2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar.........
nasılsınız bakalım?
benim oğlanın dişleri çıktı çıkacak.dün armut suyu verdm sürekli ver diye ağladı çok sevdi.yalnız suyu çok az içior sizinkilerde öylemi?

ev hala olduğu gibi duruyor annem haklıymış sen evde net olunca işmiz yapmazsın demişti:)))
bn hala veliz falan acmadım...
en acilinden eksik listesi çıkarıp kuzi uyurken halletmem gerek o uyandığında meyvesini yıyp markete gitmeliyiz çünkü....
hatda uyandı bile:)))

fundacım kuzi su verdiğim zaman hiç hoşnut olmuyor zorla içiyor resmen....
hatda suyu yutamıyo böle gözleri buyuyo yutcam diye....
bizde gidelim armutlu mamamıı yıyelim...
akşamüstude patetes püresi vereyim bugun...

amanınn kimsecikler kalmamış:))
herkesi bayam telaşı sardı....
benim evi b.kk göturuo ama yapacak halim yok...
kuzi zaten dehset huysuz herkesi yabancılıyo kaynanamda falan nasıl ağladı bana gelmek için cıldırdı
uyumuyo yemiyo bi tuafız onunla iş yapmak mucize ....
markete bile gidemedümmm:)))

slm kızlar
sımdıden herkese ıyı bayramlar dılıyorum

bu arada bızden guzl bır haber kızım meme dıyo :Dsabahtan berı sureklı meme meme cok guzel ya
hasta olanlar varsa gecmıs olsun ozgem vınnnnn hayırlı olsun bol vınlı muhabbetler ıns. Hepıcıgımıze :D

slm kızlar çok mutluyum kardeşim bugün doğum yaptı kızıma bir kız kardeş geldi
kardeşim benim doğum yaptığım hastanede yaptı doğumunu doktorumuzda aynıydı
allah analı baalı buyumeyı nasıp etsın
slm kızlar
sımdıden herkese ıyı bayramlar dılıyorum

bu arada bızden guzl bır haber kızım meme dıyo :Dsabahtan berı sureklı meme meme cok guzel ya
hasta olanlar varsa gecmıs olsun ozgem vınnnnn hayırlı olsun bol vınlı muhabbetler ıns. Hepıcıgımıze :D

aaaa yurdagulcugum gözun aydın

ramazanıda bıtırdık hayırlısıyla allah tekrarına erdırsın
kızlar herkese mutlu huzurlu bayramlar dılıyorum
2 tepsı baklava yaptım kızımda 1 tepsı pışene kadar uyudu masallah gunlerdır uyumuyodu ya hayret ettım
annem tatlısını ypsın ele gune karsı dedı heral

slm kızlar eve az önce geldik sonunda bizimde salıncağımız 10 gün gecikmeli olsada geldi gizemin çok hoşuna gitti ayyy ayaklarıma kara sular indi gezmekten annemlerde iftar yaptık evde yemek olmayınca kızızma anneannesi çok güzel ciciler aldı ayakkabı almayı unuttuk ama yolun yarısında aklımıza geldi çok güzel dar paça kotla üstüne mevsimlik bir tşört aldı anneannesi resmini çekerim ama çok hoş yaaa bayıldım zaten ben seçtim o aldı:))kızıma birde mont beğendim kışlık onuda alıcaktık ama numarası kalmamıştı gelicekmiş hafta içinde o zaman dedik gelince alırız dedik almadık hem daha güzel çeşitler gelicek dedi pançodan baktık çok hoş şeyler var yaa bizim kız kendinden geçti resmen satıcı bayan bile dedi alışveriş düşkünü olacak sizinki dedi nasıl çığlık atıyo sormayın neyse eve gelince sanki gizem ishal gibi geldi bana yarım saatte 2 kez mıçtı şu an uyuyo uyansın muz yedircem bakalım

bu arada gizoşa sulukta aldık yok içmiyo içmiyo su içmiyo bu kız yaa

kızlar kaynamamıs suyu kasıkla deneyın bende kasıkla verıyodum sulukla içmıyodu
bıberonda almamıstı bennu
ama 1 haftadır suyu bıberonla içiyor,
hemde kana kana

offf yorgunluktan mavholdum annemlerde ıftar yaptıktan sonra eve gelıp ıdılı uyuttuktan sonra ev sıl supur banyo mutfak derken ancak oturdum ama bıttı sukur bı tek utu kaldı onuda babamızı namaza gonderınce sabah yapıca artık

zeynepcım hayırlı olsun gızosun cıclerı bende gıydırıp resım cekıcem yarın ıns.

Meltem ellerıne saglık valla maas. Hamara hatunsun vesselam baklavalar falan

ozgemmm meme tutmadı dırek meme dıyo konustu yanıı sok olduk sabahtan berı sureklı meme meme cok komık bı yuz ıfadesıyle kendıde sasırıyo agzından cıkana

bu arada bende suluk alcam zeynep ya ıdılde hıc su ısmıyo kasıkla az az anca ama ole kana kana ıcmak nerde bıberon desen agzına sokturmuyo ogure ogure bır hal oluyo ne olcek bole bılmem

ay benimki de suyun içine düşecek öyle ki artık biberonu uzaktan gösterince bir heyecan eller ayaklar ağız o biçim maşallah suyu seviyo ama ben çok erken başladım sıcaklarda belki de ondan alıştı

deneyeciğim sinemciğim bakalım yutacakmı bizim kız valla sanırımda ishal oldu bugün 4 kez mıçtı ve sulu ağlıyo gidip bakayım saool tavsiyen için

Back
X