- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çok fazla karın ağrım oldu bu akşam ama gaz ve şişkinliğimde var acaba ondan mıdır?yoksa başka bi şeyler olabilir mi?o kadar korkuyorum ki ilk doktor randevum 5 gün sonraydı ama şimdi arayıp yarına aldım daha fazla bekleyemiycem.yarın benim tahminime göre 5 haftalık oluyo.umarım kötü bişeylerle karşılaşmayız hiçbirimiz.
arkadaşlar koyu renkli akıntı hakkında bilgisi olan yoookmu
bildiğim kadarıyla akıntı kahverengiyse yerleşme kanaması olabilirmiş.doktoruna sormuşmuydun?
inşallah canım çok korktum ama:gitme:buket koyu renkli akıntı yerleşme kanaması diye biliyorumm
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü|
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü|
12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
15 | umudumsumbebeğim | || | |
16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
[/table]
CANIM benim mikroenjeksiyon bir nevi tüp bebek diyelim doktorum 25 dedi ilk oldugu için bi tecrübem yok bende aynen senin gibi düşünüyorum 5 yıllık evliyim artık zamanını bekliyodum.ALLAHIM ıNŞALLAH TAMAMINA ERDıRıR SAGLIKLI SIHATLı HEPıMıZıNKıNı.....BENıM ZATEN 4HAFTA 3GÜNLÜK SANIRIM 25DE 6.HAFTAYA DENK GELıYOR...SıZ KESEYE KAÇINCI HAFTADA BAKTIRDINIZ...
cnm hiç bişey kötü düşünme doktorum bugün bana o kadar çok şey saydı ki karın ağrısı kasık ağrısı vajinal akıntı kabızlık sık idrara çıkma her an adet olcakmışın gibi hissetme ooooo o kadar fazla şey söyledi ki hepsi gayet normal bunların dedi kanaman olmadıktan sonra sorun yok bi hafta sonra tekrar görüşürüz dedi onun için rahat ol biraz bunlar olması gereken olasılıklar sıkma canını ve kötü düşünme :enbuyukkk: