dün gece kızım bir türlü uyumadığı için ona biraz fazla bağırdım ve şuan çok üzgünüm.kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum.artık okadar yoruluyorum ki akşam olunca sinirlerim harap oluyor.dün gecede ayağımda saatlerce salladım uyumadı bende biraz fazla tepki gösterip bağırdım.sizde böyle arada kontrölü kaybediyor musunuz???

sıkma canını cnm sonuçta kızın hatırlamıcak annem bana bağırdı diye,sen de kendini üzdüğünle kalırsın.annesiyiz tabii bazen çileden çıkartıyorlar ben o anlarda peygamber sabrını göstermeye çalışıyorum,babasının hiç tahamüllü yok yaramazlığına,anlayışlı olmak bana düşüyor yine,napalım allah acılarını göstermesin varsın yaramaz olsunlar sağlıklı olsunlar,böyle düşün cnm
ismi enes.6 nisan dogumlu.aranıza aldıgınız için tşkkrlr.şimdi enesle ılgılenmem lazım en kısa zamanda sizinle arkadaş olmak isterim.kastamonuluyum bu arada....:80::80:
adıyla yaşasın,benim ki de kayra 3 nisan doğumlu..
teşekkurler. ben çevremden çok, aynı psıkolojıde olan bu duyguyu benle beraber tadan kişilerle konuşmak sorunları paylaşmak daha çok hoşuma gıdıyo.ben enesten çok dertlıyım arkadaşlar.yar bana bır çare....yogurttan başka hıc bırsey yedıremıyorum 1 yada 2 kaşık bırde bıberonla sut içiyo.bugunlerı bıraz hasta soguk algınlıgı sanırım gözler falan çapaklanıyo çok mızmız oldu.bırazda hastalıga baglıyorum yememesını...boyumuz iyi kılomuz malesef...
yorulunca öyle bir yiyorlar ki,sen iyice yor enesi,dışarı çıkart park filan yürüyorsa yürüt top oyna,sonrasında benim oğlum kuru ekmeğe bile saldırıyo

çok zorlama bence de,benimki artık beni emmek istemiyor,sadece sabah erken uyandığında uyku sersemliğinde emmiyo 5dk kadar üzerine de biberon takviyesi yapıyorum.gündüzleri pek biberona fırsat kalmıyo,kahvaltısı-meyvesi-çorbası-yoğurdu-ev yemeği derken enson da muhallebisi böyle işte koştur koştur hazırla gece oluveriyo
canım aslında kızım gün içinde 2 saat uyuyor.akşamları da 9 gibi yatıyor.ayağımda sallamadan uyuyor ama dün gece uyudu uyandı ağlamaya başladı mecburen salladım ayağımda ve ayaklarım koptu resmen.uyuyor yatağına yatırıyorum uyanıyor bende sinir kalmadı tabi.yoksa dediğin gibi uyumak istemediği zaman zorlamıyorum.
kızıma yapma hayır diyorum da bazen dinliyor beni bazen dinlemiyor.bazende kızıyorum diye ağlıyor.bakıyor benden bir tepki yok susup oyuna devam ediyor.sen 3 çocukla nasıl başediyorsun.allah sabır versin.zor olmuyor mu...
ben de peşinde koşup duruyorum düşmesin diye,alıyo başını gidiyo çılgın gibi

yapma etme dinlemiyo ki kendi bldiğini okuyo,ayağımda sallamaya kalkınca oyun zannedip kendini atıveriyo yana soytarı yaww:95::95:

demekki herkesin bu dönemde bebeği aynı huysuzlukları yaşıyor,normal yani