2010 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar dünden beri pek uğrayamadım buraya ama özledim valla sizi gerginim hala ağrılarım var yine akıntım oldu bugün korkuyorum ama artık korkmaktanda bıktım korktukça üstüme geliyo sanki allaha emanet etttim bebeğimi kısmetimse gelecek ben elimden geleni yapıyorum bu arada aklınızda bulunsun hızlı hareket etmeyin hele hele hızlı yürümekten sakının

merhaba kılzar bende geçen sene bugün hamile olduğumu öğrendim ve mucizem 9 nisanda geldi allah isteyen herkeze nasip etsin ne çabuk geçmiş 1 sene
merhaba canım ne güzel inşallah seneye bizde anlatırız böyle zaman cidden çok çabuk geçiyor daha dün evlendim derken 10 ayımız doluyor bile

Aminn inşallah hayırlısıyla.Sanada geçmiş olsun karamsar olma,Allah şifa versin.
sağol canım aminn
slm arkadaşlar dünden beri pek uğrayamadım buraya ama özledim valla sizi gerginim hala ağrılarım var yine akıntım oldu bugün korkuyorum ama artık korkmaktanda bıktım korktukça üstüme geliyo sanki allaha emanet etttim bebeğimi kısmetimse gelecek ben elimden geleni yapıyorum bu arada aklınızda bulunsun hızlı hareket etmeyin hele hele hızlı yürümekten sakının

aman buketçim dikkat et kendine ve bak bütün doğum yapan arkadaşlar stres yapmayın diyorlar inan herşey olacağına varıyor bende tedirginim her an birşey olacakmış gibi geliyor ama bu tamamen kuruntumuz
akıntına gelince sitede okuyorum aylarca akıntısı olduğu halde sağlıkla bebişini kucağına alan o kadar çok insan varki
dediğin gibi artık daha yavaş hareket etmemiz gerek ben bir kaç gün dikkat etmedim ve bel ağrısından duramıyordum

aman buketçim dikkat et kendine ve bak bütün doğum yapan arkadaşlar stres yapmayın diyorlar inan herşey olacağına varıyor bende tedirginim her an birşey olacakmış gibi geliyor ama bu tamamen kuruntumuz
akıntına gelince sitede okuyorum aylarca akıntısı olduğu halde sağlıkla bebişini kucağına alan o kadar çok insan varki
dediğin gibi artık daha yavaş hareket etmemiz gerek ben bir kaç gün dikkat etmedim ve bel ağrısından duramıyordum

evet canım benim kanamam olmadan önceki iki günde misafirim vardı çok yorulmuştum aynı günde hızlı hızlı yürüyerek aannemlkere gittim ve sonuç ne kadar dikkatsizim diyorum şimdide bel ağrım çok benimde bide dün bi arkadaş nane maydanoz ve yeşil çay kullanmayın demiş dikkat edelim çalışıyon demi sen

merhaba kızlar ben haziran annesiyim siz şimdi sabırsızlıkla bebişlerinizi bekliyosunuz bizde sabırla bebişleri büyütüyoruz ahh o haftalar geçmek bilmiyo sanırdım ama nasıl geçtiğini anlamadım allah hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin sağ sağlim alırsınız inş kucağınıza bu ilk haftalar çok dikkat edin sakın bişeyi almak için yüksek bi yere uzanmayın kendinizi çok yormayın ilk ve son haftalarda çok dikkat edin neyse kendinize çok iyi bakın vede o güzel bebişlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba kızlar ben haziran annesiyim siz şimdi sabırsızlıkla bebişlerinizi bekliyosunuz bizde sabırla bebişleri büyütüyoruz ahh o haftalar geçmek bilmiyo sanırdım ama nasıl geçtiğini anlamadım allah hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin sağ sağlim alırsınız inş kucağınıza bu ilk haftalar çok dikkat edin sakın bişeyi almak için yüksek bi yere uzanmayın kendinizi çok yormayın ilk ve son haftalarda çok dikkat edin neyse kendinize çok iyi bakın vede o güzel bebişlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok saol tavsiyelerin için bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah a.s.

arkadaşlar nerelerdesiniz yyaaa bişey sorcam sizlere ramazan geldi malum oruç tutacakmısınız ben tutmak istiyorum ama bebeği etkilermi bide ilaç kullanıyorummm siz ne yapacaksınız

arkadaşlar nasılsınız valla ben bugün denize gittim şimdi ölüyom belimin ağrısından aslında fazla denize de girmedim ama

merhaba cemre cim ne tatlıdır şimdi bebişin ve gün be gün büyümesini izliyorsun
banada zaman hiç geçmek bilmiyor hayırlısıyla şu 12 haftayı atlatalım başka bişey istemiyorum dediklerini yapmaya çalışacağım canım çok sağol tavsiyelerin için
inşallah dualarımızda kabul olur rabbim hayırlı , huzurlu ve sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine
arkadaşlar nerelerdesiniz yyaaa bişey sorcam sizlere ramazan geldi malum oruç tutacakmısınız ben tutmak istiyorum ama bebeği etkilermi bide ilaç kullanıyorummm siz ne yapacaksınız
canımyaa ben doktoruma sormayı unuttum ama kararsızım bakalım bu hafta annemlere gittiğimde birde istanbulda görüneyim doktora diyorum ondan sonra bilgilendirim senide

evet canım benim kanamam olmadan önceki iki günde misafirim vardı çok yorulmuştum aynı günde hızlı hızlı yürüyerek aannemlkere gittim ve sonuç ne kadar dikkatsizim diyorum şimdide bel ağrım çok benimde bide dün bi arkadaş nane maydanoz ve yeşil çay kullanmayın demiş dikkat edelim çalışıyon demi sen
işte tatlım herkes aynısını söylüyor kendini yorma yat die ama ne mümkün sonuçta bir evin işi bizi bekliyor gelen gidende cabası
nane değilde maydanoz, kekik ve yeşil çayın çok zararlı olduğunu biliyorum canım
şu anda tatildeyim buketçim okullar açılınca başlamam gerekiyor göreve ama duruma göre bakacağım artık eğer zorlanmazsam şubat tatiline kadar çalışırım diyorum evde dahada bunalıyorum ve ağırlaşıyorum çünkü
arkadaşlar nasılsınız valla ben bugün denize gittim şimdi ölüyom belimin ağrısından aslında fazla denize de girmedim ama

iyi sayılırım yazgülüm sadece keyifsizlik var üzerimde
keşke gitmeseydin ama olan olmuş bol bol dinlen canım

günaydın arkadaşlar hafta başı herkes nerelerde bakayım ,nasılsınız
beni sorarsanız ben çok iyiyim hiç bişeyim çok şükür ve bu durum beni rahatsız ediyor.gece uyandığımda midem çok ağrıyordu bulantı gibi bişey vardı sabah hiç bişeyim yoktu .
ben hamilemiyim diye şüphe duymaya başladım artık ...doktora gitmek için sabırsızlanıyorum..........

kızlar çok baş ağrısı çekiyorum daha 8.hafta olmasına rağmen birde üstüne mide şikayetleri eklenince çok kötü hissediyorum son 2 gündür kendimi herkes mi böyle yoksa sadece benmi.........

kızlar acayip bel ağrısı çekiyorum ara ara bulantılarım oluyor birde kasıklarımda ağrı var üüff yaa kendimi iyi hissetmiyorum

kıslar günaydın nasılsınız...? bende uyku halı dısında daha hiçbir belırtı yok normal mi bu ya şimdide kafayı buna taktım...sat göre 4 haftalık oldu

Herkese gunaydinnn,

Arkadaslar iki gundur bulantidan kafami kaldiramiyorum. Cok kotuyum. Yemek yemeyi birakin, esim aciktin mi diye sordugunda bile midem altust oluyor. :sinifsinif: Naapicam benn??? Halbuki gayet duzgun besleniyordum. Kraker, yagsiz tost falan hepsini denedim, ise yaramadi. Alisverise gitmemiz lazimdi. Marketin icine bile giremedim. Gorunce midem bulanir yine, rezil olurum diye. Offf offf

Back
X