- 13 Kasım 2007
- 483
- 3
- 316
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarr nasılsınız bayanlar
neslicim aramızda bi hafta var sanırım...doğal yolla mı hamiş kaldın?
selam canım ben 2009 nisan annesiyim senin için beliirtiler henüz erken 6. haftada falan başlar ama bence bi dr görün ne kısa sürede hem kan tahlili de yaptırmalısın inşallah herşey yolunda gidergünaydın canlarımmm nasılsınız.. benımde sanırım 4 haftam doldu bugün doktora gıtsemmı acaba dıyorum. öyle cok fazla agrım sızım yok..yanı çok belırtı yasamıyorum ara ara kasıklarda oluyo okadar sizce neden erkenmı acaba daha belırtıler ıcın..iki sefer test yaptım ıkısındede belırgındı cızgıler.üzerındende 3 gun gectı sadece tam bulantı degılde öyle bı hıs var..
selam canım ben 2009 nisan annesiyim senin için beliirtiler henüz erken 6. haftada falan başlar ama bence bi dr görün ne kısa sürede hem kan tahlili de yaptırmalısın inşallah herşey yolunda gider[/QUOTE
sagol canım benım gideyım bakayım doktora içim rahat etsın inşallah hayırlısıyla alırız kucagımıza hepımız bebeklerımızı
opuyorumnanaktan selam kizlar rabbim hepimize saglikli bir hamilelik hayirli dogum nasip etsin insallah benimde 6hafta 3gunluk tahminim=yasim 33 kilom 52 nisan 2 dogumun daha ben ebeye gidemedim yurt disinda gec bakiyolar7ci haftadan sonra gidicem hayirlsi allaha emanet olun gorusmek dilegiyle sevgiyle saglicakla kalina.s.![]()
günaydınn ya arkadaşlar benim midemm çok fenaaa
kızlar benim böbreklerim birde karnımın sag tarafı çok agrımaya başladı korkmaya başladım benim gibi olan varmı pazartesiye kadar devam ederse doktoruma gidecem randevum pazarteside :S
tatlım son derece normal
benimde öyle oluyordu ama geçti çok şükür
herkese merhaba
bende inşallah nisan annesi olucam.
5+3 hamileyim. umarım herşey yoluda gider ve sağlıkla bebişlerimizi doğururuz.
dün kese görüldü ve herşey normal dedi doktor.
haftaya yine gidicem.Allah hepimizin bebişlerini korusun......
sıkı sıkı tutunsunlar bize....