Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.doğumun sezeryenmıydı normami hani sezeryzn olsa tehlikeli diye biliyorum
canımanladığımm kadarıyla sende yeni hamilsin diğer bebişin nek darlık oldu isteyerekmi hamile kaldın merak ettim
EVET İSTEYEREK HAMİLE KALDIM KIZIM 11 AYLIK BİRLİKTE BÜYÜSÜNLER İSTİYORUM
kızlar günaydın... Dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.
kızlar günaydın... dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.
canım benim inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağınakızlar dun bı damla kan gelmişti doktora gittim alttan baktı gordu keseyı ama dusuk rıskı olabilir diye ilaç verdi cok dıkkat et kendıne dedı kızlar dua beklıyorum hepınızden bebeğim tutunsun bana gitmesin diye şimdi dinlenmem gerekmiş herşey yasak ev işi hatta o iş bilelmaz:
bide progestanla folik asit verdi kızlar sizin doktorlarınız size ne önerdi :uhm:
günaydın canımkızlar günaydın... dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.
zazezcim seninde kandilin mübarek olsun canımyeni hamilelerimizi tebrik ediyorum
dualarınızı bizden eksik etmeyin
rabia fatma üzme cnım kendini bugün kandil bol bol dua edelim
ii şeyler düşün
HEPİMİZİN KNDİLİ MÜBAREK OLSUN
DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE
kızlar günaydın... Dün gece test yaptım pozitif çıktı 3 temmuz son adet başlangıç tarihim tahmini doğum 9 nisan yani bende eğer bir problem olmazsa nisan annesi olucam benide listeye ekleyin.
2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )
güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????
jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran.....................beklenen doğum tarihi : 2 nisan
zümmin............son adet tarihi : 27 haziran.....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
acer ................son adet tarihi : 3 ağustos .....................beklenen doğum tarihi: 9 nisan
gundogdus .....son adet tarihi : 29 haziran......................beklenen doğum tarihi: 5 nisan
Nisan Annesi Olmayı ısteyenler ( ınşaallah )
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz............................................ .beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos
ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos
cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos
baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz