Günaydın, oğlan yattı şimdi de kız kalktı bana uyumak haramlmaz:mafoldumben
Şanslısınız ücretsiz izinleriniz uzun. 1 yıldan falan bahsediyosunuz. Ben 6 ay talep etmeye bile kalksam ertesi gün kapının önüne koyarlar(
Hanımlar hayırdır ya, tekrar bebişlik, hamişlik falan. Erken değil mi?
Benim ananem de kinin (sıtma ilacı) içermiş o zamanlar. Doğum kontrol hapı, prezarvatif nerdeee:)) Kinin. O korurmuş.
Sütün tadı değişirmiş acı gibi olurmuş. Hamileyken emzirmeyin diyorlar. Hayırdır, tekrar mı bebiş istiyorsun yoksa. Erken değil mi? Bence acele etme. Vücudun iyice toparlansın. Yanlış anlama kilo anlamında değil. Yani bünyenin iyice toparlanması lazım ikinci bir gebelik için. 2-3 yıl bekle en azından.
Maşallah senin gibi askereeee
Maşallah. Senin kız da pek erkenci canım. Hayatı erken öğrenecek kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım:))
Sakın bir daha böyle yorma kendini canım. HAsta olursan kim bakacak sana. Bir damla çocuğun var. O hizmet ettirmeye gelenler inan bana iki günden fazla gelmezler bir çorbanı bişirmeye. Dikkat et kendine eyvahedigeldismile
Ben kimseyi çağırmıyorum valla. Geçen gün eşim anasını babasını çağırmış. Tamam gelsinler başım üzerine dedim. Ama ben iki çocukla bebekle bişey yapamam, annen yardım etsin dedim.:1shok: Kayınvalide sağolsun kolları sıvadı geçti mutfağa ben emzirirken
Bizim oğlan son günlerde emerken dudaklarıyla çekip çekip bırakıyor memeyi gülüyor, oyun oynuyor. Ama bu vesileyle benim meme uçları haşat oldu. Lohusa gibi su topladı kremim de fazla kalmamış. Garmastan kullanıyordum. Doğal bişey var mı bildiğiniz süreyim de iyileşsin. Şimdi eline bir tülbent parçası verdim. Onunla oynuyo, kavga ediyo, söyleniyor çapıta felan.
Neyse birazdan azar bir bakayım ona ben. Hadi görüşmek üzere öptüm:)opuyorumnanaktan
Kızlar benim yaralarımı pek kimse kaale almamış sanırsam :gitme::gitme:
Su toplayan yerler patladı acayip acıyor. Emziremiyorum yaa... offff yaaa..

Dün gittim Medelanın pureland kremini aldım. İnşallah iyi gelir..:Saruboceq: