2010 Nisan Anneleri

evet ıkl önce dun gece bıssuru alıntı yaptım uzun uzun yazdım
ama kayboldu ben refıs gıbı kopyalamayıda bılmıyom
neyse sırf hacer için yazıyorum tekrar
sanırım ekgıdaya baslamıssın kabakla bısey yap belkı bagırsaklarına faydası olur dıycektım
bennu 3 gundur cok huysuz ınanın okudugumuda anlamıyorum
gene basladı yazdıklarıma cevap vermıyolar konusu

refişim tekrar tekrar geçmiş olsun eda kuzu ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah fıstığım. elimizden gelecek bir şey olursa seve seve hazırım haberin olsun mesela prensese hava değişikliği gerekirse bize getirirsin:)

kızlar yine durdum durdum kaana bir kulp buldum çok huzursuz oldum kaan doğduğundan beri hiç gözyaşı dökmedi. gözünden hiç yaş gelmedi. sizin kuzucuklar ne alemde ağlarken gözlerinden yaş geliyo rmu? gerçi açlık ve oyun-kucak isteği dışında öyle ağladığı da yok kaanın ama gözünden hiç yaş akmadı daha normal mi acaba. nette araştırdım 1. aydan sonra ağlarken yaş gelir yazıyo. konyada göz doktoruna da götürcem ama o zamana kadar çatlarım ben.
tubacım benım batıl ınancım çoktur bebekler ilk 4 ay allahım anamı babamı affet dıye aglarlarmıs o yuzden yas akmazmıs yas aktıgı zamanda la ılahe ıllallah dıye aglarlarmıs
bennunun 2 aya yakındır akıyo yası
bugün salıncak aldık oğluma çok rahat etti akşam iftardan beri uyuyo salıncağında.gerçi bugün göktuğ hiç uyumadı ya.hep başındayım veya hep kucağımda.biraz yoruyo beni ama olsun.dün çok ağladı baya üzüldm.bugün oğluma armut suyu verdm dr tavsiyesiyle ek gıdya başladk ablam bekle sütün yetiyo diyo bende geçmek istemiyodm aslında en son kontrolünde ayda 730 gr almıştı gayet iyi bence.daha 6 aylık olmadık doldumadk 6 ayı daha yeni gircez yani.sizce ne yapaym kızlar?birde armut suyundan öte ablam şeftali faln ver dedi veya elma suyu.benim dr la senin dr taban tabana zıt konuşuyo dedi.bende ablama ben zaten bu ek gıda konusunda cahilim aklımı iyice bulandrdn dedim.sizce ne yapsam daha iyi olur?
fundacım reglın zaten bellıydı ya neyse hayırlı olsun salıncagınız
moralim 0. hoş alışmış olmam lazım. bugün evlilik yıldönümümüzdü. tabiii eşim her sene ki gibi elini kolunu sallaya sallaya geldi. orucunu açtı. tv. seyretti ve uyuyor. bööle olacağını bildiğim için öğleden sonra oğlumla beraber yemeğe çıkmıştım kutlama yemeğine. bu sene farklı olur sanıyordum. hoş doğum yaptığım gün saçımı bile okşamayan adamdan ne bekliyosam?
en guzelını yapmıssın oglunla yemek yıyerek
sen oglunu babası gıbı alıstırmazsın gelınınde sana dua eder
benım esım çok hassastır bu konuda
asla unutmaz

aysegulcum evlilik yı dönümünuz kutlu olsun....
ya ben herifimi basımda taşısam azmş demekki,ayağını yıkayıp suyunu şifa niyetine içmem gerek desem tabi ki çok abartmış olurum...
acaba unuttumu???
sen hatırlatsaydın azcık çemkirsyedin....
amann olsun sen oğlunla çıkmışın yemeğe diyecem ama hersey evlatlada olmuyor işte...
doğum yaptığn gun sacınımı okşamadı deme yaa...
üff bayada duygusuzmuş kocan canım ya huylu huyundan vezgecmiyor işte
sana dedık özge sen daha çıçeklerı basına atacaktın bak elde ne kocalar var
Kızlar hepinize günaydın, çok uzun zamandan beri yazamıyorum sayfaya birşeyler ama mümkün oldukça okuyorum. Arel dün 5 aylık oldu.. 2 günden beri acayip huzursuz berbat herşey ağalayarak istemeye başladı,mızık mızık sesler çıkartıyor, eller ağızda diş çıkartıyor olabilir miyiz? Benim uslu bebeğim gitti yerine huysuz bir çocuk gelmiş gibi...
Sizin bilginiz var mı bu bebekler huy değiştirir mi diş çıkarma zamanı?

Bu arada Refiyecim çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin..hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun :) akannehir
aynen bennuda aynı bıyerlerı agrıyor galıba
canım ben medela mini pompa kullandım tavsiye ederim..

salıncağınız hayırlı olsun şekerim..ilk başta salıncağa bayılıolar ama bıkıyorlar kısa zmanda..canım bende armut püresi ve suyu veriorum oğluma..bişi olmazki ne olcak..elma ve şeftaliyi hazmı kolay die ilk etapta öneriyor doktorlar.bizim bebeişler artık büyüdü hazım konusunda bi armuttan sorun yaşamazlar ayol..merak etme..sen annesin hislerin seni yanlış yönlendirmez.kafana yatanı sana göre mantıklı olanı uygula derim ben..poyraz bey hakkındaki düşüncelerin için tşk ederiz funda teyzecik..o resimdeki masum görüntüye aldanma derim ben.fırtına öncesi sessizliğimizdi o..sonrasını resimleyemedim.senin yerine bol boooll öper oynarım söz.ama sende göktuşu öp kokla..olumunekankayizsmile

canım yıldönümün kutlu olsun..üzüdüm bende inan.insan etkilenio kırılıyor.ama şöle yap bundan sonra bence..eşini tanıyosundur artık bu unuma işinide kat üstüne onu öle kabullen.yapacak bişi yok çünkü.hem beklentilerin azalır hemde hayal kırıklığına uğrammamış olursun tatlım yaa..

gebertecektim onu az daha zaten..şimdi 100 mt yanına yaklaştırmıyorum..canım şu gözyaşını olayını çok takma bak herkez hemfikir bu konuda..zaten 1 yaşına kadar götürcez göz dktoruna..sen götür ozaman için rahatlasın..

günaydın canım büyük ihtimalle diştir ama sen yine bi muayene ettir canım kuzunu..bu ay tüm bebişler aynı.yalnız değilsin yani..

herkeze günaydınlarrrrrrrr :3: kızlar eşim dün akşam bana sürpiz yaptı :utangac: işyerime gelip aldı beni ve iftara yemeğe götürdü.başbaşa yemek yedik sohbet ettik.sonra çarşıda dolandık azcık oğluşumuza bayramlık aldık ikimizin karar vermesi ii oldu.çarşı faslını kapatıp oğlumu almaya gittik ananesinden.babamız biiz eve bırakıp mağazaya gitti.oğluşumla oynadık konuştuk sonra anladım uykusu geldi hooppp yatağa..bende çamaşır yıkadım astım sahurluk pizza filan yaptım geçtim tv karşısına kocişimi bekledim..akşamım güzel geçti kısacası..arefe günü kadın gelio bana beğenirsem haftada bir alacam.kocam annem filan çok ısrra ettiler..ee tabi sizde kaydirigubbakcemile3
ınsallah begenırsın kadını çok sevındım esınle yemege gıtmenıze
hayrısım sana da dun yazmıstım allah razı olsun annenden kıyamıyor torununa

kızlar hacerdi sanırım msj yazmama konusunu açtı..hacercim ben çok sık giriom kk ya ama.inan görmedim tatlım yaa.hatırlamıom bile görsem mutlaka yazarım.ben burda kişi yazan yazmayan filan ayırmıyorum..ama bundan sonra karar verdim ayıracam..bukadar alıntı yapıoz msj yazıoz umrunda olmayan kendiisine yazıldığı halde cvp vermeyenler var..bende yazmıom bundan sonra ..resim konusundada aynı..onu çok umursamıyom çünkü face e resim kendi sayfama ekliyorum ve millet yorum yazsın die eklemiyorum..her neyse

haklısın canım yaaa bende eğer atanırsam veya çalışırsam annem baksın istiyorum haa allahı var kayınvalidemde çok ii bakar ama çok pimpiriklidir kırk kat giydirir kucağından indirmez illa ayakta sallayıp uyutur oyüzden isteemem huyu değişir çocuğun... annemin terbiyesinden çıksın istiyorum kızımın annem hem çok titizdir hem çok rahat bırakır çocuğu... benim kayınvvalidemde loğusa loğusa sinir etti beni alllahtan bi hafta kaldı yoksa çıldırırdım.. okadar gelenim gidenim olduki saolsunlar bi iş yapmadı hanım naaz kıldı kuran okudu oturup. sabah kalkıp o halle ben iş yaptım okuduğu kıldığıda ben o halde çalışırken çok makbuldü eminim... annemler pişirdi getirdi o yedi oturdu bulaşığı bile kardeşim geldi hergün yıkadı güya kaynanam kalıp bakacaktı bana iiki baktı yani bırakmadı annemde kasın yanımda sinir oldum... eltim bi alem iki gün geldi çıkış o çıkış gelmedi bi daha hepi topu alıp getirdiğide bi battaniye... şimdi oda hamile bende aynısını yapacam ona valla kim ne yaparsa kendine yapıp değerden düşüerüyo işte kendini
yıgıt at yemını kendı artırır sen annene alısmısısnda herkes annen gıbı olsun ıstıyosun
evlilik yıldönümümü kutlayan herkese teşekkürler. yalnız sanılanın aksine evli olduğum kıymık yıldönümümüzü unutmamıştı. bugün bizim evlilik yıldönümümüz de mi dedi o kadar...ammaaaannnn boşverin yav.
bazıları önemsemıyolar işte
zeynebim valla ne bilim kayınvalidem ii hoşta garip işte allahım herkese akıl versin benim annem bir melektir koca bi ilçe anneme tapar resmen bizim en büyük şansımız onun kızı olmamızdır onunla kıyaslıyorum belkide o yüzden üzülüyorum...ama anladım takmıyorum artık kimseyii

aman takma bosver ddegıstıremezsınkı ısanları anca kendıne edersın

kızlar cevap yazmıyo fılan demeyın taktım bıgun valla bennu kucagımda tek elle yazdım
özellıkle hacercım senın için
bennu bu gun yıne huysuz
allhtan aleyna varda rahatım
havalar serınledıya oruc bu kadar sarsmıyodu sıcakken
serınleyınce bı tuhaf oldum aslında bennu huysuz ya çok yoruyor benı
ondan galıba oructan degıl
cuma gunu allah tek basına bakanlara yardımcı olsun dıyorum valla
herkese hayırlı cumalar
ramazanıda bıtırdık rabbım seneye hayırlısıyla kısmet etsın ınsallah
kendınıze ıyı bakın:enbuyukkk:a.s.

slm canım hoşgeldin.. durum el versede burda öle kimse yok canımya ilçedeyim ya ben keşke olsaydı kardeşimde dersaneye gidiyo yoksa o yardaım edrdide neyse artık... tercih yaptımda bi belli olsa durumun ne olcağı iptal etmeseler sınavı bari

doğru canım.eşim yardım eder artık.sınazda ne olcağı belli değil hayırlısı artık.

ayşegülüm çok hoşsun yaa allahım hep güldürsün seni... valla benimkine zorla hatırlatırım huy işte napacan

anam bizde 8 yıllık evliyiz. henüz evlilik yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi hiiiç bir etkinliği kutlamadı. bi tek ramazan ve kurbanda harçlık verir sonrada yok yeğenlere vercem yok davulcuya vercem diye geri alır...

tatlım seninki dini günler seviyor demek.bayram seyran..

sanırım ekgıdaya baslamıssın kabakla bısey yap belkı bagırsaklarına faydası olur dıycektım

tubacım benım batıl ınancım çoktur bebekler ilk 4 ay allahım anamı babamı affet dıye aglarlarmıs o yuzden yas akmazmıs yas aktıgı zamanda la ılahe ıllallah dıye aglarlarmıs

asla unutmaz

yıgıt at yemını kendı artırır sen annene alısmısısnda herkes annen gıbı olsun ıstıyosun

kızlar cevap yazmıyo fılan demeyın taktım bıgun valla bennu kucagımda tek elle yazdım
bennu bu gun yıne huysuz
herkese hayırlı cumalar
canım yaaa saol inşallah öğrenecez kimseyi takmayıp kendimize yetmeyi hadi ii bak kendinede bennuyada
doğru canım.eşim yardım eder artık.sınazda ne olcağı belli değil hayırlısı artık.
bakalım artık hayırlısı canım

ayşegülüm çok hoşsun yaa allahım hep güldürsün seni... valla benimkine zorla hatırlatırım huy işte napacan

tatlım seninki dini günler seviyor demek.bayram seyran..

heee övünmek gibi olmasın mübarek adamdır...ayol ne dini gün sevmesi. geçen sene bayram namazı saatinden şikayetçiydi biraz daha geç saatte olsa oılmazmıymış? hey Allah ım yaaa...

heee övünmek gibi olmasın mübarek adamdır...ayol ne dini gün sevmesi. geçen sene bayram namazı saatinden şikayetçiydi biraz daha geç saatte olsa oılmazmıymış? hey Allah ım yaaa...

oooooo dünyada iş var desen gelmeyecekiş.sen deseydin sabahçı öğlenci var namazda öğlene gidersin diye.

kızlar merhaba

gizemcim fundacım hayriyecim ve dğer arkadaşlar 2 gündür kzım çok ateşliydi valla nereye yazdım bilmiyom burayamı facemi kafam gitti yazılan cvpları bile okuyamadım kız o halde olunca kimseye de cvp yazamdım kusura bakmayın...(eger bu şahıs bensem eger)

tüm ögretmen arkadaşların yeni ögretim yılı hayırlı olsun su gibi gelsin geçsin inşallah

Zeynepcim o soguklardan birazda buraya gönder ya biz hala yanıyoruzz. dün sabah biraz yagmur yagdı geceleri hafif bi serinlik oldu ama gündüz hala çok sıcakkkkkkk

hayriyecim valla kadın alacak olmana sevindim tek başına kendini bitiriyon üzülüyorum ablamda sen gibi 2 çocugu var ama yaş 40 oldu bir sürüde hastalığık sahinbi oldu ..mecburen 2 güne bi kadın alıyooo
Poyrazcık güle güle giysin bayramlıgını.. biz bu bayram bayramlık almicaz hiç giydirmediğim 2 tane elbisesi var çok güzel onları giydircem.artık kurban bayramına:)

ayşegülcüm evllik yıldönümünüz kutlu olsun..boşver ya takılma sıkma canını artık ne etsen boş alışmaz..

Çağan egemeninde bayramlıgına bittim çok güzelmiş güle güle giysin

kızlar merhaba

gizemcim fundacım hayriyecim ve dğer arkadaşlar 2 gündür kzım çok ateşliydi valla nereye yazdım bilmiyom burayamı facemi kafam gitti yazılan cvpları bile okuyamadım kız o halde olunca kimseye de cvp yazamdım kusura bakmayın...(eger bu şahıs bensem eger)

tüm ögretmen arkadaşların yeni ögretim yılı hayırlı olsun su gibi gelsin geçsin inşallah

Zeynepcim o soguklardan birazda buraya gönder ya biz hala yanıyoruzz. dün sabah biraz yagmur yagdı geceleri hafif bi serinlik oldu ama gündüz hala çok sıcakkkkkkk

hayriyecim valla kadın alacak olmana sevindim tek başına kendini bitiriyon üzülüyorum ablamda sen gibi 2 çocugu var ama yaş 40 oldu bir sürüde hastalığık sahinbi oldu ..mecburen 2 güne bi kadın alıyooo
Poyrazcık güle güle giysin bayramlıgını.. biz bu bayram bayramlık almicaz hiç giydirmediğim 2 tane elbisesi var çok güzel onları giydircem.artık kurban bayramına:)

ayşegülcüm evllik yıldönümünüz kutlu olsun..boşver ya takılma sıkma canını artık ne etsen boş alışmaz..

sıbelcımgecmıs olsun dıstenmı yoksa baska bıseyımı var elıf çıgın

sıbelcımgecmıs olsun dıstenmı yoksa baska bıseyımı var elıf çıgın

yok cnm diş deil aşı olmuştuk. gitmeden calpol bile verdim ama nafile sabah düştü ılık duş aldırdım. gece tam düşmüşdü 3 de bi baktım alev alev yanıyooo 38 bulmuş :((

çok şükür bunuda atlattık

kızlar merhaba

sibelcim çook geçmiş olsun ya.
şimdi nasıl oldu elifcik.
dişden dolayı mı çıktı canım ya.
işnşallah geçmiştir.
güle gile giysin cicilerini de.

asla unutmaz

bennu bu gun yıne huysuz
herkese hayırlı cumalar
vallaben tek bakıyorum bir de eşim işte.
çok zor ama güzel de .yoruluyorum ama çok ya.,hayriye gibi olacam galiba işe başlayınca.
ama maşallah ona tüm gün çalışıyo yetiştiriyo.

kızlar bısey unuttum masallah:nazar:
5 ayda 5000 cı sayfayı devırmısız
maşallah.ama geçen seneden bu yana.

haklısın canım yaaa bende eğer atanırsam veya çalışırsam annem baksın istiyorum haa allahı var kayınvalidemde çok ii bakar ama çok pimpiriklidir kırk kat giydirir kucağından indirmez illa ayakta sallayıp uyutur oyüzden isteemem huyu değişir çocuğun... annemin terbiyesinden çıksın istiyorum kızımın annem hem çok titizdir hem çok rahat bırakır çocuğu... benim kayınvvalidemde loğusa loğusa sinir etti beni alllahtan bi hafta kaldı yoksa çıldırırdım.. okadar gelenim gidenim olduki saolsunlar bi iş yapmadı hanım naaz kıldı kuran okudu oturup. sabah kalkıp o halle ben iş yaptım okuduğu kıldığıda ben o halde çalışırken çok makbuldü eminim... annemler pişirdi getirdi o yedi oturdu bulaşığı bile kardeşim geldi hergün yıkadı güya kaynanam kalıp bakacaktı bana iiki baktı yani bırakmadı annemde kasın yanımda sinir oldum... eltim bi alem iki gün geldi çıkış o çıkış gelmedi bi daha hepi topu alıp getirdiğide bi battaniye... şimdi oda hamile bende aynısını yapacam ona valla kim ne yaparsa kendine yapıp değerden düşüerüyo işte kendini
ya benim kayınvalidem 1 ay kaldı ne yemek yaptım ne ev işi.
anlayışlıdır çok.seninki de ayıp etmiş.hakılsın yani.

hayriye'cim saol canım valla evide bi salladımki hiç sorma hayatımda ilk defa bu kadar pasaklı oldum:(
al benden de o kadr.

ayşegül canım yeni gördüm evlilik yıldönümünüzmüş nice hayırlı mutlu yıllara canım yaa.. ama sen takılma eşini çok tamamen kişilik meselesi bu benim annemle babam 27 yıllık evli hala hem kaçma hem evlenme yıldönümlerini kutlarlar arada iki gün var hemde:) kaçtıkları yere yemeğe giderler babam hiç bi öel günü atlamaz müthiş romantiktir.. arada eşime diyorum biraz ders al diyede nerdeeee
benim annemlerde kutlar.eşimde kutlar.ama artık hediyeleşmiyoruz. lise 2 den beri çıkıyoruz artık bazı şeylere doyduk.hele çiçek hiç aldırmıyorum ....
[onun yerine çikolata paketi yaptırıp getirir...

QUOTE=zeyra;15028982]fundacığım merhaba tatlısı canım hadi hayırlısı okul ev bebek çok zor olacak gibi ama rabbim bir kolaylığını verir elbet canım benim valla sorma tatlım bu nisan annelerinde var biliyomusun bende çözmüş değilim burada hepimiz bir ortak noktada sohbet etmek arkadaşlık kurmak değilmi amacımız ama bazıları sanki bişey yapmışız gibi cvb yazma gereği duymuyo canımcım valla öbür aylardaki annelerede arada girip bilgi almak amacıyla bakıyorum hiçte böyle değiller burada var bir arabozucumu desem ne desem bişeyler dönüyoda biz farkında değiliz sanırm tatlım valla zaten bundan sonra bende aynı belirli insanlara yazacağım karar aldım en iyisi öyle olması çekemeyenler var sanırım ondan olsa gerek :))reyhancığımızda sırf bu yüzden bak daha buraya girmez oldu canım sen kendini özletme akşamcık 5 dakkikada olsa gel defmnemizi bizden ayrı koyma canım zaten bebişlerle ancak 5 dakika girebiliyoruz bizde[/QUOTE]

ya ben çok önemsiyorum burayı yani ben seviyorum burdaki arkadaşları.eşime
diyorum okul zamanlarını da burda konuşacağız sonra öss sınavlarını,ta düğünlrini bile diyorum.hadi canım diyo.ama öle değil mi.inşallah Allah ömür sağlık veirse ne güzel olaca.yıllar gçtikçe buranın değeri daha iyi anlaşılacak.
keşke herkes bizim gibi düşünse.

ayyy canım yaa bi gariplik var herkeste niye böle olduki ben çok giremiyorum anca yetişiyorum işlere falan annemde yok burda babamlar falan geliyolar giremiyorum ama girince herkese yazmaya çalışıyorum ama cevap alamadığım çok oluyo veya faceteki grupta resimlere bakıp çıkyorum çoğu zaman yorum yazamıyorum yada fotoğraf ekleyemedim hiç mesela çünkü makinamın ara kablosu bozuldu yani ben suçsuzum üzüldüm böle şeylerin olmasına

valla en küçük bi değişiklikte çocukların düzeni çarçabuk bozuluyo zeynepcim.. funda canım zeynebide ne kadar sese alıştırmaya çalıştıysam olmuyor yine korkuyor ses çıkınca televizyonun yanında yatırdım mesela yada uyurken ses çıkarmayım diye uğraşmadım ama yinede alışamadı tam yavrum benim
ya ilk zamanlar uyuyordu gürültü etklimiyordu ama şimdi hemen uyanıyo.

kolay gelsin canım bu dönemlerde geçecek canımcım bu seferde ek gıdada yemek yemiyo olayımız başlayacak sonra büyümeleri okulları falan derken bizlerde yaşlanacağız ayyy ne kadar uzağı düşündüm şimcik:))yok canımcım aslında hamileyken çalışırım diyordum annm bakar ama bu sefer kayınvalidemler problem çıkartır canım annem bakıyo diye o yüzden bu sene çalışmayaı düşünmüyorum çünkü kayınvalişdemde büyümesini istemiyorum canım düşünebiliyomusun bir kere ne yaptı gizem kusmuştu mendilini verdim ilk önce kendi üstünü sildi o mendille sonra gizemin ağızını nasıl vereyim ben şimdi kızımı bu kadının eline asla canım annem benden daha iyi bakacağına eminim ama hep kayınvalidemler sorun çıkartıyo işte off off canım benim kayınvalide problem çıkartır anlayacağın o yüzden bende çalışmayacağım canım kadın kıskançlık manyağı annemi evlendim evleneli kıskanır benim annemde hep iyiliklerini düşünür ben ilşey esem olsun kızım onlar büyük falan der hep orta yolu bulmaya çalışır canım ben öncedende demiştimya bu lohusalıkta kayınvalideme taktım bana az çektirmediler görümcemle canım o yüzden artık bu böyle sürer gider

seneye çalışırsın inşallah.annen de güzel güzel bakar inşallah.

tünaydın kızlar.sabahtan beri açık olmasına rağmen ancak yazabildm......herkesler iyidr umarım.sabah yani öğlen kahvaltı yaparken yumurta yiyodm göktuğada tattırdm tabi sarısını çok sevdi ilk kez ağzını buruşturmadan bişeyn tadına baktı kuzum hatta yine istedi falan.......
dr lar genellikle elma ve şeftali ile başlamayı öneriyorlar ama siz bilirsiniz tabiki

canım bize dr armutla başlayın dedi ondan kafam karıştı benimde ablamda şeftali ve elmayala başla dedi.gerçi ablama kalsa sütün yetiyo başlama diyo.dün göktuğ hiç emmedi beni ondan verdm bende şimdilik tattırma aşamasındayım yni

tatlım bence vermen iyi olur.alışır yavaştan.hem erken değil merak etme.afiyet bal olsun oğluşuna bende başlıyorum yavaştan.

bende öyle tatırıyorum burcucum iyi oluyo aslında ama hep aklım şundan karışıyo ilk 6 ay sadece anne sütü.sütümde yetecek kadar var ya napıcağımı şaşırmş durumdaym

Rica ederim ne demek. Ancak dualarımız sizinle işte:)) Bizim kızıda okula yazdırdık bugün. Formasını ve ayakkabılarını aldık. Çok sevindi yavrum. Çok heyecanlı:)) Kıyamam kuzuma

Ameda lactaline olabilir. Ama lansinoh elektrikli makinayı tek geçerim. Süper çekim gücü var.

Güle güle kullansın salıncağını göktuğcum..Ohhh paşalar gibi:)))

Yazamadığım diğer bütün arkadaşlara selamlar eder iyi geceler dilerim. Çok yorucu birgündü yatmaya gidiyorum mirmirmirmirmirmirmirmir

sağol tatlım inş. daha güzelleri sizin olsun

moralim 0. hoş alışmış olmam lazım. bugün evlilik yıldönümümüzdü. tabiii eşim her sene ki gibi elini kolunu sallaya sallaya geldi. orucunu açtı. tv. seyretti ve uyuyor. bööle olacağını bildiğim için öğleden sonra oğlumla beraber yemeğe çıkmıştım kutlama yemeğine. bu sene farklı olur sanıyordum. hoş doğum yaptığım gün saçımı bile okşamayan adamdan ne bekliyosam?

canım ya bu eşler bazen böyle yapabiliyo takma ya.benim eşimde unutmaz ama öyle hediyelide gelmez.bazen ben derm alma diye ama bi gül de alabirdi dimi.olsun efelerin efesi en güzel hediye sizin için

çok saol tatlım... keşke öyle bi fırsat durum olsa da gelebilsek.. eda dan ziyade annesinin hava değişimine ihtiyacı var.. şööyle bi yellenip gezmeye.. yoksa kafayı yemek zorundayım.. bazen tükendiğimi hissediyorum.. yetemediğimi.. herşey bana bakıyo.. her iş beni bekliyo.. ama ben hçbir zaman yetiştiremiyorum... birini yapsam diğeri kalıyo..çocuklarla tam nmanasıylailgilenicem desem evin bütün işleri kalıyo... benmi tembelleştim yada yetişemiyorum herkesmiböyle anlamadım yaaa... neyse seni de baymıyiim :))) canım utku da bugğne kadar tek gözyaşı dökmedi inan.. amaaan tubiiçime kurt düşürme şimdi.. ama geçende başına çıngırağını vurmuş kızarmış fln kirfikler azıcık ıslanmıştı sanki yaa... neyse bugün kontrolümüz var 5 ay bitti ya..dr.a sorarım.. ama bi sorun yoktur tatlım yaa.. sanmam..

çok saol güzelim.. inşallah... :Saruboceq:

çook teşekkürler.. gözlerim doldu yazdıklarından.. çok haklısın ama her kelimende.. iyi dileklerin içinde amiin diyorum... kızım dr.a göre normal bize göre zayıf... yaşıtlarıyla yanyana durunca zayıf tabi.. 21 kilo 2 yıldır... gerçi minyon biraz da ama ne biliyim.. herkes de öyle diyo.. boy atar serpilir fln.. aman sağlığına kavuşsun eskisinden daha iyi duysun ve bi an önce iyileşsin de kuzum varsın zayıf olsun.. peynir,yoğurt,domates ve hiiç bişey yemiyo aman yemesin inan artık umrumda değil yaa..içi almıyo anladım artık bunu ve kendi haline bırakma kararı aldık ailede... inş. daha iyi olucak..

saol tatlım.. sizinde okul hayatınız ve formalarınız hayırlı olsun...

çok saol canım.. inşallahh...

benim kuzucuklardan uyuyan prenses de uyandıı.. ve benim için bir gün daha başladı... önce dr.a gidicez.. utku beyin kontrolü var.. aşımız 15 eylülde ama bugün 5 ay kontrolümüz var rutin.. inş. herşey yolundadır..

herkese iyi günlerr...
herkes öyle refiye ev işi bitmiyo.çocuğa zaman ayıraym diyosun ev işi seni bekliyo.en önemlisi ve öncelikli olanı çocuk.bunu geçen gün iş yaparken göktuğun önce mızıranıp sonra ağlamasıyla daha iyi anladm.

Kızlar hepinize günaydın, çok uzun zamandan beri yazamıyorum sayfaya birşeyler ama mümkün oldukça okuyorum. Arel dün 5 aylık oldu.. 2 günden beri acayip huzursuz berbat herşey ağalayarak istemeye başladı,mızık mızık sesler çıkartıyor, eller ağızda diş çıkartıyor olabilir miyiz? Benim uslu bebeğim gitti yerine huysuz bir çocuk gelmiş gibi...

Sizin bilginiz var mı bu bebekler huy değiştirir mi diş çıkarma zamanı?

Bu arada Refiyecim çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin..hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun :) akannehir

değiştirir canım ban benim oğlanda öyleydi baya değişti

canım ben medela mini pompa kullandım tavsiye ederim..

salıncağınız hayırlı olsun şekerim..ilk başta salıncağa bayılıolar ama bıkıyorlar kısa zmanda..canım bende armut püresi ve suyu veriorum oğluma..bişi olmazki ne olcak..elma ve şeftaliyi hazmı kolay die ilk etapta öneriyor doktorlar.bizim bebeişler artık büyüdü hazım konusunda bi armuttan sorun yaşamazlar ayol..merak etme..sen annesin hislerin seni yanlış yönlendirmez.kafana yatanı sana göre mantıklı olanı uygula derim ben..poyraz bey hakkındaki düşüncelerin için tşk ederiz funda teyzecik..o resimdeki masum görüntüye aldanma derim ben.fırtına öncesi sessizliğimizdi o..sonrasını resimleyemedim.senin yerine bol boooll öper oynarım söz.ama sende göktuşu öp kokla..olumunekankayizsmile

canım yıldönümün kutlu olsun..üzüdüm bende inan.insan etkilenio kırılıyor.ama şöle yap bundan sonra bence..eşini tanıyosundur artık bu unuma işinide kat üstüne onu öle kabullen.yapacak bişi yok çünkü.hem beklentilerin azalır hemde hayal kırıklığına uğrammamış olursun tatlım yaa..

gebertecektim onu az daha zaten..şimdi 100 mt yanına yaklaştırmıyorum..canım şu gözyaşını olayını çok takma bak herkez hemfikir bu konuda..zaten 1 yaşına kadar götürcez göz dktoruna..sen götür ozaman için rahatlasın..

günaydın canım büyük ihtimalle diştir ama sen yine bi muayene ettir canım kuzunu..bu ay tüm bebişler aynı.yalnız değilsin yani..

herkeze günaydınlarrrrrrrr :3: kızlar eşim dün akşam bana sürpiz yaptı :utangac: işyerime gelip aldı beni ve iftara yemeğe götürdü.başbaşa yemek yedik sohbet ettik.sonra çarşıda dolandık azcık oğluşumuza bayramlık aldık ikimizin karar vermesi ii oldu.çarşı faslını kapatıp oğlumu almaya gittik ananesinden.babamız biiz eve bırakıp mağazaya gitti.oğluşumla oynadık konuştuk sonra anladım uykusu geldi hooppp yatağa..bende çamaşır yıkadım astım sahurluk pizza filan yaptım geçtim tv karşısına kocişimi bekledim..akşamım güzel geçti kısacası..arefe günü kadın gelio bana beğenirsem haftada bir alacam.kocam annem filan çok ısrra ettiler..ee tabi sizde kaydirigubbakcemile3

kızlar hacerdi sanırım msj yazmama konusunu açtı..hacercim ben çok sık giriom kk ya ama.inan görmedim tatlım yaa.hatırlamıom bile görsem mutlaka yazarım.ben burda kişi yazan yazmayan filan ayırmıyorum..ama bundan sonra karar verdim ayıracam..bukadar alıntı yapıoz msj yazıoz umrunda olmayan kendiisine yazıldığı halde cvp vermeyenler var..bende yazmıom bundan sonra ..resim konusundada aynı..onu çok umursamıyom çünkü face e resim kendi sayfama ekliyorum ve millet yorum yazsın die eklemiyorum..her neyse

sağol canım daha güzelleri yakışıklımın olsun.ne güzel vakit geçirmişsinz dün akşam.bayramlığını güle güle giysn.canım dr armutla başla dedi.bugün şeftali deneyeceğim zaten sadece suyunu ver dedi.baqkalm napcaz sütümde yetiyo aslınsa sırf dr ver dedi diye veriyorm
canlar günaydın kızımdan fırsat bulamıyorum yaa evimi bile temizleyemiyorum bide hastaydım kaç gündür boğazlarım şiş ateşim yükseldi ama daha iim şükür...
refiye canım bende önemli bişey var sanmıştım okadar basit bi operasyonki kardeşim iki kez oldu yenilemişti geniz eti neler çekti nefes alamıyodu bide bademciği vardı düşün yani ama dikkat etmen lazım doktor bize iki yıl grip olmasın demişti ona göre hem çok ta gelişti bırakmazmış gelişmeye çocuğu genizeti... ii olacak inşallah hiç sıkma canını
hacer canım yaptımı yavrum kakasını yaa... başında ağrıyomuş geçmiş olsun benim migrenim var ne çekilir bilirim allahım şifa versin
hayriye canım çok şükür yola geldin umarım beğenirsinde gelen kadını yükün hafifler eşinde ne güzel yapmış kafan dağılmıştır işte

canım geçmiş olsun.baya soğumuştr kars buralarda soğudu

zeynepcim maşallah gizoşa.genelde kaçta uyuyor gizoş.benimki bu aralar ,iyuce şaşırdı.bazen 7.30 da bazen de 9 u buluyo uyuması.
şu mesaj olayını da bn daha önce konuşmuştum burda.sizlerle aynı fikirdeyim.ama yakında okula başlayacağım bu kadar sık giremem heralde.

ne güzel olmuş hayriş geceniz.poyraz da güle güle giysin bayramlığını.
kadın alarak en iyisini yapıyorsun.çok rahatlarsın eminim.

evet canım değiştiriyorlar.
benim bebeğimde melekti ama değişti işte .

ya bende akşamadan yapmaya başlayacam işe başlayınca .kzım hep kucakata ya.şu dişelr bi çıksaytı .

kolay gelsin filizcim.
ben bu sene almadım hiçkimseyi.seneye artık.

ben medela mini elektrikli pilli kullanıyorum .memnunum.

armut hazmedilemsi en kolay meyve imiş.ben öle okudum fundacım.
ben başladım sütüm yettiği halde.
ben şeftali armut elma üzüm veriyorum artık.

kız özge bu kadar vakti enerjiyi nasıl buluyorsun maşallah.
ben kkya zor giriyorum .

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayşegülcüm.eşine de diyecek söz bulamıyorum.

sağol tatlım bende tattırıyorum bakalım böyle böyle geçicez sanırm

dünür nedisen çok soğuk burası yaaa donuyorum gizemi banyo yaptırcaktım göze alamıyorum bende annemlere ideceğim orada kalacağım dünürün işte canım

dünür annene giteksen yıkama dışarısı baya soğuk hasta olmasn güzel gelinm

kızlarr geçmişe bakamıycam sadece dinlenme molamda bi selam vereyim dedim.. umarım herkes iyidir.. bide sağlık ocağına gittik ya onları yazayım dedim..

utku 12 ağustostan bu yana 400 gr. almış. 2 cm. uzamış.. dr iyi dedi.. maşallah dşyorum çok da takılmıyorum artık bu konuya.. sağlıklı olsun da yeter.. bide 2gündür hafif burun tıkanıklığı ve sinüslerde doluluk sezdik :) peditus verdi bide sefiyol diye bi burun spreyi... ferro sanol demir damlasını sordum.. yapıcaksa o da yapar ferrum da yapar dedi dişte leke olayını.. içerikleri aynı.. ferrum yada ferro sanol aynı yani dedi. ama yapsa da geçiciymiş. ve bu damlayı zaten yıllarca kullanmıcaksın ki dedi.. neyse buna da takılmadık.. ek gıdaya geçmeme konusunda telkin aldık :( sütün yetiyo gibi görünüyo.. gelişimi de iyi 6.ayı doldurmayı beliycez ama tattırmana bişey diyemem dedi.. sadece öyle bir kase püre yada yarım yumurta sarısı fln olayı yok dedi.. aşıdan sonra ayrıntılı konuşuruz ek gıda olayını 6 ay bityor gibi olucak o dönemde dedi... hatta 1 günde neyi ne miktarda yedirebileceğimle ilgili bi liste yazabileceğini de söyledi.. bakalım şimdi anne sütü ve tattırmaya devam... hemşiremize çaktırmadan birkaç kez kaşık maması ve cicibebe verdiğimi söyledim.. kakasında ve halinde tavrında bie değişiklik olup olmadığını takip et dedi.. anneler aslında en iyisini bilir de dedi :)) tabi bilinçli,duyarlı anneler diye de ekledi :)

bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlar olmuş sanırım.. bu sayfada buketi gördüm alıntılarda :) diğerarkadaşları bilemiyorum geçmişe dönemediğimden kusuruma bakmasınlar.. hepiniz sağolun... şimdi olayı biliyoruz ve birazcııık da araştırdım netten :) daha rahatım diyebilirim.. ama dikkat etmek gerekiyo tabki operasyon sonrasında.. neyse onu da o zaman düşünürüz..

işlerime döneyim... daha süpürgeyi açamadım bile.. silip toz almak şöyle dursun :)) amaan olduğu kadar valla.. iftara misafir alıcaz sonuçta temizlik gösterisi yapmıcaz.. çocuklu karıyız şurdaa :)))

öptüm herkesii... opuyorumnanaktan

Back
X