- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
merhaba rosemaria hayırlı olsun bebişin canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar benide 2010 nisan annelerine ekleyebilirsiniz .Perşembe günü gittiğimde doktor 4 haftalık dedi 5,6mm lik çok küçük bir kese görüldü sata göre ben geç yumurtlamışım olsun yeter ki sağlık olsun 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem inşllh kese büyümüş olur. ancak 3 hafta sonra yani 7 haftalık kalp atışı duyulur dedi. Rabbim inşlh bebeklerimizi kucağımızda gösterir.
ekliyorum hemenbenim sat 1 temmuz ama tahmin olarak geç döllendiğimden doğum 10 nisan filan yaş 26 kilom 70 benide eklerseniz sevinirm .5,6mm kesecik var
a.s canım hoşgeldin sende hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbimselam kızlar allah nasip ederse bende 2010 Nisan annesiyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok mutluyumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın canım nasılsın maşallah gün geçtikçe artıyor sayımızgünaydın şeker annelerr nasılsınız bakalım bir gün siteye giremedim sayımız ne kadar artmışaramıza yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum allah herkese bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
merhaba gülsümcümm inşallahhMerhabalar bende 5 haftalık hamıleyım nısandaa doğum inşallah sağlıklı alırız kucağımıza ılk gebeliğimd epreeklemsi ıle tanıştım ve şuan çok korkuyorum
epreeklemsi nedir canım?
a.s zümmin cim ne güzel haberlerle gelmişsin bizeselam herkese....bende keseyi gördüm pit pit kalbi atiyordu fasulyemin
ben tatildeyim canımcım okullar açılınca başlayacağım kısmetsenazcımm bende tutmayı düşünüyorummm ama çaışırkenn çokk zor olurr diyoruumm
buarada sen çalışıyomusun banada 6. haftada ulturason resmi verirmiki
tabiki verir ben istemeden verdi doktorum
Hanimla bir dakika acil cevap lütfen kafamçokkarıştı
Bu kese görüldü mevzusu kafami karistirdi yani ultrasondaki resmi verince kese görünmüs oluyor degilmi?
yani elifçim hatta ben ilk verdiği ultrasonda keseyi farketmemiştim o kadar küçüktüki