2010 Nisan Anneleri

arkadaşlar yakındır kocam boşayacak beniiiimafoldumben ben bile kendimde nefret ediyorum şu aralar yemek yapmıyorum mutfağa giremiyorum kocacığımın parfümünün kokusuna bile tahammül edemiyorum uyuyorum hemde akşam 8 den sabah 10 a kadar:bbo: çok sinirliyim seni seviyorum dese bağırıyorum off ya midemde bulanıyo bişeyde yiyemiyorum napcam ben:gitme:

sena ve naz umarım duyarsınız bebeklerinizin kalp atışlarını çok g
zel bir duygu. biz gördük o küçücük kalbin nasıl attığını ama bir hafta sonra kahverengi akıntım oldu. şimdi çok endişeliyiz :(

zel bir duygu. biz gördük o küçücük kalbin nasıl attığını ama bir hafta sonra kahverengi akıntım oldu. şimdi çok endişeliyiz :(

canım gecmıs olsun ıhsallah bırdaha olmaz
ıhsallah canım bazen cok korkuyorum duyamam dıye ben tup bebek ıle hamıle kaldım

benim kocamdan allah razı olsun. 3 gündür yatktan wc ihtiyacım dışında çıkmadım önüme koyuyor önümden kaldırıyor. ne istesem anında hazır oluyor. üzerime titriyor. elleriyle besliyor valla. ama bu çok önemli zaten gergin bir dönemdeyiz bide eşlerimiz duyarlı olmasa nasıl geçer hamilelik??

canım doktorum kahverengi akıntı kan gelmedikçe normal dedi çok takma kafana içini rahat tut

kızlar az önce doktordan geldim nedeni malumunuz kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti sonuç düşük tehlikesi en az bir hafta dinleneceksin dedi en azından bebeğin kalp atışlarını duyuncaya kadar o zaman tehlike biraz daha azalıyor dedi ve progestan verdi ooofff yaaa neden ben normal bi hamilelik geçiremiyorum senağlama

canım çok üzüldüm bende yaşadım aynı şeyi bi hafta önce korkumu nasıl ağladığımı anlatamam dinlenmeye çalışıyorum ama yapamıyorum ruhuma ters sürekli yatmak ama mecbur dinleniyorum yatmasamda oturyorumm umarım herşey yolunda gider hepimiz için dua et ve ii bak kendine:Saruboceq:

merhabalar kızlar bende 2009 nisan annesiyim
12. haftamda düşük tehlikesi geçirdim bir gece hastanede kaldım
doktorum progestan verdi ve devamlı yattım ve bebeğimle konusuyordum beni bırakmayacaksın sıkı tutun anneye diye kendime moral verirdim bebeğime birşey olmayacak derdim doğumunu yüzünü hayal ederdim sizlerde moralinizi asla bozmayın her türlü olumsuz düşünceden etkilendiklerini unutmayın.olumlu düşünce devamlı dua ve istirahat ile bu günleri atlatırsınız.ben şuanda sizlere yazarken minik kuzumu ayağımda sallıyorum rabbim hepinize bugünleri yaşamayı nasip etsin

tam zamanları endişelenme canım. allahın izniyle görürsünüz o kalbim nasılda heyecanla attığını...
insanın kanı donuyor onu gördüğünde muhteşem bir duygu. ama en uzak durmamız gereken şey stres. çünkü herşeyi hissediyor o küçücük şey. elinden geldiğince mutlu olmaya çalış olurmu???

merhabalar kızlar bende 2009 nisan annesiyim
12. haftamda düşük tehlikesi geçirdim bir gece hastanede kaldım
doktorum progestan verdi ve devamlı yattım ve bebeğimle konusuyordum beni bırakmayacaksın sıkı tutun anneye diye kendime moral verirdim bebeğime birşey olmayacak derdim doğumunu yüzünü hayal ederdim sizlerde moralinizi asla bozmayın her türlü olumsuz düşünceden etkilendiklerini unutmayın.olumlu düşünce devamlı dua ve istirahat ile bu günleri atlatırsınız.ben şuanda sizlere yazarken minik kuzumu ayağımda sallıyorum rabbim hepinize bugünleri yaşamayı nasip etsin

çok saol canım inşallah bizde yaşarız o günleri allahım bebeğini analı babalı büyütsün

buketcim evet doktorlar böyle diyor ama insanın içi rahat etmiyorki :)
bide beim regli ağrım gibi ağrım var sürekli bu çok endişelendiriyor.

eşlerin rolü çok büyük tabi bu konuda. ben hergün allaha şükrediyorum.ama içini rahat tut en önemlisi bu. sen ne kadar huzurlu olursan oda o kadar huzurlu olur :)

hanzedecim öle içimiz rahat etmiyor ama etmesi lazım ağrılarım benimde çok ama rahim genişliyo diye olurmuş ağrılar umarım öyledirmafoldumben

aslında onlarda bizim kadar gerginler. ama bazı erkekler bunu belli etmek istemezler belli etmemeye çalıştıkçada agrasifleşiyorlar. biz bebeğimizi içimizde taşıdığımız için daha duyarlıyız ama bu bekleyiş döneminde onların elinden gelen pek bişey olmadığından daha sinirli olabilirler.

canım ya çok üzüldüm inşallah bi sorun yoktur :uhm:

bekliyoruz senacım. pazartesiden beri progestan ve yatak istirahatine devam :(
yatmaktan heryerim ağrıdı. ama bebeğimiz için herşeye değer :)

Back
X