2010 Nisan Anneleri

herkese merhaba,çalıştığım için pek giremiyorum ama bi bakıyorum bir sürü sayfa olmuş.herkesin iyi olduğuna sevindim,
jnazcım nasıl kapsamlı tahlil 30 oluyo anlamadım?bağkur daha mı iyi ssk dan acaba.bu arada listenin ilk hamilesi bendim ama benim bilgilerim yok hala çok kırıldım:(((ebram:sat 9 temmuz,yaş 26,kilo 57,kese görüldü,t.doğum 15 nisan.
merhaba ebramcım
inan hiçbir artniyetim yok tabloyu hazırlarken demekki gözümden kaçmış çünkü yeni gelenler oldukça bütün msjları tekrar tekrar okuyorum
bide ben sakaryadayım canım burada özel altınova hastanesine gidiyorum ve indirimli olarak öyle aldılar
hatta normalde 80 lira muayene ücreti ben 12 lira ödedim
şişkinliği sorma bende de var ama çok hoşuma gidiyo karnımı öyle büyük görmek(tabi içinde gaz değilde bebişim büyüyünce daha güzel olur)allah çok güzel bir hamilelik yaşatır inşallah hepimize
aynen canım hele eşim bayılıyor bu haline:)
inşallahh
jnaz'cım tabloda yaşıma 33 kiloma 52 demişsin ama yaşım 26 kilom 68.
düzelt istersen.
şimdiden eline sağlık..ayrıca kese görüldü...

tatucum desene listeyi karıştırdım ben iyice neyse düzeltirim artık
bilgilerinde yanlışlık olan varsada uyarsın beni:)

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü :nazar: |
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü:nazar:
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram | 26 | 9temmuz | 15nisan | 57 | | kese görüldü:nazar:|

10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü:nazar:|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü:nazar:|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü:nazar:|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| kese görüldü:nazar:|

16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | 7temmuz |13nisan| 56|| kese görüldü:nazar:|
20 | tatu | 26 | 5temmuz |11nisan || 68|| kese görüldü:nazar:|

21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü:nazar:|
22 | buneya | 21 | 17temmuz|10nisan|71| | kese görüldü:nazar:|

23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra |28 |25haziran| 8nisan|51,5|

[/table]

Son düzenleme:
arkadaşlar tabloda benimde bilgilerim eksik :) nasıl yapıldığını bilmiyorum şikayet gibi algılanmasın olurmuuu
bugün 5+3 olduk hayırlısı ile
sat :07 temmuz
Kilo: 56 idi heralde almışımdır üstüne mafoldumben
kesemiz görüldüüüüü
teşekkür ediyorum
şimdiden çok kalabalık olduk allah tamamnına erdirir inşallah hepimizinkini arkadaşlarrr

neslicim niye şikayet olsun
ekleyeyim hemen ama tahmini doğum tarihinide yazarmısın
kesemiz de görünmüş ne güzell
maşallah bebeğimize

jnazcım valla sende çok ciddiye aldın beni galiba şaka yapıyorum ben tabloyla ilgili.yanlış anlama ya.
ebram 24 değil ebram,pek önemli değil belki ama insan tabloya bakınca bile bi heyecanlanıyor dimi?

jnazcım valla sende çok ciddiye aldın beni galiba şaka yapıyorum ben tabloyla ilgili.yanlış anlama ya.
ebram 24 değil ebram,pek önemli değil belki ama insan tabloya bakınca bile bi heyecanlanıyor dimi?

aman ebram cımyaa hani burda yüzyüze konuşmuş gibi değilizya bide tanımıyoruz daha birbirimizi o yüzden yanlış anlamalarda oluyor tabi yerimseniben
aynen bende tabloya baktıkça keyifleniyorum ilk günler 5 ki anca vardık şimdi kocaman bi aile olduk

ii akşamlar arkadaşlar dün yazmıştım koyu renkli akıntım oldu diye ağrımda vardı gece 11 gibi tuvalete bi gittim kanamam olmuş o anki duygumu anlatamam gözyaşlarım eşime seslenişim onun beni sakinleştirmeye çalışması yola düşüp acile gidişimiz herşey kabus gibiydi yol boyunca ağladım nolur kal bebeğim diyeee nolur hastaneye gittik doktor doğum salonuna gönderdi doğum yapmaya çalışan birsürü insan içinde korkuyla muayene oldum leke şeklinde kanamam varmış açılma yokmuş sabah doktoruma gittim keseyi görememek okadar korkuttuki beni ama gördüm ilk halinden yüz kat büyük hemde bebeğim iiymiş ama kanama olmuş küçük çaplı yat dinlen dedi doktor 10 gün ama ne yaşadım tahmin edersiniz o korkuyu anlatamam çok ii bakın kendinize bana ve bebişimede dua edin olurmuuuu:gitme:

geçmiş olsun canım :Saruboceq:dualarını eksik etme ,allah hayırlısı ise veriyor canım hiç merak etme bende zor günler yaşadım eşim çok destek oldu halimi anladı ki moral çok önemli kendini üzme kötü şeyler düşünme ve şükret canım.seni çok iyi anlayabiliyorum çok geçmiş olsun ve sakın zorlama kendini yat dinlen a.sa.s.

arkadaşlar tabloda benimde bilgilerim eksik :) nasıl yapıldığını bilmiyorum şikayet gibi algılanmasın olurmuuu
bugün 5+3 olduk hayırlısı ile
sat :07 temmuz
Kilo: 56 idi heralde almışımdır üstüne mafoldumben
kesemiz görüldüüüüü
teşekkür ediyorum
şimdiden çok kalabalık olduk allah tamamnına erdirir inşallah hepimizinkini arkadaşlarrr

kaydirigubbakcemile2 canım benim şikayet olurmu hiç :kedi:
ya doktor bişey demedi diye yazmadım tahmini doğum tarihi kısmetse 13 nisan görünüyor canım opuyorumnanaktan

elifçim sen nasılsın canım?

merhaba naz cigim senin pesinsira takip ediyorum 6+1 im daha önceki yazilarimda belirttigim gibi 22 sinde ilk kalp atislari icin muayneye gidecegiz insallah.mide bulnatilarim devam malum zaten midesinde dogustan reflü ve bir cok mide problemi yasayan biri olarak dah agir geliyor kusma pek yok ama kokularin hassasiyeti cok fazla sigardan tiksinti basliyor Allah a sükür .Ama astim hastaligim icin ilaclarimi doktora götürecegim inanirmisin midem su an cayir cayir yaniyor ama ilac almiyorum iste her gece süt iciyorum am düzenli beslenme yapamiyorum ona üzülüyorum evde yanlizim Almanya da yasiyorum su an kriz dolayisi ile kisa calisma sistemindeyiz yanliz oluncada ben yemek yiyemiyorum insallah bu problemide asacagim.

simdide alisverise cikiyordum tam kendime kuru kayisi ceviz falan alayim diyordum normaldede hep tükettigim seyler ama iste ögün yemek olayi beni zora sokuyor

evde iken devamli bende bu firsat deyip bebek le hamilelikle ilgili sayfalarda vakit geciriyorum.Birde bende simdi titizlik hastaligi basladi bilmiyorum sizde nasil yerimde duramiyorum is yapiyorum hep heyecandan mi yoksa ilerde agirlasirimde yapamam korkusumu aslinda iyilik degil kötülük ediyorum kendime elime karnima koyup ayetel kürsi okuya okuya is yapiyorum Allah im sen bilirsin diyorum hayirlisi insallah Artik ne zaman dua okusam elim hep karnimda Allah im onuda korusun diye.:CüvCüv:

Cok gevezelestim kusura bakma konu bebek olunca habire yazip duruyorum sevgiyle kal Allah a emanet olun bebisinle Naz cigim:nazar:

a.sa.s.Tüm yeni gelen hamis arkadaslarimizin bebisleri hayirli olsun Allah hayirli dogumlar hayirli saglikli sihhatli imanli evlatlar nasip etsin insallah Herkes Allah a emanet :CüvCüv::nazar:

felaket şişkinliğim var canım bir görsen 4 aylık gibi göbeğim doktora sordum normal dedi
göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı
belimde ve ara ara da kasıklarımda ağrılar oluyor özelliklede yatakta dönerken
halsizlik var ve gece uykularımda çok düzensiz
bendede çok şişkinlik var canımya belim ve kasıklarım baştan beri ağrıyodu zaten baş dönmelerimde başladı ama en kötüsü çok iştahsızım hiçbirşey yemek istemiyorum sizdede varmı böle bişey

geçmiş olsun canım :Saruboceq:dualarını eksik etme ,allah hayırlısı ise veriyor canım hiç merak etme bende zor günler yaşadım eşim çok destek oldu halimi anladı ki moral çok önemli kendini üzme kötü şeyler düşünme ve şükret canım.seni çok iyi anlayabiliyorum çok geçmiş olsun ve sakın zorlama kendini yat dinlen a.sa.s.

çok saol canım allah razı olsun umarım atlatabilirim bende duanı eksik etmeopuyorumnanaktan

bendede çok şişkinlik var canımya belim ve kasıklarım baştan beri ağrıyodu zaten baş dönmelerimde başladı ama en kötüsü çok iştahsızım hiçbirşey yemek istemiyorum sizdede varmı böle bişey
canım benimyaa inşallah geçecek bunlarda bende de iştahsızlık var ve bide ağız tadım yok yediğim hiçbişeyin tadını alamıyorum
merhaba naz cigim senin pesinsira takip ediyorum 6+1 im daha önceki yazilarimda belirttigim gibi 22 sinde ilk kalp atislari icin muayneye gidecegiz insallah.mide bulnatilarim devam malum zaten midesinde dogustan reflü ve bir cok mide problemi yasayan biri olarak dah agir geliyor kusma pek yok ama kokularin hassasiyeti cok fazla sigardan tiksinti basliyor Allah a sükür .Ama astim hastaligim icin ilaclarimi doktora götürecegim inanirmisin midem su an cayir cayir yaniyor ama ilac almiyorum iste her gece süt iciyorum am düzenli beslenme yapamiyorum ona üzülüyorum evde yanlizim Almanya da yasiyorum su an kriz dolayisi ile kisa calisma sistemindeyiz yanliz oluncada ben yemek yiyemiyorum insallah bu problemide asacagim.

simdide alisverise cikiyordum tam kendime kuru kayisi ceviz falan alayim diyordum normaldede hep tükettigim seyler ama iste ögün yemek olayi beni zora sokuyor

evde iken devamli bende bu firsat deyip bebek le hamilelikle ilgili sayfalarda vakit geciriyorum.Birde bende simdi titizlik hastaligi basladi bilmiyorum sizde nasil yerimde duramiyorum is yapiyorum hep heyecandan mi yoksa ilerde agirlasirimde yapamam korkusumu aslinda iyilik degil kötülük ediyorum kendime elime karnima koyup ayetel kürsi okuya okuya is yapiyorum Allah im sen bilirsin diyorum hayirlisi insallah Artik ne zaman dua okusam elim hep karnimda Allah im onuda korusun diye.:CüvCüv:

Cok gevezelestim kusura bakma konu bebek olunca habire yazip duruyorum sevgiyle kal Allah a emanet olun bebisinle Naz cigim:nazar:

canım benim hadi bakalım en önde ben ve rabia gidiyoruz zaten inşallah diğer bebişlerimizde sağlıcakla gelecek peşimizden
mide rahatsızlığın olmasına da üzüldüm tatlım bende benzer sıkıntılar yaşamıştım ama geçti çok şükür sigaradan tiksinmende çok iyi bir gelişme
ilaçlarına gelince doktoruna bir an önce danış bence tatlım benimde karaciğer rahatsızlığım var ve ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor geçen ay bebek düşünmeye başladığımız dönemlerde hem kendi doktoruma hemde jinekolağa göründüm ve ikiside ilaçlarımı bırakmamamı ve bebeğe bir etkisinin olmayacağını söyleyince içim rahatladı
sütüde bende pek içemiyorum ama kendimi zorluyorum tatlım
ev işine gelince son bir haftadır gelenim gidenim ve yatılı misafirlerim çok oldu ve farkında olmadan çok yormuşum kendimi ve bebeğimde rahatsız etmiyordu beni ama bel ağrılarımda artmaya başladı
ve bugün doktorum ayakta fazla kalıp yorma kendini dedi
o yüzden çok yorma kendini olur mu canım tabiki evdeyken insan bişeylerle uğraşmak istiyor ama bu dönemlerde düşünmemiz gereken meleklerimiz var
bakk benimde çenem düşüyor bebek sözkonusu olunca yerimseniben

kızlar hadi hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize... beni de ekler misiniz ?? yaş 26, sat 30 haziran , tahmini dogum tarihi 6 nisan :))) hamiş kilosu ise 64.. sevgiler :)

[table="head"]:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü :nazar: |
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü:nazar:
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram | 26 | 9temmuz | 15nisan | 57 | | kese görüldü:nazar:|

10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü:nazar:|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü:nazar:|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü:nazar:|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| kese görüldü:nazar:|

16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | 7temmuz |13nisan| 56|| kese görüldü:nazar:|
20 | tatu | 26 | 5temmuz |11nisan || 68|| kese görüldü:nazar:|

21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü:nazar:|
22 | buneya | 21 | 17temmuz|10nisan|71| | kese görüldü:nazar:|

23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra |28 |25haziran| 8nisan|51,5|
26 | çilekli ... |26 |30haziran| 6nisan|64|

[/table]

off cok heyecanlı kızlar ya, insan ogrendiginden beri baska hicbişrsey dusunemiyor ben 3 agustos da ogrendim 5 inde doktora gittik kese gorunmedi :( ve hep aklım onda, doktora gitmek icin resmen gun sayıyorum yaa :)) hemen gitsek gorunse kalbini duysak , odası soyle olsa adı bu olsa bilmemne... okuluna kadar dusunmuyormusunuz hepiniz :)) cok tuhaf bir duygu

buyuk zevkle hosbuldummm :) tskler :teytey:

rica ederim canımm
az önce demişsinya herşeyini merak ediyorsun aynen öyle
bugün kalp atışını duyduk bizde ve inan o masadan kalkmayı hiç istemedim o kadar zevkliydiki bebişimi görmek onun orda olduğunu bilmek hemde öyle büyümüşki bebişim tam 1 cm olmuş gelip gidip ultrason resmine bakıyorum
rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallahh

Back
X