Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sibelcim nabersin gorusemiyoruz yauuf :))
iyi diyelim ii olalım kız gripti öpe koklaya kendime bulaştırdım şuan resmen dökülüyorum .birde Bugun Regl oldum dogumdan sonra ilk defa felaketim yani
sanada geçmiş olsun canım
merhabalarrr kızlarrr nasılsınız:)
Özgeeee kızzz kuzeye kardeş mi yaptın yoksam. uslu duraydın ya da önlem alaydın bacım delimisin sen madem istemiyon:))))
filizcim yurdagülcüm ay ikinize de geçmiş olsun zor iş valla her ay o çileyi çekmek. yalnız aylık iğne felaket başağrısı ve adet düzensizliği yapıyor bilgilerinize.
mart annelerine baktıydım bi ara hatunların nerdeyse yarısı tekrar hamile haberiniz olsun
afiyet olsun sana da bennuya da meltemcimössssgeeeeeeeee
her hamılelık aynı olmaz
ben dıger 2 sınde hıc cekmedıgımı cektım bennudan dogum öncesı ve sonrası
yanı ılk hamılelıgım olsaydı bıda asla dogurmazdım
hayırlıysa berı gelsın hayırsızsa gerı gıtsın
bu arada hayrıs ve funda muhabbetnızı kıskanıyom valla allah bozmasın
bızde annanemızle gezdık kızımı mama sandalyesıne oturttum sıkıldı
annanemız yemek ısmarladı bıze
benusada yedırdım kunefe ve ıskenderın salcalı yogurtlu pidesını manyak kızım bıberondakı mamanın yuzune bıle bakmadı
yurdagülcüm hiç önemli değil hayatımayy jalem ya kusura bakma ne olur sımdı farkettım canım mesajına begenmedı ısaretlemısım ben telefondan gırıyorum nete begendımı ısaretlıycektım begenmedımı ısaretlemıs salak telefon ayy valla ne uzuldum dıyorum kız verdıgım kılolarımı begenmedımı acaba dıyceksaka bır yana yenı arkettım ve hemencık duzelttım caım cok ozur
ay inşallah zeynebim verdikçe gaza geliyorum valla bugünde güzel şeyler duydum :) daha da bi heveslendimyurdagülcüğüm canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hemşom benim
jaleciğim maşallah o zamn tam gaz ileri gitsin kilocuklar ben kaç oldum ilemiyorum ama eski pantalonlarım artık oluyo bikaçı hariç canım bende hedef olarak onları aldım:))
çok iyi yapmışsınız canımcımslm kimsesiz topiğim sanırım herkes facede buralar pek bir ıssız(bizde bu akşam ne zamndır dışarı çıkamadık sonunda çıktık ailecek yemeğe gittik güzel geçti akşamımız fundayıda çağırdım ama onlar göktuğumu doktora götüreceklerdi gelemediler başka bir gün gideriz inşallah dünürümle
ayy inşallah işe yarar ilaçlar canımya okudumda çok üzüldüm çektiklerineselam millet
iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum hepinize geldim anacim burdayim gayri ama iste dedigim gibi son gunlerde hic iyi deglilim resmen bunalimdayim depresyon belirtileri gosteriyorum hani derler yaherseyin basi saglik iste o lafa cok inaniyorum ben agri sizi beni bitirdi gece yarilarikalkip duz duvarlara tirmaniyorum resmen ve o acinin icinde biri gelip dese ki filiz buyuk ikarmiye sana cikmis bi git defaol basimdan derim para pul araba ev dunya mali birsey yok gozumde tek iyi olayim ama neyse moralim yerine geldi cunku az once nette arastirdim dogum kontrol ilaci buldum bitane sute etki etmeyen zaten benim doktorum zamaninda onermisti bana spinal mi dir nedir ondan takma fikri vardi bizde ama dr istemedi senin bu kistlerinin gecmesi icin arka arkaya yap kurtul filan diyerek kadin bizi postalamisti ah essek kafam zaten normal dogum sirasinda takilabiliyomus plesenta cikar cikmaz ahh esek filiz ah taktiraydinya o neyse .. kizlar benm sorunum yumurtlamayla ilgili yani yumurtladigim surece agrilarim oluyor hamile kaldigim an bick gibi kesildi ve sonrasinda da adet lana kadar iyiydim yani dogumdan sonraki 5 ay .. neyse cok anlattim kafa sisirdim kusura bakmayin ozetle buldum careyi yarin sabah gozumu acar acmaz dr arayacagim okeyi aldigim anda eczaneye kosup alcam ilaci..
bugunluk haberler boyle alinti yapamadim ama yarin herkese yetisiciiim insallah ama butun ayzilari okudum tektek kacak bir anda yaziyorum kiz heran uyanabilir ohoo daha cok sey var anlatacak neyse
bos vakitte yazarim
bu arada HAYRIYE cim tesekkur ederim mesajin icin bende arastiriyorum simdi guzel bisyeler bulursam hem burada hem facedeki grupta paylasacagim ( ay adini unuttum kiz neydi mossotorjimiyidi neydi o :)))
ayy kopamadim Allahim ya :)) bu arada son bisey 61 kiloyum dogum oncesi kiloma 3 kg kaldi 4 versem 57 iyidir yuppi :)) 1 haftadir spora gidemememe ragemn ve diyeti zaten boslayali cok oldu. sanirim uzuntu ve sters ve agrilardan boyle oldu ama olumsuz gelismelerde var sutum de azldi sinirlerim cok yiprandi cokkk bakalim iyi haberlerle donmek sitiyorum artik opulduzun hepiniz muckss bebelere iyi bakin
meltemcim sözle olmaz canımm icraat lazımm:)kızlar gunaydın jale ve refıye sızı tebrık edıyorum ve sıddetle tavsıye edıyorum sız zayıflayın ben arkanızdan gelecem yook yok
yoksa ben sız den önce zayıflarımmı demem gerekıyodu nerde bende bu bogaz varken ımkansız neyse deneyecem genede
ugrasacam ne kadar canım aksama kadar tatlı cekmıs olsada
insallah bıran önce zayıflarızzzzzzzzzzzzz
oyyy maşallah paşamın dişlerine karizmasına karizma katmıştır şimdi yesin teyzesi onun dişlerinifilizcim benimde her sağlığım bozulduğumda aklıma gelen şey herşeyden önemli sağlık olduğu..valla kıymet bilmioruz..inşallah bian önce geçer ağrıların canım..eğer çözüm spiral yada bi hapsa hemen başla psikolojini bozacak kadar ağrıların varsa çekilecek gibi değildir yani..montessori ismi canım :)))rica ederim ne demek..aklıma yatan herşeyi paylaşıorum sizinle..yeterki bi faydam dokunsun..maşallah kilolarda gitmiş..resimlerden belli çok hoş görünüosun canım
canım neler yapmışısn öle maşallah..işi gücü btircem die kendine eziyet etme zaten bebekle yeterince yoruluyosun..hiçbişe kendi sağlığından ve bebeğinden önemli deil..5 kg az mı jalecim yaa maşallah.sporun gözünü seveyim valla yaa..her derde derman :)))bende bırakmadım hala devam ediorum.
ohh ne güzel sefanız olsun yeni cicinizle attalara gittiniz demek..allah bozmasın canım hzuurla sağlıkla mutlulukla tekrar tekrar nasip etsin..
günaydın herkeze...poyrazın huysuzluğunun nedeni tekrardan çıkıverdi ..evetttttttt 2.dişimizde patladı nihayet yan yana ikiside.amanın bi yakıştıki sormayın..ne çabuk büyüdüler yaa ..bide sabah gözünü açar açmaz çığlıklar eşliğinde gagaaaa babaaa deyip duruyor eşime diorum babadan kahvaltı istio hadi kalk hazırla die:)))) işine gelio diyor oda..:))neyseki çok şükür 2.dişimizde atlattık.bakalım bundan sonrakileri beklioz..
fundacım dün akşam aradaığın için çok tşk ederim sesini duymak ve muhabbet harikaydı..çok öpüorum canım..
ne demek canım arkadaşım daha çk arayacağm seni paylaşılacak çkn şey var tatlım
çok iyi yapmışsın refiye insan açılıyor vallaiyi akşamlar kızlarr.. inşallah herkes iyidir.. bugün gezmeklere gittik oğlumla.. eda öğlen eve gelip yemek yiyip tekrar gidiyo 3 de çıkıyo okuldan.. arkadaşa gittik o öğleden sonra okula gidince. okul ve gittiğim ark. evi de yakın birbirine.. ark.ın kızı okuldan çıkışta edayı aldı geldi.. bizde saat 6 gibi geldik eve.. ohh sefam ola.. valla dertleşicek konuşucak birine gidince görüşünce bi açılıyo insan.. gelir gelmez yemeği koydum ocağa ama kocişciğim aradı.. saat 10 buçuk 11 den önce bitmez işim bi makinayı toplamam lazım dedi.. çocuklarla bu akşam yalnızım.. utku yerde yuvarlanıyo yemeğini yedi az önce.. eda ödev yapıyo ... bende bi bakayım dedim bu arada...
ama nolii anlamadım.. kim hamile? özge trst yaptı da pozitif mi çıktı.. aaaa.. durun bi geçmişe bakim de geleyim :)))
bu arada diyetteyiimmm.. açıııımmmm.. kimse bana sataşmasın şu sıralarrr.. yolarıımm :)))
amiinn canım çok sağol... benim gardrobum daha iç açısı.. evlendiğimde 38 bedendim.. şimdi hiç sormavalla ben bi çocukla başedemiyorum Allah kolaylık versin sana canım
ev işini sorma canım inan gün nasıl bitiyor anlamıyorum zaten gündüzlerde pek kısaldı
kilo konusunda başka şansım yok zaten kendime yakıştıramıyorum bu halleri canımya gardrob kıyafet dolu ama ben hiçbirine giremiyorum birde her önüne gelen laf söylüyor
bende kendi kendime kızıyorum doğum yapalı 8 ay oldu hala veremedin diye.
o milletin derdine de hiç sorma hatır bile sormadan kendi hallerine bakmadan bide bize laf söylüyorlar
sende verirsin tabiki canım bak başlamışsın da bende şubat ortasına kadar vakit verdim kendime yavaş yavaş vereceğim inşallahh
aman tatlım sen ver de benden önce yadasonra hiiç sorun değil.. yeter ki istediğimiz hale gelelim demi ama yaa :) hehe tatlı mı dedin :) ben 29 ekimde diyete başadım amaaa 28 inde yarım kavanoz nutellayla yaptım jübilemikızlar gunaydın jale ve refıye sızı tebrık edıyorum ve sıddetle tavsıye edıyorum sız zayıflayın ben arkanızdan gelecem yook yok
yoksa ben sız den önce zayıflarımmı demem gerekıyodu nerde bende bu bogaz varken ımkansız neyse deneyecem genede
ugrasacam ne kadar canım aksama kadar tatlı cekmıs olsada
insallah bıran önce zayıflarızzzzzzzzzzzzz
amaaann bende test yaptın da hamilesin falan sandım ark.ların yazdıklarına bakıpta... cidden yaa ne meraksızsın dicem bende amaa ben hiç adet olmadım daha.. 10 temmuz 2009 daydı en son.. bidaha da doğum sonrası olanı saymazsak kırmızıyla görüşemedik henüz.. hiç de şüpheye düşmedim ne biliyiim.. bak şimdi bende mi bi test yapsam.. ayy bi yapıyomuşum 2 çizgi.. bi dr. kontrolü 4 aylık :))) hahahaha ne gülerim hee ağlanıcak halime :)) hayırlısı hepimiz için tatlım yaa.. Allah vericekse ne desek boş.. ama güvencem var yanii.. hiç hamile olabilirmiyim diye düşünmeme sebep olmadı 6 aydır da ondan sanırım hiç test aklıma gelmedi..ama dur bi ara eczanenn önünden geçerken bi test alim kııı.. heheselamın helllo millet.....
bana meraksız diyenler olmuş kızlar ya meraktayım elbet ama korkuyrum ben yanılmak istrm hani stres fala geciktım demek istrym kendime hamileliği konduramyrm....
yok yok almıycam test karnım şişer anlarım zaten:))))
bu arada dun gece saat 3,5 uyandım kuru ve pilav yedim bir bardakta kola içıtım yattım...acayıpp acıktım...yaaaaa bomba falan ptlakmak istrm ben yaaa hazır değilim kaldırmam vala bi ikinciyiiii allah bana acısın olmayanlara versin.....kuzi cok zor bi bebek ve daha cok minnak ve benim gebelik cor zorlayıcı ve riskli gectı yapamam valla
ohhh sefanız olsun.. ne güzel gezmişsiniiz.. ve de afiyet olsuun ne diyim :2:bızde annanemızle gezdık kızımı mama sandalyesıne oturttum sıkıldı
annanemız yemek ısmarladı bıze
benusada yedırdım kunefe ve ıskenderın salcalı yogurtlu pidesını manyak kızım bıberondakı mamanın yuzune bıle bakmadı
çook geçmiş olsun canım yaa... kızdan sonra sende hastasın bide regl.. oyy oyy.. bakalım benim ilk defa ne zaman olucak ve nasıl? vede nerde :) ansızın dışarda biyerde olur da hazırlıksız yakalanırım diye korkuyorum yaa..iyi diyelim ii olalım kız gripti öpe koklaya kendime bulaştırdım şuan resmen dökülüyorum .birde Bugun Regl oldum dogumdan sonra ilk defa felaketim yani
oyyyyyyyyyy mart anneleri hamiş demek.. iyi bari biz şimdilik tek fireyle gidiyoruz.. o da ikiz :) bakalım 2. çıkıcak mı ve de kim olucak.. aman ben olmiyim de :)) tekrar afiyet olsun melteeeeemmmmart annelerınden bırıde benım arkadas 8 yıl sonra asılamayla hamıle kalmıs
sımdıde kendılıgınden rabbım nelere kadır
fılızcım napıyım ya hep acım ben karnım hıc doymuyo napacam bılmıyom bu ıstahla
bı sır vereyımmı sıze annem yıyemedı onunkının yarısınıda ben yedım
ayyy en gıcık olduğum anne tipi.. çocuğa diycek tek lafım yok.. neden.. çünkü hep diyorum doğan her çocuk sıfır kilometre olarak dünyaya geliyo bence.. onu biz şekillendiriyoruz.. hıı her çocuuğun kendine has özellikleri de oluyo tabiki ama bu saydığın huylar sonradan anne babalrın davranışlarından çocuğa karşı tutumundan ve onların rahatlığından kaynaklanıyo.. kadın ağzını açıp tek kelime etmedi demek.. aaaaa.....bende deli olurum öyle insanlara yaa.. geeçenlerde de ben birine deli oldum.. konu gelen misafirin çocuğu yatak odamda yatağımın üstünde zıplıyoo.. yatak örtüsü falan yerlerde.. kadıla mutfağa giderken gördük.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü bende salonda oynuyo çocuklar diye rahat oturuyom içerde.. bide kadın ne dese.. hahaha yatağın yayları çok mu hoşuna gitti kızım.. ve daha saçma salak bi dolu laf etti.. ayy onun yanında bişey diyemedim o odaya girer grmez de çocuğu 2 kaş çatıp odadan dışarı çıkardım ve kapıyı kilitledim :))merhaba kızlarrr
eve yeni geldim bi bakayım dedim
bugün çarşamba sohbet günüm o yüzden öğleden sonra çıktık oğlumla dönüşte babasının yanına uğradık dolayısıyla eve girmemizde bu saati buldu
bugün çok sinir olduğum bir olay oldu kızlar sizlerlede paylaşayım
Ahmet Yusuf 9 gibi kahvaltısını etti sonrada bişey yemedi evden çıkmadan önce mamasını hazırladım saat 12 yi geçiyordu. muhallebisini yaptım onuda yanıma aldım. niyetim ilk önce mamasını yedirmekti ondan sonrada eğer geç kalırsam muhallebisini veririm diyordum. birde meyve püresi aldım yanıma. neyse oğlum mamasını yemek istemedi bende zorlamadım gittiğimiz yerde veririm diye eşim geldi aldı gittik bizde. orda da bir arkadaşın çocuğu var 2,5 yaşlarında. ben Yusuf a mamasını vermek istedim yemek istemeyince de muhallebiyi çıkardım çıkarmaz olaydım. bizimki bir kaşık aldı diğer çocuk geldi bende yiycem diye tamam şevval cim Ahmet Yusuf yesin kalanını sana veririm dedim ama dinlemiyorki annesi de kalkıp ta çocuğunu almıyor yada ben de ona yapayım demiyor aslında mesele mama değil ama yanımda oğluma yedirecek başka bişey yok meyve püresini gördü çantada onuda kaptı zaten . o kaşığa saldırınca bu sefer Ahmet Yusufta yemedi muhallebiyi hepsini o kız yedi 2. kaşık gelmesini bekleyemiyor bile ağzı dolu hadi diyor bide. öyle sinirlerim bozuldu ki anlatamam
eşimi aradım evden mama getirmesi için öyle doyurdum yavrumu
aslında her zaman yanımda mama kavonozumda olurdu ama muhallebiyi yapınca gerek görmemiştim
Allahtan eşim anlayışlıdır da neden yanına almadın falan demedi yoksa ona çatardım heralde:)
ay evet yaa.. hala test yapmamış okudum bende :) valla içelim kııızz.. dur alim bende.. su içiyorum habire :) ekmeği azaltmak bide arada içtiğim kola yediğim ıvır zıvır olmayışı etkiliyo en çok...hamiş kalmadan önce 10 kilo vermiştim ben ama o dönemde sigara da kullanıyodum.. acıktıkça ona sarılıyodum.. şimdi çok şükür o da yok.. suuu sadece suuuu diyorum :)) yeşil çayı ben pek sevemiyorum nedense ama içiyorum yine de.. 2 fincan içtim ama bugün.. 3. olucak.. kaç fincana kadar içebiliriz ?çok iyi yapmışsın refiye insan açılıyor valla
bende ufak tefek şeyleri saymazsak çok güzel bi gün geçirdim
özge hala test yapmadı canım komplo teorileri üretiyoruz:)
oyy oyyy bendeee
en iyisi içelim yeşil çayları![]()
karnım tokken bende hep başlar acıkınca bırakırdım :)))) Allah devamını nasip eder inş. sana da :))kızlar ben recıme basladım
çorba 1 dılım ekmek yedım
nıye basladım recıme cunku hala acıkmadım neyse bugun baslayım barııııııııııııııııııı
jale en gıcık oldugum cocuk tıpı gecenlerde bennuda mamasını yemedı gezmede cocuk annesıne bundan yap bana eve gıdınce dedı verdım almadı annesının gözune bakıyo
annesı al dedı ama eve gıdınce benı dövmuycen demı dedı
bızde öle yetıstırsek bebelerı
eee meltemcim ye iskendeleri sonrada acıkmadım de:)kızlar ben recıme basladım
nıye basladım recıme cunku hala acıkmadım neyse bugun baslayım barııııııııııııııııııı
jale en gıcık oldugum cocuk tıpı gecenlerde bennuda mamasını yemedı gezmede cocuk annesıne bundan yap bana eve gıdınce dedı verdım almadı annesının gözune bakıyo
ahh refiyecim ahh benimde çok uğraşmam lazım gardrobtakileri giymek için malum 15 kilo fark var ama kararlıyım canım gidecek bu kilolar 2 ay önce 20 kilo fazlam var diyordum bunada şüküramiinn canım çok sağol... benim gardrobum daha iç açısı.. evlendiğimde 38 bedendim.. şimdi hiç sormabi gün giyicem nasılsa diye saklaya saklaya beden beden renk renk model model giydi bekliyo depo kıvamında.. yani 1 bden de incelsem 4 beden de incelsem kıyafet soruum yok.. aaa ama modaya uygun olmaz o ayrı :)) ama ciddden bu kez feci kararlıyım.. eşim de dırdırdır sütün azalır.. hasta olursun.. bak gözlerinin altı çöktü.. deli mi ne.. 1 kilo verdim daha başlayalı5 gün oldu aaaa.. :)) vericem bu körolası kilolarıııı :))
[
[
: [/B]
nefret ediyorum bu tip insanlardan kendi evlerinde izin veriyorlar mı acabaayyy en gıcık olduğum anne tipi.. çocuğa diycek tek lafım yok.. neden.. çünkü hep diyorum doğan her çocuk sıfır kilometre olarak dünyaya geliyo bence.. onu biz şekillendiriyoruz.. hıı her çocuuğun kendine has özellikleri de oluyo tabiki ama bu saydığın huylar sonradan anne babalrın davranışlarından çocuğa karşı tutumundan ve onların rahatlığından kaynaklanıyo.. kadın ağzını açıp tek kelime etmedi demek.. aaaaa.....bende deli olurum öyle insanlara yaa.. geeçenlerde de ben birine deli oldum.. konu gelen misafirin çocuğu yatak odamda yatağımın üstünde zıplıyoo.. yatak örtüsü falan yerlerde.. kadıla mutfağa giderken gördük.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü bende salonda oynuyo çocuklar diye rahat oturuyom içerde.. bide kadın ne dese.. hahaha yatağın yayları çok mu hoşuna gitti kızım.. ve daha saçma salak bi dolu laf etti.. ayy onun yanında bişey diyemedim o odaya girer grmez de çocuğu 2 kaş çatıp odadan dışarı çıkardım ve kapıyı kilitledim :))
ay evet yaa.. hala test yapmamış okudum bende :) valla içelim kııızz.. dur alim bende.. su içiyorum habire :) ekmeği azaltmak bide arada içtiğim kola yediğim ıvır zıvır olmayışı etkiliyo en çok...hamiş kalmadan önce 10 kilo vermiştim ben ama o dönemde sigara da kullanıyodum.. acıktıkça ona sarılıyodum.. şimdi çok şükür o da yok.. suuu sadece suuuu diyorum :)) yeşil çayı ben pek sevemiyorum nedense ama içiyorum yine de.. 2 fincan içtim ama bugün.. 3. olucak.. kaç fincana kadar içebiliriz ?
karnım tokken bende hep başlar acıkınca bırakırdım :)))) Allah devamını nasip eder inş. sana da :))
ayy bide bi komşum var boy boy 3 kızı var ve benden 5 yaş büyük.. kadıı bi görseniz manken mübarek.. çok yiyorum aslında dyo ama inanmıyorum :)) onunla her gittiğimiz yerde ona bu çocuklar seninmi? hiç doğurmuş gibi değşlsin maşallah ..yda seni bekar deseler inanırım falan demiyolar mı deli oluyorum.. kıskanmıyorum aslaaa... çok severim kendisini. aramızda müthiş iyi.. ama bende öyle olmak istiyorum yaaa... yanımda boyumca kızım elimde oğlum ve ben 60 kilohadi bilemedin 70
![]()
kolay gelsin canım bende Ahmet Yusuf huysuzlanınca ı-onunla ilgilendim şimdide babası aldı da açabildim netikimseler kalmamışşş :)) edaya şiir ezberletmeye çaışıyorum bir yandan da :)) en iyisi çıkayım da tam ezberlesin kızçem şu şiirini.. bi buraya bak bi ona kafam allak bullak oldu :) iyi gecelerrr herkesee...
canım benimyaa sende yormuşsun kendini ama temiz temiz çok zevkli oluyor be canım yaptıkça yapasım geliyor benimde:)merhabalar....
bugün temizlik yaptım ohhhhhhhh 1 cam ilebldm evi süpür sil balknlar falan ıfffffffff hemen akşam luy zaten göktuğ şöyle biraz uzun uyusa tüm camlarımı silerdm ya kltuklarımıda silmem gerek bi ara baya iş var yani cam,kltuk halı kapılar.....iş bitmez arkadaşlar......
jaleeeeeeeeeeeeee sıkma tatlı canını böyle tipler çok var ya nasılda anaları rahat ediy anlamıyrum walla....bize gellen çcuklarda aşırı rahat anneleri siz kızın diy herkes kendi kızsın walla çocuğuna
filiz bende 60.5 kg yum 59 la hamile kalmıştım ama ben daha 53 lere inmek istiyrum ama durdu kilo almam hatta dikkat etmesem falan tekrar almaya geçicem malum kış ğlanda hasta evde kaldm hareket azaldı yaw
kızlar zayıflamak iyiluyo ya az ya da çok vucut kilo vermeye başlayınca devamı geliy inş istediğinz killara kavuşursunuz...........
klay gelsn refiye ğlan uyandı ben çay içmeye gidyrum hade tpla oğlanı kızıda gel
sibelcim geçmiş olsun tatlım
ohh meltem bennu hanım iskenderide tatmış maaşallah ona yarasın kuzucuga
iyi diyelim ii olalım kız gripti öpe koklaya kendime bulaştırdım şuan resmen dökülüyorum .birde Bugun Regl oldum dogumdan sonra ilk defa felaketim yani
sanada geçmiş olsun canım
iyi akşamlar kızlarr.. inşallah herkes iyidir.. bugün gezmeklere gittik oğlumla.. eda öğlen eve gelip yemek yiyip tekrar gidiyo 3 de çıkıyo okuldan.. arkadaşa gittik o öğleden sonra okula gidince. okul ve gittiğim ark. evi de yakın birbirine.. ark.ın kızı okuldan çıkışta edayı aldı geldi.. bizde saat 6 gibi geldik eve.. ohh sefam ola.. valla dertleşicek konuşucak birine gidince görüşünce bi açılıyo insan.. gelir gelmez yemeği koydum ocağa ama kocişciğim aradı.. saat 10 buçuk 11 den önce bitmez işim bi makinayı toplamam lazım dedi.. çocuklarla bu akşam yalnızım.. utku yerde yuvarlanıyo yemeğini yedi az önce.. eda ödev yapıyo ... bende bi bakayım dedim bu arada...
ama nolii anlamadım.. kim hamile? özge trst yaptı da pozitif mi çıktı.. aaaa.. durun bi geçmişe bakim de geleyim :)))
merhaba kızlarrr
eve yeni geldim bi bakayım dedim
bugün çarşamba sohbet günüm o yüzden öğleden sonra çıktık oğlumla dönüşte babasının yanına uğradık dolayısıyla eve girmemizde bu saati buldu
bugün çok sinir olduğum bir olay oldu kızlar sizlerlede paylaşayım
Ahmet Yusuf 9 gibi kahvaltısını etti sonrada bişey yemedi evden çıkmadan önce mamasını hazırladım saat 12 yi geçiyordu. muhallebisini yaptım onuda yanıma aldım. niyetim ilk önce mamasını yedirmekti ondan sonrada eğer geç kalırsam muhallebisini veririm diyordum. birde meyve püresi aldım yanıma. neyse oğlum mamasını yemek istemedi bende zorlamadım gittiğimiz yerde veririm diye eşim geldi aldı gittik bizde. orda da bir arkadaşın çocuğu var 2,5 yaşlarında. ben Yusuf a mamasını vermek istedim yemek istemeyince de muhallebiyi çıkardım çıkarmaz olaydım. bizimki bir kaşık aldı diğer çocuk geldi bende yiycem diye tamam şevval cim Ahmet Yusuf yesin kalanını sana veririm dedim ama dinlemiyorki annesi de kalkıp ta çocuğunu almıyor yada ben de ona yapayım demiyor aslında mesele mama değil ama yanımda oğluma yedirecek başka bişey yok meyve püresini gördü çantada onuda kaptı zaten . o kaşığa saldırınca bu sefer Ahmet Yusufta yemedi muhallebiyi hepsini o kız yedi 2. kaşık gelmesini bekleyemiyor bile ağzı dolu hadi diyor bide. öyle sinirlerim bozuldu ki anlatamam
eşimi aradım evden mama getirmesi için öyle doyurdum yavrumu
aslında her zaman yanımda mama kavonozumda olurdu ama muhallebiyi yapınca gerek görmemiştim
Allahtan eşim anlayışlıdır da neden yanına almadın falan demedi yoksa ona çatardım heralde:)
afiyet olsun sana da bennuya da meltemcim
yurdagülcüm hiç önemli değil hayatım
hem beğenmesende olur be tatlım zaten topu topu 5 kilo:)
ay inşallah zeynebim verdikçe gaza geliyorum valla bugünde güzel şeyler duydum :) daha da bi heveslendim
seninde maşallahın var zaten tatlım resimlerde harika görünüyorsun
çok iyi yapmışsınız canımcım
ayy inşallah işe yarar ilaçlar canımya okudumda çok üzüldüm çektiklerine
61 olmuşssunn maşallah sana canım ardından geliyorumm
meltemcim sözle olmaz canımm icraat lazımm:)
oyyy maşallah paşamın dişlerine karizmasına karizma katmıştır şimdi yesin teyzesi onun dişlerini
kilo konusuna gelince çok sağol hayriyecim inşallah gidecek acelem yok yeterki kalıcı olarak vereyim başka bişey istemiyorum
dediğin gibi sporsuz çok zor en azından vucutta şekilleniyor önceden bin türlü bahane bulurdum evdeyim diye şimdi evde yapıyorum:) demek ki isteyince oluyormuş
fundaaaa![]()
kızlar ben recıme basladım
merhabalar....
bugün temizlik yaptım ohhhhhhhh 1 cam ilebldm evi süpür sil balknlar falan ıfffffffff hemen akşam luy zaten göktuğ şöyle biraz uzun uyusa tüm camlarımı silerdm ya kltuklarımıda silmem gerek bi ara baya iş var yani cam,kltuk halı kapılar.....iş bitmez arkadaşlar......
özge hade beeeeeee meraktaym burda
jaleeeeeeeeeeeeee sıkma tatlı canını böyle tipler çok var ya nasılda anaları rahat ediy anlamıyrum walla....bize gellen çcuklarda aşırı rahat anneleri siz kızın diy herkes kendi kızsın walla çocuğuna
filiz bende 60.5 kg yum 59 la hamile kalmıştım ama ben daha 53 lere inmek istiyrum ama durdu kilo almam hatta dikkat etmesem falan tekrar almaya geçicem malum kış ğlanda hasta evde kaldm hareket azaldı yaw
kızlar zayıflamak iyiluyo ya az ya da çok vucut kilo vermeye başlayınca devamı geliy inş istediğinz killara kavuşursunuz...........
bende 48 kiloyla hamile kalmıştım,20 kilo aldım şimdi 50 kiloyum,doğum yaptığıma inandıramıyorum kimseyi :)