Herkese günaydin hayirli sabahlar hanimlar Yeni arkadaslarada Allah hayirli saglikli dogumlar ve bebekler nasip etsin insallah
günaydın canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydin hayirli sabahlar hanimlar Yeni arkadaslarada Allah hayirli saglikli dogumlar ve bebekler nasip etsin insallah
kızlar meb hepinize ben sımdı doktordan geldim. cok sukur kesemiz gorundu ama ben 6 -6 sanarken kese 6 haftalıkmıs gec yumurtlama olabilir dedi sasırmadım zaten benim adet donemlerim hıcbırzaman 28 gun olmamıstır hep 33 35 falandı.
ama bugun az az boyle bır ıkı damla cok acık kahverengi akıntım geldi cok canım sıkıldı ya.. doktor da progestan verdi gunde 3 kere kullanmam icin.. inşallah birsey olmaz. benim gibi akıntısı olan var mı ?
bu akşam 20de randevum var doktorla ben henüz keseyi görmedim ilk gittiğimdfe 4 haftalıktı küçük olduğu için gözükmedi kese. bakalım bu akşam gözükecekmi çok heyecanlıyım dua edin benim için inşeallah bir problem yoktur:Saruboceq:
Günaydın kızlar!
Biz dün keseyi gördük. Ultrasona göre 5 haftalık gözüküyor, geriden geliyor biraz... Kalp atışları için henüz çok erken dedi dr. İki hafta sonra tekrar gideceğim. içimde bi huzursuzluk var bir an önce kalp atışlarını duymak istiyorum :Saruboceq:
Zaten hormonlardan dolayı tuhaf bi ruh hali içindeyim herşeye ağlayasım var off :gitme:
Günaydın kızlar!
Biz dün keseyi gördük. Ultrasona göre 5 haftalık gözüküyor, geriden geliyor biraz... Kalp atışları için henüz çok erken dedi dr. İki hafta sonra tekrar gideceğim. içimde bi huzursuzluk var bir an önce kalp atışlarını duymak istiyorum :Saruboceq:
Zaten hormonlardan dolayı tuhaf bi ruh hali içindeyim herşeye ağlayasım var off :gitme:
Günaydın kızlar!
Yahu bu doktorlar niye herşeye progestan veriyorlar ben dün öğlen birde akşam içtim şaftım kaydı mahvoldum. sadece 1 kere pembe akıntım gelmişti annemler falan hep olur normal diyorlar bu ilaç benim bunyemi bozdu bırakıcam ya. şubat mart annelerine sorayım bakayım her akıntısı gelen bu ilacı mı kullanmış
ben tup bebekle hamıle kaldıgım ıcın 3 ay kullanıcakmıs progynex iğne çok sukur bu zamana kadar hıc kanamam olmadı
ay neslı bende cok merak edıyorum ılk defa c.tesı gıttım cok mınık kese gozuktu 1 hafta kaldı gıtmeme vakıt gecmıyorya![]()
canım bi sor bakalımda ama sadece akıntı için vermiyolar o ilacı bebeğin yerleşmesi ve yuvalanması korunması içinde veriliyo doktoruna bi danış bence yan etkilerini belirt