hem bebek hem misafir zaman su gibi akıp geçti valla ama çok üzülüyorum bebeğimle ilgilenemdim diye
aslında bu kadar misafir bende ağırlamayı düşünmüyordum çünkü çoğunu ilk defa gördüm dün mesela toplamda 5 aileydik . birde istanbuldan eşimin arkadaşları geldi onlarlada yeni tanıştım ama iyikide gelmişler çok güzel bir akşamdı.
şimdi sadece eşimin dayısıgil kaldı bide onları çağırdım mı tamamdır
seninkilerde çok anlayışsız mış cidden canımya insaf yani benimkiler sağolsun masamada bulaşığımada yardım ettiler

yurdagülcüm çok sağol canım

filizcim çok sağol güzelimm
ohhh ne güzel bende 76 olmuştum en son şimdi 73,5 tatlım bir haftadır pek dikkat edemiyorum o yüzden sabitlendi sanırım ama bugünden sonra spora devam

canımyaa maşallah sizee

sağol canım.inş zamanı gelince bende çok istiyorum ama şimdi zor ya...göktuğ daha küçük zor olur baya bırakamamda kimseye kendi anneme bile.........
keşke sende burda olsan canım ya çok güzel olurdu : (

slm kızlar nasılsınız
melis 3 gündür hasta geçen gece ateşlendi şimdi ateşi yok ama öksürük ve hırıltısı var neden olduğunu bilmiyorum diş falan çıkarırken olurmu bunlar sizdede oldumu
dr. ilaç verdi öksürüğü için inş.geçer

geçmiş olsun canım ya inşallah tez zamnda geçer

kızlar okadar işimın arasında tuylerım dıken dıken yazıyorum
apt komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
ekımde tup bebek deneyeceklerdı
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıleyen herkeslere tattırsın insallah

ayyyyyyyyy çok sevindm.Allahım kimselere özendirmemiş çok mutlu oldum çokkkkkk.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş:Saruboceq:

ayşegülcm az önce alıntı yapmıştm ama cevap yazmamışım sana çok sevindm efenin iyi olmasına.inşallah 4 gün sonrasında hiçbişeyciği kalmaz

saol canım yaaa. valla ööle eve oksijen makinası deyince aha dedim 4. ayında bücürü perte çıkardık...

kızlar anca yazabildim ....
kuziyi doktora göturdum dişlenden dolayı çok huysuzdu birde 5 ayımıza girdik bakalım kilo alımı falan nasıl diye...
bebeğimin dişleri bugun yarın çıkarmış,diş eti sertleşmiş ve kabarmış...
huysuzluğunun dibe vurması ondanmış...
bu arada diş çıkaran her bebekte olurmuş,orta kulak ilthbı olmuş....antibiyotik verdi...
bu ar ateşimiz yuksekti bundanmış,hırıltısı ve azcık öksürüğü vardı onun içinde peditus verdi....
hergun burun temizlenecek dedi sprey yazdı....
calgel jel aldık baya bir rahatlattı tavsiye ederim...
bu arada kilo alımı gaye iyi dedi...
8.500 kg olmuş..
boyumuzu ölçmedi....
aşı zamanı geldiğinizde boyunuzada bakarız dedi....
6 ekimde bir asımız daha var...
kızlar kuziyi iyki doktor göturmuşüm....ilaçlar ii geldi şimdi uyuyor ve mide bulantısı hafifledi biraz yemek yedi mamasını yani aç değil en azından....

rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıleyen herkeslere tattırsın insallah

komsun icin ne büyük mutluluk amin insallah ayni sey bendede olmustu eylülde tüp bebge gidecektik agustost ahamile oldugumu ögrenmistim o aklima geldi hayirlis ile güzel bir hamilelik gecirir insallah hayirlisi ile bebeginide kucagina alir

kuziyi doktora göturdum dişlenden dolayı çok huysuzdu birde 5 ayımıza girdik bakalım kilo alımı falan nasıl diye...
bu arada diş çıkaran her bebekte olurmuş,orta kulak ilthbı olmuş....antibiyotik verdi...
bu ar ateşimiz yuksekti bundanmış,hırıltısı ve azcık öksürüğü vardı onun içinde peditus verdi....
8.500 kg olmuş..
boyumuzu ölçmedi....
kızlar kuziyi iyki doktor göturmuşüm....ilaçlar ii geldi şimdi uyuyor ve mide bulantısı hafifledi biraz yemek yedi mamasını yani aç değil en azından....

gecmis olsun fistigim hic bahsetmedin ya msn de bizimkide huysuz bende doktora götürsemmiki disleri icin oyyy benim kuzim büyüyor bebegim yaaa kiloda masallah yani allah im nazarlardan korusun erkegimi:nazar:

fatmacım msn de abidik gubidk seyler konuşup, karnımız ağrıyıncaya kadar gülmekten başka bişi yaptımız yokki....
böle önemli konularıda unutuyoruz haliyle...
aman olun burda yeteri kadar bebelerden konuşuyoruz zaten bari orda kafamız dağılsın değilmi şeker

8.500 kg olmuş..
boyumuzu ölçmedi....

öncelıkle kuzeye çok gecmıs olsun
özgecım
masallah kılo alımıda ıyıymıs
yazık gece yarılarına kadar uykusuz kalıyordu yavrucak ınsallah baska sıkıntılarınız olmaz orta kulak ıltıhabı yapar mıde bulantısı

dukkan işinı ne yaptınız bu arada

kızlar komsuma ettıgınız dualar için çok sagolun nasıl mutlu nasıl heyecanlı
çok istıyorlardı
en çok zor bebek sahıbı olanlar anlar

yalnız bu iş bana pahalıya patlayacak
nıye
ben hamıleyken ne pişirdiiyse 9 ay tasıdı bana
cansu canım istıyo
ay canım cektı
oda bana aynısını yapcakmıs
ay ondanda çectım bennuya battanıye örduydum
dogur sanada örcem söz dedıydım
neyse 3 ayı dolsun rabbım ksılık vermez insallah örerım napiyiim:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar::nazar:

slm kızlar nasılsınız
melis 3 gündür hasta geçen gece ateşlendi şimdi ateşi yok ama öksürük ve hırıltısı var neden olduğunu bilmiyorum diş falan çıkarırken olurmu bunlar sizdede oldumu

Geçmiş olsun canım. Üşütmüştür. Öksürüğün pek dişle alakası olduğunu sanmıyorum

slm kızlar nasılsınız

Görümcemin de altı yıldır olmuyordu. Tedavi deneyeceklerdi. Denemeden kendiliğinden oldu. :))

selam kızlar moralim sıfır.bebişim bugün beni emmedi.mama verdim.sütümü sağayım dedim en fazla 15 gram çıktı.ya tamammen bırakırsa emmeyi zaten ite kaka gidiyodu emme işimiz.geceleri iyi emiyodu.o da azaldı.napcam akıl verin.

günde 4 litre su iç. İçemiyorsan küçük bir parça tayin helvası ye ardından lıklıklık...:) su iç. Sonra sık sık sağ sütünü gerekirse 2 saatte bir, saat başı sağ. Gece dahil. Yeni doğan bebeği emzirir gibi yani. E biraz uykusuz kalacan ama faydasını görürsün
Bol sütlü günler...

Back
X