- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
yok canım eşimde bende doğma büyüme buralıyız yerleşik yaniiibuketçim görev icabımı karsta sınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım eşimde bende doğma büyüme buralıyız yerleşik yaniiibuketçim görev icabımı karsta sınız?
kızlar yaaa günaydın; bişi sorucam kabızlık için ne yapabilirim şeftali kompostosu içiyorum ama olmuyor korkuyorumda tuvalete gitmeye bişi olcak gibi geliyor siz napıyorsunuz?
aa ciddimisin tatlım bende aslen karslıyımda ondan sordum
aynen canım hatta beğendiklerimi kaydediyorum pc ye:)kızlar ben çook heyecanlıyım ya bebek odalarına falan bakıyorum hatta utanmasam şimdiden alcam rüyalarımda bile görüyom bide sizdede iştahsızlık varmı yaa ben hiç bişey yiyemiyorum:bbo:
vallamı çok sevindim neresinden:teytey:
kızlar bende aranıza yeni katıuldım nisan 2010 inşallahhhh
aynen canım hatta beğendiklerimi kaydediyorum pc ye:)
çıldır canım aşık şenlik kasabası
hemde çok erken ama heyecan işte engel olmıyorum bakıyorum araştırıyorum beğendiklerimi kaydediyorum hoşuma giden fikirleri yazıyorum ayyy o günler gelsinde hazırlayıp gösterelim birbirimize:Saruboceq:susuz u duymuştum tatlım inşallah bende beklerim bir gün
bi 7-8 aylık olsunda bebişimiz o zaman alırız diyorum canım daha erken sanki:)
hemde çok erken ama heyecan işte engel olmıyorum bakıyorum araştırıyorum beğendiklerimi kaydediyorum hoşuma giden fikirleri yazıyorum ayyy o günler gelsinde hazırlayıp gösterelim birbirimize:Saruboceq:
inşallah canım yaa ne gibi değişiklikler var sende
felaket şişkinliğim var canım bir görsen 4 aylık gibi göbeğim doktora sordum normal dedi
göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı
belimde ve ara ara da kasıklarımda ağrılar oluyor özelliklede yatakta dönerken
halsizlik var ve gece uykularımda çok düzensiz