2010 Nisan Anneleri

çok saol melekcim
inan bugüne kadar belirtiler var gibiydi ama bugün sanki birden yok oldu
sadece rahimde batmalar hissediyorum

jinazcım çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin,
bende bişi yok daaa ama inşallaaaaahhhh kısa zamanda bi netliğe kavuşur dua edin
sağol canımm aminn:Saruboceq:
bugün daha iyi gibiyim burnumun tıkanıklığı kaldı ni
inşallahh hakkında hayırlısı ne ise o olur canım

merakla bekliyoruz zazes cim
benimde bugün boğazım çok ağrıyor ve en kötüsüde yanağımı arı soktu :(

geçmiş olsun canım dikkat et kendine gerçi bunu herkesten duyacaksın ama haklılar annemler bana nerdeyse su şiseşi bile kaldırtmayacaklar ellerinde olsa dün piknikteydik top oynamaya bile izin yoktu:(

geçmiş olsun canım dikkat et kendine gerçi bunu herkesten duyacaksın ama haklılar annemler bana nerdeyse su şiseşi bile kaldırtmayacaklar ellerinde olsa dün piknikteydik top oynamaya bile izin yoktu:(

sağol canım iyileşiyorum yavaş yavaş
annemler burdayken aynı şekilde davranıyorlardı bana hiçbişeye dokundurtmadılar hatta halılarımı yıkarlarken ben oturduğum yerden izledim sadece.
ama bugün temizlik yaptım ne zamandır makineyi açmıyordum eşim gitti bende temizliğe girişeyim dedim ama tlf nu nu evde unutmuşum makineyi ortada görünce çok kızdı bana kendimi yormayayım diye
ama doktorumda çok yorulmamak kaydıyla günlük işlerinizi yapabilirsiniz dedi o yüzden kendimi çokta alıştırmak istemiyorum

sadece başını izleyebildim ama devam edicem şimdi işlerim var biraz ama cok güzel yaa hatta eşimi razı edersem beraber izlicez:)

geçen yıl bu zamanlar yeni hamileyken bende izlemiştimm hayırlusıyla kucağınıza alın bebecikleri inanın çok güzel bi serüvene başladın hiç bişeye canını sıkma takılma hayıplı olsun canım

elavinya cım çok sağol canım inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi
bende dediğini yapmaya çalışıyorum çünkü artık düşünmem gereken bi melek var
sadece başını izleyebildim ama devam edicem şimdi işlerim var biraz ama cok güzel yaa hatta eşimi razı edersem beraber izlicez:)

bende bitirdim tatlım akşama eşimle birlikte izlemeyi düşünüyorum tekrar yerimseniben

Bugünde yeni hamilemiz yok galiba :( Henüz 4 kişi...ınşaallah sayısını sayamayacağımız kadar çok olur nisan 2010 annelerimiz .Tabi içlerinde bende olsam fena olmaz :)

Günaydın kızlar
kötü haber mafoldumben regl oldum bu sabah.
biliyorum çok erken olucaktı ama evlilik yıldönümümüz diye bugün kan testi yaptiriim demiştim
hani güzel bi sonuç çıkarsa bugün çifte mutluluk yaşarız diye.
sabah kalktığımda dua ettim ''Allahım eğer regl olucaksam teste gitmeden oliim,sonrasında daha çok üzülürüm diye ''
Rabbim duamı kabul etti,
üzüldüm tabii çok ama hayırlısı Rabbimden
bu ay bana nasip diilmiş ama inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız

Slm hanımlar
bende hamİleyİm 5 haftalık muhtemel doĞum tarİhİ 5 nİsan gÖrÜnÜyo.
a.s canım
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
2. bebeğin mi ?
Günaydın kızlar
biliyorum çok erken olucaktı ama evlilik yıldönümümüz diye bugün kan testi yaptiriim demiştim
sabah kalktığımda dua ettim ''Allahım eğer regl olucaksam teste gitmeden oliim,sonrasında daha çok üzülürüm diye ''
Rabbim duamı kabul etti,

merhaba canım
hayırlısı olsun herşeyin vakti zamanı geldiğinde rabbim nasip edecek inşallah

Merhaba
Bende tüp bebek tedavisi ile hamile olma şerefine nail olmuş yeni bir anne adayıyım. Son adet tarihim 28 Haziran 2009 - Muhtemel Doğum tarihi 04 Nisan 2009 Çıkıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ( yaptığım araştırmaya göre doğum aralığı 21Mart-18 Nisan arası)
Allah hayırlısı nasip etsin. Ben sat'a göre 5 hafta 2 günlük hamileyim

saolasın jinaz
gündüz çok üzülmüştüm ama şimdi daa iiim
alışveriş yaptım kendime geldim biraz
bide bugünü mahvetmek istemiorum ne de olsa yılda 1 defa oluo opuyorumnanaktan
inş. biraz rötarlı da olsa yetişiriz arkanızdan

Merhaba
Bende tüp bebek tedavisi ile hamile olma şerefine nail olmuş yeni bir anne adayıyım. Son adet tarihim 28 Haziran 2009 - Muhtemel Doğum tarihi 04 Nisan 2009 Çıkıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ( yaptığım araştırmaya göre doğum aralığı 21Mart-18 Nisan arası)
hayırlı olsun amanda cım hadi bakalım aramızda 2 gün var kısmetse:)
kaç yıllık evlisin canım
saolasın jinaz
gündüz çok üzülmüştüm ama şimdi daa iiim
alışveriş yaptım kendime geldim biraz
bide bugünü mahvetmek istemiorum ne de olsa yılda 1 defa oluo opuyorumnanaktan
inş. biraz rötarlı da olsa yetişiriz arkanızdan

iyi yapmışsın zazez cim bugünün keyfini çıkarmaya bak
her şerde bir hayır vardır
rötarlı da olsa kısmetse senden de alacağız güzel haberler emin ol kaydirigubbakcemile5

kızlar dun bı damla kan gelmişti doktora gittim alttan baktı gordu keseyı ama dusuk rıskı olabilir diye ilaç verdi cok dıkkat et kendıne dedı kızlar dua beklıyorum hepınızden bebeğim tutunsun bana gitmesin diye şimdi dinlenmem gerekmiş herşey yasak ev işi hatta o iş bile :olmaz:
bide progestanla folik asit verdi kızlar sizin doktorlarınız size ne önerdi :uhm:

Günaydın kızlar
Rabbim duamı kabul etti,

üzülme canım herşeyin hayırlısı inşallah bi daha ki ay olur sen canını sıkmaa.s.a.s.

Slm hanımlar
bende hamİleyİm 5 haftalık muhtemel doĞum tarİhİ 5 nİsan gÖrÜnÜyo.

hoşgeldin aramıza tebrik ederim canım benden 2 yada 3 gün sonra tarihin

Merhaba

Allah tamamına erdirsin canım tebrik ederim Rabbim inşallah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq::ecrin_bebek:

a.s canım
2. bebeğin mi ?

kızlar dun bı damla kan gelmişti doktora gittim alttan baktı gordu keseyı ama dusuk rıskı olabilir diye ilaç verdi cok dıkkat et kendıne dedı kızlar dua beklıyorum hepınızden bebeğim tutunsun bana gitmesin diye şimdi dinlenmem gerekmiş herşey yasak ev işi hatta o iş bile :olmaz:
bide progestanla folik asit verdi kızlar sizin doktorlarınız size ne önerdi :uhm:

GÜNAYDIN HANIMLAR ÖNCELİKLE BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
İLK BOŞGEBELİK YAŞADIM KÜRTAJ OLDUM ONDAN SONRA KIZIMA HAMİLE KALDIM DÜŞÜK RİSKİ VARDI BANA DA YASAKLAR KONDU PROGESTAN BENDE KULLANDIM Bİ SÜRE KIZIM İÇİN İRİ Bİ BEBEK ERKEN GELEBİLİR DEMİŞLERDİ AMA 40 HAFTA DOLMASINA RAĞMEN TIK YOKTU NST DE KALP ATIŞLARI BOZUK ÇIKINCA ACİL SEZERYANLA DÜNYAYA GELDİ. ŞİMDİ İNŞ. İKİNCİ BEBEĞİM GELECEK. İLK YAŞADIĞIMI YENİDEN YAŞAMAK İSTEMİYORUM İNŞ. SAĞLICAKLA KAVUŞURUM BEBEĞİME VE İSTEYEN HERKES İNŞALLAH KAVUŞSUN BU MÜBAREK GÜNDE DUALARIMIZ KABUL OLSUN

a.s canım
2. bebeğin mi ?

GÜNAYDIN HANIMLAR ÖNCELİKLE BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
İLK BOŞGEBELİK YAŞADIM KÜRTAJ OLDUM ONDAN SONRA KIZIMA HAMİLE KALDIM DÜŞÜK RİSKİ VARDI BANA DA YASAKLAR KONDU PROGESTAN BENDE KULLANDIM Bİ SÜRE KIZIM İÇİN İRİ Bİ BEBEK ERKEN GELEBİLİR DEMİŞLERDİ AMA 40 HAFTA DOLMASINA RAĞMEN TIK YOKTU NST DE KALP ATIŞLARI BOZUK ÇIKINCA ACİL SEZERYANLA DÜNYAYA GELDİ. ŞİMDİ İNŞ. İKİNCİ BEBEĞİM GELECEK. İLK YAŞADIĞIMI YENİDEN YAŞAMAK İSTEMİYORUM İNŞ. SAĞLICAKLA KAVUŞURUM BEBEĞİME VE İSTEYEN HERKES İNŞALLAH KAVUŞSUN BU MÜBAREK GÜNDE DUALARIMIZ KABUL OLSUN

canımanladığımm kadarıyla sende yeni hamilsin diğer bebişin nek darlık oldu isteyerekmi hamile kaldın merak ettim

Back
X