sağol canım iyi dileklerin için,sen de güle güle büyüt bebeğini.ben de sebze meyve ne varsa eline tutturuyorum,bugün kabak temizlerken annannesi eline kabak verdi mesela kıtır kıtır yedi,bitince küçük sert bir şeftali verdim eline,ondan önce de salatalık vardı elinde :)) hiç de yok demiyor kerata,gören de çok iştahlı zanneder ama tipine bakan bu çocuğu aç mı bırakıyolar der
)))))) (oğlum 10 kilocuk) ama boyu 80 cm maşallahh.biz boyuna veriyoruz teyzeleri (bu arada smilleri seçmiyor bilgisayar ya da kk da sorun var?) bu arada çok güzel çubuk kraker yiyor 3 dişiyle, elini hiç boş bırakmıyorum,babası gibi seçici olmasın..anası gibi taştan yumuşak ne varsa yesin :)) şaka bir yana da şimdiden neye alıştırırsam o kadar iyi olur ilerisi diye düşünenlerdenim[/QUOTE]
aynen valllaha elıne verınce elını daldırınca pek bı tatlı yıyolar zaten cocuk kendı yıyene kadar karnı doymazmıs
iyi ediyon valla canim ayrica benimkininde hic eli bos kalmiyor ama
reyhancıgım bılıyosun bennu bıraz hormonlu dr bılem söledı yanı yenı tasındım ya ben ası kartınızı bulamadım dr dıyokı ben bu cocugu hatırlamıyorum 18 ay asıları yapıldımı
bende hayır bu brazcık hormonlu daha 13 aylık dedım nasıl guluyo
takılma fazla kıloya yemek yeme stılı etkı eder agır yıyosa kılo almaz bıde yıyebılsek agır agır ne ıyı olur hepsı kılolu olcak dıye bısey yok bennnu bır elbıseyı 3 4 kereden fazla gıyemıyo okadar kıyafetlerını hıc gıydırmeden dagıtıyorum hedıye gelenlerın ben seneye gıyer dedım cocuk 6 7 aylık oldu elbıseler olmuyor
zaten alırken 2 yasa göre alıyorum anca oluyor
[]
canım ben şimdi baktım kız çocuklarında boy ve kilo takibi cetveline;ortalamadasınız merak etme hatta boy olarak ortalama üzerinde..aman canları sağ olsun da,sağlıklı olsunlar yeterki dimi
[/QUOTE]
aynen öyle hattta mumkunse zayıf olsunlar bız nasıl ugrasıyoruz zayıflamaya anam bende 5 tane görumce var ıyı bakamıyo demeye baslarlar valla
kızımda çok yiyor ama 10 kilo boyuda 75 cm.bende az diye üzülüyorum demekki normal bu boy ve kiloları bebeklerimizin..[/QUOTE]
uzulmeyın
ben ılk gunden basladım ek gıdaya anasına cekmıs kızım ne yese yarıyo yanı

aynen valllaha elıne verınce elını daldırınca pek bı tatlı yıyolar zaten cocuk kendı yıyene kadar karnı doymazmıs
iyi ediyon valla canim ayrica benimkininde hic eli bos kalmiyor ama
reyhancıgım bılıyosun bennu bıraz hormonlu dr bılem söledı yanı yenı tasındım ya ben ası kartınızı bulamadım dr dıyokı ben bu cocugu hatırlamıyorum 18 ay asıları yapıldımı
bende hayır bu brazcık hormonlu daha 13 aylık dedım nasıl guluyo
takılma fazla kıloya yemek yeme stılı etkı eder agır yıyosa kılo almaz bıde yıyebılsek agır agır ne ıyı olur hepsı kılolu olcak dıye bısey yok bennnu bır elbıseyı 3 4 kereden fazla gıyemıyo okadar kıyafetlerını hıc gıydırmeden dagıtıyorum hedıye gelenlerın ben seneye gıyer dedım cocuk 6 7 aylık oldu elbıseler olmuyor
zaten alırken 2 yasa göre alıyorum anca oluyor
[]
canım ben şimdi baktım kız çocuklarında boy ve kilo takibi cetveline;ortalamadasınız merak etme hatta boy olarak ortalama üzerinde..aman canları sağ olsun da,sağlıklı olsunlar yeterki dimi

aynen öyle hattta mumkunse zayıf olsunlar bız nasıl ugrasıyoruz zayıflamaya anam bende 5 tane görumce var ıyı bakamıyo demeye baslarlar valla
kızımda çok yiyor ama 10 kilo boyuda 75 cm.bende az diye üzülüyorum demekki normal bu boy ve kiloları bebeklerimizin..[/QUOTE]
uzulmeyın
ben ılk gunden basladım ek gıdaya anasına cekmıs kızım ne yese yarıyo yanı
Son düzenleme: