Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese gunaydinnn,
Arkadaslar iki gundur bulantidan kafami kaldiramiyorum. Cok kotuyum. Yemek yemeyi birakin, esim aciktin mi diye sordugunda bile midem altust oluyor. :sinifsinif: Naapicam benn??? Halbuki gayet duzgun besleniyordum. Kraker, yagsiz tost falan hepsini denedim, ise yaramadi. Alisverise gitmemiz lazimdi. Marketin icine bile giremedim. Gorunce midem bulanir yine, rezil olurum diye. Offf offf
(( canım ya ne kadar oldu bebegın. biraz sabır insallah kısa zamanda geçer
6+1 im bugun. Inan ki son iki gune kadar canavar gibiydim. Ara sira hafif bulanti disinda bisi yoktu. Simdi yastiktan kafami kaldiriyorum, acayip bir basdonmesi, mide bulantisi. Tuvalete zor atiyorum kendimi. Yatak odamiz ust katta. Dun gece mecburen salonda uyuduk, gece tuvalete yetismeye calisirken merdivenlerden duserim falan diye..... senağlama
Allahim herkese yardim etsin yaaa, cok zor ..............
işte herkes de farklı oluyor kiminin hic belirtisi yok, kimi de markete bile gidemiyor. ben orta seker bas donmesi var arada bir cok hafifi midem donuyor. uyku acayip :))) çalıyor musunuz kızlar ??
belirtiler acaba daha cok 6 hafta oldugunda mı çogalıyo.?
belirtiler acaba daha cok 6 hafta oldugunda mı çogalıyo.?
nedenki canım ben şimdiye kadar 3 defa gittim sadece birkere batından keseyi göremediği için baktı alttan canım acıyınca da bıraktı ve sormadan da muayene etmedi zaten hatta geçen gidişimde de karından baktı kalp atışlarına ben görüyorum bir sorun yok ama sizde duymak isterseniz alttan daha net olur dedi ama ben gerek görmedimya birde bu doktor beni alttan muayene ediyor gıcıkk oldummm mafoldumben