2010 Nisan Anneleri

herşeyi evham yapıyorum kendime.ben kasım ayında mol gebelikten kürtaj olmuştum,belki de ondan bu korkularım

arkadaşlar çok fazla karın ağrım oldu bu akşam ama gaz ve şişkinliğimde var acaba ondan mıdır?yoksa başka bi şeyler olabilir mi?o kadar korkuyorum ki ilk doktor randevum 5 gün sonraydı ama şimdi arayıp yarına aldım daha fazla bekleyemiycem.yarın benim tahminime göre 5 haftalık oluyo.umarım kötü bişeylerle karşılaşmayız hiçbirimiz.

cnm hiç bişey kötü düşünme doktorum bugün bana o kadar çok şey saydı ki karın ağrısı kasık ağrısı vajinal akıntı kabızlık sık idrara çıkma her an adet olcakmışın gibi hissetme ooooo o kadar fazla şey söyledi ki hepsi gayet normal bunların dedi kanaman olmadıktan sonra sorun yok bi hafta sonra tekrar görüşürüz dedi onun için rahat ol biraz bunlar olması gereken olasılıklar sıkma canını ve kötü düşünme :enbuyukkk:

ebracımm bizde öyleyizz ama gitmicemm benn 6 haftalıkken gitcemm aklına kötü bişi getirme Rabbimm büyükk korur meleklerimizi verdi binlerce kez şükürler olsunn

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü :nazar: |
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü:nazar:
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü:nazar:|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü:nazar:|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü:nazar:|
15 | umudumsumbebeğim | || | |
16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |

[/table]

ne güzel tablo bu ya ellerine kollarina saglik...

benim yasim 24 oldu...6 günden beri...60 kiloyla hamile kaldim...Rabbim izin verirse keseyi cuma günü görcem kaydirigubbakcemile4

CANIM benim mikroenjeksiyon bir nevi tüp bebek diyelim doktorum 25 dedi ilk oldugu için bi tecrübem yok bende aynen senin gibi düşünüyorum 5 yıllık evliyim artık zamanını bekliyodum.ALLAHIM ıNŞALLAH TAMAMINA ERDıRıR SAGLIKLI SIHATLı HEPıMıZıNKıNı.....BENıM ZATEN 4HAFTA 3GÜNLÜK SANIRIM 25DE 6.HAFTAYA DENK GELıYOR...SıZ KESEYE KAÇINCI HAFTADA BAKTIRDINIZ...

Ay kiyamam eylülcügüm aynen bende 5 yillik evliyim senin gibi benimde ilkbebegim olacak insallah eger zaten bu ay da ulu Allah im uygun görüp bana bir evlat bagislamasa idi bizde tüp bebek düsünüyorduk ileriki bir iki ay icinde

.....Ve öyle bir tesadüfdür ki ben bunu bir isaret olarak görüyorum,
Ben bebegimizi rahmimde ilk defa Berat Kandilinde gördüm Berat kandili ise Peygamber efendimiz Hz.Muhammmed (S.A.V) in ana rahmine ilk düstügü gündür.belki sizlerde biliyorsunuzdur O mübarek günde bir sonraki Berat kandiline kadar kim ölecek kim dogacak kimin basina ne olaylar gelecek diye yazgilarin yazildigi gecedir.Belki ben abartiyorum ama unutamayacagim bir gündü.O gün gecede esimle beraber sükür namazi kilip dua etmistik.benim icin unutulmaz bir andi hep agladim hep aglamistim.halada bazen sevincten aglarim.ulu Allahim gözyaslarimizi mutlulukdan etsin insallah

Son düzenleme:
cnm hiç bişey kötü düşünme doktorum bugün bana o kadar çok şey saydı ki karın ağrısı kasık ağrısı vajinal akıntı kabızlık sık idrara çıkma her an adet olcakmışın gibi hissetme ooooo o kadar fazla şey söyledi ki hepsi gayet normal bunların dedi kanaman olmadıktan sonra sorun yok bi hafta sonra tekrar görüşürüz dedi onun için rahat ol biraz bunlar olması gereken olasılıklar sıkma canını ve kötü düşünme :enbuyukkk:

aynen dediklerine katiliyorum yazgülü cok haklisin

herkese merhaba
bende inşallah nisan annesi olucam.
5+3 hamileyim. umarım herşey yoluda gider ve sağlıkla bebişlerimizi doğururuz.
dün kese görüldü ve herşey normal dedi doktor.
haftaya yine gidicem.Allah hepimizin bebişlerini korusun......
sıkı sıkı tutunsunlar bize....

selamlar arkadaşlar,
bende 5+1 günlük :)
bugün kesemizide gördük hayırlısı ile allah hepimiznkini tamamına erdirir inşallah .
Kilo:56 bugün tartıldık
iki hafta sonra yine gidicez bakalım
sağlıcakla kalın kötü düşünmeyin pozitif olun (olalım )
bebeklerimiz allaha emanet olsun

merhaba nisan anneleri
sonunda bizde anne olacaz inş. rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.
bizde geldikkk bebişimle:))
6+1 günlüğüz.kesemizi gördük ama henüz kalp atışları için gitmedik...haftaya randevumuz var...ben de bu arada kısa bi tatil yapıp gelecemm..görüşmek üzre

opuyorumnanaktan selam kizlar rabbim hepimize saglikli bir hamilelik hayirli dogum nasip etsin insallah benimde 6hafta 3gunluk tahminim=yasim 33 kilom 52 nisan 2 dogumun daha ben ebeye gidemedim yurt disinda gec bakiyolar7ci haftadan sonra gidicem hayirlsi allaha emanet olun gorusmek dilegiyle sevgiyle saglicakla kalina.s.:nazar:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarr
topiğe her baktığımda yeni arkadaşlar görüyorum bebişlerimize arkadaşlar geliyor teker teker
hemen listeye ekleyeyim ben :)

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü :nazar: |
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü:nazar:
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü:nazar:|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü:nazar:|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü:nazar:|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| kese görüldü:nazar:|

16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | || 56||| kese görüldü:nazar:|
20 | tatu | 33 | 5temmuz |11nisan || 52|| kese görüldü:nazar:|

21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü:nazar:|
22 | buneya | 21 | 17temmuz|10nisan|71| | kese görüldü:nazar:|

23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra | |

[/table]

Son düzenleme:
ebramcım bahsettiğin lekelenmeler normalmiş
doktorumda kanaman olduğunda bile bir gün dinlen öyle gel dedi parça parça akıntı olmadıktan sonra acil gitmeme gerek yokmuş

Back
X