- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimm kalbini ferah tut lütfen inşallahh sağsalim alacaksın bebişini kucağına neler duyuyoruz burda o kadar çok kanaması olan ama sağlıkla doğum yapan insanlar varkızlar az önce doktordan geldim nedeni malumunuz kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti sonuç düşük tehlikesi en az bir hafta dinleneceksin dedi en azından bebeğin kalp atışlarını duyuncaya kadar o zaman tehlike biraz daha azalıyor dedi ve progestan verdi ooofff yaaa neden ben normal bi hamilelik geçiremiyorum senağlama
malesef hacercim resmen akşam olsun istemiyorumsenindemi öyle yaa benmde öyle aşam olunca herşey başlıo
demekki sadece bana ait bi özellik değilmiş bende tedirgin oluyordum canımyaaaynen cnm gündüz gayet iyi hissediyorum çok şükür uyku dışında ama akşam oldumu başlıyor midem şişmeye ve ağrımaya çok rahatsız oluyorum bende akşamları
ayy canım bende aynı dertten muzdaribim evlendiğimde 56 kiloydum 10 ay önce ama öyle bir kilo aldımki 64 le hamile kaldım almayada devam ediyorumkızlar ya benım gıbı kılolu hamışler kımler yanlızmıyım boyun 1,65 71kıloyum kılodan cnefret edıyorum ben kendımı bıldım bılelı kıloluyum ve rejım yaparıııım cok hareketlı olmama ragmen spor yuruyuş falan yapıyordum şimdı hamışım rejım yapmıyorum tup bebek oldugu için cok dıkkat edıyorum fazla yormuyorum kendımı ama kılo alıyorum ne yapıcam yanlızmıyım ne bulantı ne kusma ya hıçbırsey yok ınanırmısınız dedım kı inş kotu olurum hep kusarım zayıflarım dedım ama hıçbır sorun yok ya hazımsızlık tek sorunum .karnım şişiyo ama gazdan patlıcakmışım gıbı opuyorum hepınızı 20 agustos kalp atısı dınlıcez inş. dua edın arkadaslar.
canım valla ben cok guzel götürüyorumm :))
bekliyoruz senacım. pazartesiden beri progestan ve yatak istirahatine devam
yatmaktan heryerim ağrıdı. ama bebeğimiz için herşeye değer :)
bak şimdi beni de korkuttun kalp atışları alındıktan sonra düşük tehlikesi azalır diye duymuştum biz daha kalp atışını bile alamadık :uhm:
vienacım Allah kolaylık versin sana canım inşallah geçer bir an önce
hafta hafta gebeliğe gelince bir site var ona üye olunca gün gün yazıyor nasıl gelişme gösterdiğini
özelden verebilirim ismini
arkadaşlar merhaba illaki benim sorunum önceki sayfalarda vardır ama çok yoğun çalıştığım için hepsine bakamıyorum. göbeğimin altına doğru ara ara ağrılar giriyor 5+2 yim şuanda 7 yada 8 haftamda gitmek istiyorum ultrasona ne dersiniz şimdimi gitmeliyim
canım benim evet şu anda öyleyim ama eylülde yine başlayacağım çalışmayajnaz sen gene şanslısın anacım istediğinde dinlen istediğinde kalk ben çalışıyorum yolum da uzun. Sırf bu yuzden progestanı bile bıraktım içip te yatmak lazım çok fena oluyorum. dinlenemiyorum ki Rabbim bebeğimi korusun
canım son derece normal arkadaşlar da demiş zatenarkadaşlar merhaba illaki benim sorunum önceki sayfalarda vardır ama çok yoğun çalıştığım için hepsine bakamıyorum. göbeğimin altına doğru ara ara ağrılar giriyor 5+2 yim şuanda 7 yada 8 haftamda gitmek istiyorum ultrasona ne dersiniz şimdimi gitmeliyim