]
selam kızlar geçmişe hiç bakamıyorum kusura bakmayın sadecerefiye eda hastaymış çok geçmiş olsun canım biz çok sorun yaşadık biliyosun kulak yönünden yusufta aynı sorunlar bizde de mevcuttuçok şükür ikinci bi doktor çok ii geldi kulağı ileşme yolunda her ay kontrole gidiyoruz sağ kulak hala ileşmedi haif bi duymama sorunu var özellikle bizimki burun tıkanıklığı olduğu zama oluyor hemen kulakarı ağrıyor çok şükür sonunda ii bi doktor bulduk taa ileştirdi ameliyat bile dediler bize kabul etmedik prof götürdük ilaçla tedavi oldu inşallah senin kızda ii olcak canım merak etme allahımm acil şifalar versin ikinci doktora mutlaka götür derim ben
gelelim bize oğlum da kabızlık hala devam ediyor ama kan ilacından sonra vücudunda döküntüler oldu acab sizde de oldumu cevap yazsanız sevinecem
traş oldu keltoş yaptık çok yakış tı ama meşhur saçlarmız gitti yanii tabiii saçlarımızı aldık hatıra saklamak lazım bi fındık kadar yer beyaz saçının ortasında daha belirgin oldu kesildikten sonra
gelelim bana pazar gününden bu yana bi baş ağrısı tutmuş yerlerde kaldım resmen hamilelik yaradı dedim ohh hamile kaldığımdan bu yana hiç ağrımamıştı ama yeniden başladı yaa migrenmi nedir bilmiyorum ağrı kesiciler fayda etmiyo bugün azıcık haififledi tekrar başlayacak diye çok korkuyorum bişeye de sinirlenmedim üzülmedim yada kafaya takmadım neden ağrıdı bilmiyorum çarşıya gitmiştik pazar günü acaba ondan mı oldu hava sıcaktı neyse allahım şifa verir inşallah çok korkuyorum yine tansiyon problemi başlayacak diye 5-3 e kadar düşüyodu hamilelikten önce yine öyle olursa ben ne yapacam yaa bide kçük bebek var kucağımda olsa yere düşsm flan off yaaa allahım hasta olan herkese şifa versin bana da inşallah
geçmişe bakamadım müsait bi zmanda inşallah bakarım inşallah herks iidir hasta olan bebelere allahım acil şifalar versin mutlu mutlu gülsünler hasta olan annelere de geçmiş olsun
canım sana da çok geçmiş olsun
Kızlar benim yaralarımı pek kimse kaale almamış sanırsam :gitme::gitme:
Su toplayan yerler patladı acayip acıyor. Emziremiyorum yaa... offff yaaa..

Dün gittim Medelanın pureland kremini aldım. İnşallah iyi gelir..:Saruboceq:
ahh özgürcüm o yaralardan neler çektim ben ama bana mısın demedi
oğlum emmeyi bırakınca iyileşmeye başladılar
kantaron yağımı sürmedim karbonatlı su mu
lansinoh da işe yaramadı bende
selam millet gecmisi okudum alinti yapamadim henuz vaktim olursa yapacagim bu arada kim online goremiyorum artik bu sorun sizde de varmi?
bende göremiyorum canım
kızlar günaydın..klasik koşturmacalarımdan hariç bi haber yok bende.oğluşumla akşam bol bol oynayıp konuşuyoz.beraber yuvarlanıoz yatakta..oda bende acaip keyif alıyoruz.bazen babasıda katılıyor bize..oğlumu çok özlüyorum ve yeni yeni anlıyorumki oda beni çok özlüyor kapıda beni görünce kahkalar atıp kucağıma atlıyor..yaa işten fırsat bulup alışverişe çıkamıoyrum bu pazar annemle çıkıcaz inşallah bakalım oğluşuma ilk bayramlıklarını alıcam..:))p.tesi-salı gibi de doktora götürcem kuzumu..
canımyaa maşallah size
poyraz her ne kadar anneanneden memnunda olsa annesini bekler tabiki
bizde sabahları yatakta boğuşuyoruz oğlumla babası gelince de gözü hep bende oluyor sanki bütün gün beraber değilmişiz gibi:)
şimdiden hayırlı olsun bayramlıklarınızda
slm kızlar
melisi bugün dr.a götürdüm hırıltısı dün gecede devam etti uykusunda tıkandı öksürdü falan sabah hemen dr.a gittik bi antibiyotik bide öksürük şurubu verdi burnunada serum fizyolojik şimdi daha iyi
geçmiş olsun canım
selamlar arkadaşlar uzunca bir aradan sonra kk ya yazmak nasip oluyor ben hala evime dönmedim memlektimdeyim cumartesiye inş dönücez.eşim lmaya gelicek bizi.dün bizde aşımızı olduk şükür ateşsiz atlattık eylül hanım buaralar çok huysuzdu ağrı kesici verince düzeldi zaten biliyorsunuz hala emmiyor zorla devam ediyoruz ben alıştım artık sanırım bu duruma

( herkesler bütün nisan anneleri ve bebeleri umarım iyidir .
canımyaa Allah kolaylık versin sana
kızlar ben 2010 mayıs annesıyım benım kızım yaklasık 1.5 aydır gunduzlerı emmıyo daha dogrudu uyanıkken emmıyo gece sorunumuz yok gunduzlerı 2 saate bı uyutup oyle emzırırıyorum yoksa ac ac duruyo bıberonda almıyo kasıklada veremıyorum tukuruyo hep.sızdede oldumu boyle durum lar.gececı bı durummu yada bı cozum bılenler yardım etsın lutfen
canım seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var malesef bebeğim tamamen bıraktı emmeyi
selam kızlar moralim sıfır.bebişim bugün beni emmedi.mama verdim.sütümü sağayım dedim en fazla 15 gram çıktı.ya tamammen bırakırsa emmeyi zaten ite kaka gidiyodu emme işimiz.geceleri iyi emiyodu.o da azaldı.napcam akıl verin.
merhaba canım inşallah emer yavrun
herkese slm. bende yeni üye oldum. bir nisan annesi olarak sizlerle paylaşmak istediğim konular var
hoşgeldin aramıza canım
Selam kızlar ne zamandır giremedim nasılız bakalım keyifler yerindemi?? Biz iyiyiz maşallah ama geceleri yapışık uyuyoruz, Nisan hiç memeden ayrılmıyor napıcağımı şaşırmış durumdayım. Şimdi bile yataktayız Nisan memede. Bana hiç uyku yok tabi. Bunun haricinde çok şükür iyiyiz, ek gıda konusunda hala bişey yok bizde, meyvelerden takılıyoruz sadece. 14 eylülde dr a gidicez bakalım ne durumdayız.
ohh maşallah size tatlım analı kızlı
oy çok sevindm canım ya ahmetimin iyi olmasına bi arayamadm gitti seni eşim geç oldu arama dedi dün yok uyumamıştr dedim ama yok arama dedi.oh iyi ya.........fırata söyle mola versin misafirlere benden enişteye selamlar.......
sağol canım.inş zamanı gelince bende çok istiyorum ama şimdi zor ya...göktuğ daha küçük zor olur baya bırakamamda kimseye kendi anneme bile.........
keşke sende burda olsan canım ya çok güzel olurdu : (
:
çok şükür iyi fundacım ama ara ara özelliklede biberonunu emerken öksürüyor
sadece benim bildiğim bi dayısıgil kaldı canım:) onlarıda haftasonu almayı düşünüyorum
dün gece sahuru yaptık öyle yattım zaten biliyorsun eşimin geliş saatlerini bakalım dün konuştuk işe yarar inşallah:)
kızlar anca yazabildim ....
kuziyi doktora göturdum dişlenden dolayı çok huysuzdu birde 5 ayımıza girdik bakalım kilo alımı falan nasıl diye...
bebeğimin dişleri bugun yarın çıkarmış,diş eti sertleşmiş ve kabarmış...
huysuzluğunun dibe vurması ondanmış...
bu arada diş çıkaran her bebekte olurmuş,orta kulak ilthbı olmuş....antibiyotik verdi...
bu ar ateşimiz yuksekti bundanmış,hırıltısı ve azcık öksürüğü vardı onun içinde peditus verdi....
hergun burun temizlenecek dedi sprey yazdı....
calgel jel aldık baya bir rahatlattı tavsiye ederim...
bu arada kilo alımı gaye iyi dedi...
8.500 kg olmuş..
boyumuzu ölçmedi....
aşı zamanı geldiğinizde boyunuzada bakarız dedi....
6 ekimde bir asımız daha var...
kızlar kuziyi iyki doktor göturmuşüm....ilaçlar ii geldi şimdi uyuyor ve mide bulantısı hafifledi biraz yemek yedi mamasını yani aç değil en azından....
maşallah kuzeye erkenci davranacak dişleri desene