sıkma canını cnm sonuçta kızın hatırlamıcak annem bana bağırdı diye,sen de kendini üzdüğünle kalırsın.annesiyiz tabii bazen çileden çıkartıyorlar ben o anlarda peygamber sabrını göstermeye çalışıyorum,babasının hiç tahamüllü yok yaramazlığına,anlayışlı olmak bana düşüyor yine,napalım allah acılarını göstermesin varsın yaramaz olsunlar sağlıklı olsunlar,böyle düşün cnm
adıyla yaşasın,benim ki de kayra 3 nisan doğumlu..
yorulunca öyle bir yiyorlar ki,sen iyice yor enesi,dışarı çıkart park filan yürüyorsa yürüt top oyna,sonrasında benim oğlum kuru ekmeğe bile saldırıyoçok zorlama bence de,benimki artık beni emmek istemiyor,sadece sabah erken uyandığında uyku sersemliğinde emmiyo 5dk kadar üzerine de biberon takviyesi yapıyorum.gündüzleri pek biberona fırsat kalmıyo,kahvaltısı-meyvesi-çorbası-yoğurdu-ev yemeği derken enson da muhallebisi böyle işte koştur koştur hazırla gece oluveriyo
ben de peşinde koşup duruyorum düşmesin diye,alıyo başını gidiyo çılgın gibiyapma etme dinlemiyo ki kendi bldiğini okuyo,ayağımda sallamaya kalkınca oyun zannedip kendini atıveriyo yana soytarı yaww:95::95:
demekki herkesin bu dönemde bebeği aynı huysuzlukları yaşıyor,normal yani
![]()
sağol canım moralin için.arada sinirlerime yenik düşüyorum.büyüdükçe daha çok yoruyor beni.hiç yerinde durmuyor sürekli tehlikeli şeyler peşinde bende kızımın peşinde.tüm gün deli danalar gibi dolaşıyoruz.kayra yürüyor mu?? kızım sıralıyor buna rağmen çok raheketli birde yürüse düşünemiyorum halimi:18: