S
Sena
Ziyaretçi
canım valla ben cok guzel götürüyorumm :))
hadi yaa benim günahım ne yaaaa kaçıncı haftadasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım valla ben cok guzel götürüyorumm :))
kızlar az önce doktordan geldim nedeni malumunuz kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti sonuç düşük tehlikesi en az bir hafta dinleneceksin dedi en azından bebeğin kalp atışlarını duyuncaya kadar o zaman tehlike biraz daha azalıyor dedi ve progestan verdi ooofff yaaa neden ben normal bi hamilelik geçiremiyorum senağlama
canım çok üzüldüm bende yaşadım aynı şeyi bi hafta önce korkumu nasıl ağladığımı anlatamam dinlenmeye çalışıyorum ama yapamıyorum ruhuma ters sürekli yatmak ama mecbur dinleniyorum yatmasamda oturyorumm umarım herşey yolunda gider hepimiz için dua et ve ii bak kendine:Saruboceq:
çok saol canım allahım kimseye yaşatmasın:gitme:çok geçmiş olsun düşüğün belirtisi sadece kanamamı oluyo
ben daha bebegımı goremedım sadece cok mınık bır kese gozuktu 6+5 de gıdıcem yıne ihsallah busefer gorur ve duyarım
aynen bende sadece kese göründü onu da ben anlayamadım zaten cumartesi gidicem tam 6+5 oluyo inş kalp atışlarını duyarız alkisalkisalkis