- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz 4 haftalık canım![]()
maşallah canım allahım aksilik çıkmadan kucağına almayı nasip etsin bizde 5+6 olduk teyzesii allahım yardımcımız olsun kabızlık var demişsin yeni gördüm sabahları iki kayısı ye bide bi bardak ılık su iç ii gelir inşallah ilk ve son aylarda çok normalmiş de bende tam tersi oldu bakalım daha neler yaşayacaz
canım maşallah sanada. tamam canım çok saol sorma tuvalete gitmeye korkuyorum allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin inş.![]()
inşallah ama sende korkma annem derki hep korktukça üstüne gerlirmiş bi de sulu şeyler ye çorba falan geçer inşallah
slm kızlar sonunda bende ANNE OLACAĞIM diyebiliyorum çok şükür rabbime hemen listeye ekleyin ltf kocaman kocaman yazın yaşım:29, sat:06/07/2009, tahmini doğum tar:12/04/2010, kilo:54 resmen kese görüldü 22 sinde tekrar gidicem inş kalp atışlarını tak tak duyabilirim allah herkesin gönlüne göre versin biz bugün 5+4 üzuzun uzuuuun görüşücez inş burdan
kızlar beni boş gebelik korkusu sardı ya kese görmeye gittigimizde boş çıkarsa yada kalbi atmazsa çok korkuyorum...
kızlar beni boş gebelik korkusu sardı ya kese görmeye gittigimizde boş çıkarsa yada kalbi atmazsa çok korkuyorum...
merhaba kızlarr
biz geldikk hemde güzel haberlerle bugün doktor randevumuz vardı
veee en sonunda duyduk bebişimin kalp atışlarını öyle mutlu oldumki 7 haftalık mış bebişim sat a uygun ilerliyoruz bakalım ayrıntılı tahlillerde yapıldı çok şükür bir sıkıntı yok
ne güzel yeni hamişlerimizde gelmiş inşallah hayırlısıyla alırız bebeğimizi kucağımıza kızlaryaa
bu arada kabızlık içinde doktorum bol bol sulu şeyler tüket sabahları kayısı kompostosu iç dedi
hoşgeldin canımmmmkızlar bende aranıza yeni katıuldım nisan 2010 inşallahhhh
bilmiyorumki tatlım ama ben doktora gitmeden önce yaptırdım ve bir zararını görmedimkızlar bende bişi daha sorucam; bu dönemde ağdaya gitmenin zararı varmıdır? daha çok yeni korkuyorum.
günaydın angel cım ben 4 haftalıkken gitmiştim keseyi görmeyegünaydınnn arkadaşlarr zemuszemus
böcüğümmmle bugün 4+1 izzz
haftaya 4+6 ken gitmeyi planlıyorum dr
kesemizi görmeye aslında 6. hafta gidicektimm ama dayanamıyorumm:kedi:w
sonraki hafta da kalp atışına gideriz inşallah:Saruboceq:
bazen sıkıntılar oluyor bulantı ağlama krizleri kasılma ama
büyük bi problem olmadı şükürler olsunn
sizce nezaman gidiimm dr yaaa
aynen canım bendede öyleydi ama 1 haftadır geçtiüfff kızlar yaa acayip uyuyorum ben sizde varmı bu durum eşim çok şikayetçi bu halimden :uhm:
canım bende özele gidiyorum bağkur umuz var ve bugün kapsamlı tahliller yapıldı ve 30 lira ödedik. ama aynı tahlilleri devlet hastanesinde yada sağlık ocaklarında ücretsiz yaptırabiliyorsunyeni gelen arkadaşlara hayırlıs olsun.
jnazcım benim lekelenme olmamıştı,sadece dün akşam karnım çok ağrıdı ama o da şişkinlikten ve gazdan oldu sanırım,sonra geçti.dayanamadım bugün gittim doktora.iyi ki gitmişim içim rahatladı.daha çok küçük ama herşey normal dedi.vitamin verdi,bi de çocuk aspirinini iç dedi.bi zararı olmaz.kanın sulanır,tıkanmaz bi yerde dedi.bir de bir sürü tahlil verdi.hastanede 200 lira tutuyodu,ssk ile.bir bakalım devlette felan yaptırıcam galiba.cuma günü yine gidicem ,çok rahatladım bana kalsa hergün gidicem doktora.:))))
canım benim okuyunca öyle üzüldümki ama bak bebişin iyiymişii akşamlar arkadaşlar dün yazmıştım koyu renkli akıntım oldu diye ağrımda vardı gece 11 gibi tuvalete bi gittim kanamam olmuş o anki duygumu anlatamam gözyaşlarım eşime seslenişim onun beni sakinleştirmeye çalışması yola düşüp acile gidişimiz herşey kabus gibiydi yol boyunca ağladım nolur kal bebeğim diyeee nolur hastaneye gittik doktor doğum salonuna gönderdi doğum yapmaya çalışan birsürü insan içinde korkuyla muayene oldum leke şeklinde kanamam varmış açılma yokmuş sabah doktoruma gittim keseyi görememek okadar korkuttuki beni ama gördüm ilk halinden yüz kat büyük hemde bebeğim iiymiş ama kanama olmuş küçük çaplı yat dinlen dedi doktor 10 gün ama ne yaşadım tahmin edersiniz o korkuyu anlatamam çok ii bakın kendinize bana ve bebişimede dua edin olurmuuuu:gitme:
megul cüm çok sağol canım deneyimli birinden bunları duymak çok güzelarkadaşlar kendinize çok dikkat edin.hamileliğinizin en hassas dönemindesiniz.çok dua edin lütfen.ben kızıma dualarla kavuştum.kahverengi lekelenmeler olabiliyo ama mutlaka doktorunuza gidin.inşallah hepiniz sağlıcakla kuzularınıza kavuşursunuz.çok uzun geliyo ama bi bakıyosunuz ki eviniz onun sesiyle kokusuyla dolmuş.
canım benimyaa hadi bakalım büyüyecekler sağlıcakla inşallahhkızlar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk defa..çok güzel bi dUYguydu Allah herkese nasip etsin bazı sorunlarımız var ama geçicek inşallah SAT a göre beebğim 1 hafta geriden gelişiyo ama doktor şu an için arayı kapatabileceğimizi söyledi bir de arada lekelenmem oluyor onun için de ilaçlar verdi umarım geçicek bu durum:Saruboceq:ben çok sık yazamıoyorum ama sizleri takip ediyorum Rabbim hepimize bir nefeste doğurmayı naip etsin![]()
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | pıt pıt atıyor kalbi|
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | pıt pıt atıyor kalbi
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü|
12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| kese görüldü|
16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | || 56||| kese görüldü|
20 | tatu | 33 | 5temmuz |11nisan || 52|| kese görüldü|
21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü|
22 | buneya | 21 | 17temmuz|10nisan|71| | kese görüldü|
23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra | | ||
[/table]
Kızlar selam a.s.
Ben de 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. SAT 25 Haziran ama 1-2 hafta geriden takip ediyoruz (geç yumurtlama düzensiz adet vs.). Pzt ultrasona gireceğim dr artık görünür dedi. Acaba kalp atışlarını duyabilecek miyim minişimin :1rolleyes:
Bende de boş gebelik korkusu var çok okumaktan oluyo bunlar hep :bbo:
İnşallah bi terslik olmaz da pzt akşamı sizlere güzel hbr veririm opuyorumnanaktan
sağol buketçimm aminnnmaşallah canım çok şükür allahım korusun seni ve bebeğini:teytey:
hoşgeldin canımmkızlar bende aranıza yeni katıuldım nisan 2010 inşallahhhh
Kızlar selam a.s.
Ben de 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. SAT 25 Haziran ama 1-2 hafta geriden takip ediyoruz (geç yumurtlama düzensiz adet vs.). Pzt ultrasona gireceğim dr artık görünür dedi. Acaba kalp atışlarını duyabilecek miyim minişimin :1rolleyes:
Bende de boş gebelik korkusu var çok okumaktan oluyo bunlar hep :bbo:
İnşallah bi terslik olmaz da pzt akşamı sizlere güzel hbr veririm opuyorumnanaktan