2010 Nisan Anneleri

arkadaşlar selam,bikaç gün yazamadım,ama dün doktordaydım sata göre 6+1 olması lazımdı ultrasonda 5+5 çıktı normal dedi doktor.zaman geçmiyo bir türlü şu kalp atışlarını bir duyabilseydik.peki şu anda vajinal bakılsa kalp atışları görülür mü sizce??
birde dün ben oruç tutmuştum,ama benim doktor bundan sonra tutmamamı söyledi.ilginç kimsenin ki öyle bişey dememiş.tam gelişme zamanı,biz uğraşıyoruz o vitamin eksik bunu al,şöyle yap diye dedi.senin iyi beslenmen gerekiyor dedi.bende b12 eksikliği çıkmıştı acaba ondan mı.bende mecburen bıraktım.

arkadaşlar selam,bikaç gün yazamadım,ama dün doktordaydım sata göre 6+1 olması lazımdı ultrasonda 5+5 çıktı normal dedi doktor.zaman geçmiyo bir türlü şu kalp atışlarını bir duyabilseydik.peki şu anda vajinal bakılsa kalp atışları görülür mü sizce??
birde dün ben oruç tutmuştum,ama benim doktor bundan sonra tutmamamı söyledi.ilginç kimsenin ki öyle bişey dememiş.tam gelişme zamanı,biz uğraşıyoruz o vitamin eksik bunu al,şöyle yap diye dedi.senin iyi beslenmen gerekiyor dedi.bende b12 eksikliği çıkmıştı acaba ondan mı.bende mecburen bıraktım.

bende salı gittim 5 haftalık dedi dr 2 hafta sonra kalp atışını görebiliriz deddi karından baktı bence acele etme cm dra bırak

ebram meraba canım oruç konusunda bende şaşkınım ama ne yapim tutmuyorum sıvı almadan olmuyo vücudumuz hamilelikte sıvı tüketimi çok önemli biliyosun ne yapalım rabbim bile kolaylık tanımış anne adaylarına kaza yapıcam daha sonra çünkü bebişim rabbimin bana vermiş olduğu en güzel mucize ona iyi bakmam lazım opuyorumnanaktan

nazcığım nasılsın nasıl gidiyo nerlerdesin kız ben dünden beri giremedim elektirik yoktu canım

sorma canım yaa elektirikler yoktu birde bu aralar duyan meraklı komşular yanıma geliyo anlarsınya nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız tedaviyi onlarla vakit geçiyo birde ben dün gece rüyamda altın kolye takıyodum küpesiyle beraber az önce rüya tabirlerinde altın kolye görmek kız çocuğuna küpe ise erkekm çocuğuna yorumlanırmış acaba ikizmi olacak bu hafta randevuda doktor bakmışsın ikiz dermiş ne şaşırırım

slm kızlar.. oruç konusunda bende bişeyler yaziim dedim :)))

dr.um bana kesinlikle yasak dedi... zaten ben düşük yaşadığım için de progestan kullanıyorum günde 3 kez... ilk 3 ay gelişme evresi biz kesinlikle önermiyoruz ama yine de sen bilirsin dedi... gel de oruç tut şimdi.. :) neyse bebişler iyi olsun.. bize tutunsunlar da sonradan kaza tutarız..

ahh nazcığım bilmezmi ben kayınvalidedme yakın oturuyorum o da sağ olsun herkese söylemiş biliyorsun ben ankarada tedavi gördümya tam gideceğim gün görenler oldu nereye gidiyosunuz dediler bende tatile falan dedim ankaraya neden gidiyosunuz akdeniz varken falan dediler kayınvaliden bize dedi dediler tedavi görcekmişsin diye gidiyomuşsun dediler varya o zamn çok kızdım o güne kadar bilinmiyordu ewet ama ondan sonra nerdeyse herkes öğrenmiş ne yapim

ben doktoruma sormadım gerek duymadım cunku tutmıycam 4 sene bekledım yavrumu suan gelısme evresınde dıkkat etmem gerekıyor dogumdan sonra tutarım allah kısmet ederse

ahh nazcığım bilmezmi ben kayınvalidedme yakın oturuyorum o da sağ olsun herkese söylemiş biliyorsun ben ankarada tedavi gördümya tam gideceğim gün görenler oldu nereye gidiyosunuz dediler bende tatile falan dedim ankaraya neden gidiyosunuz akdeniz varken falan dediler kayınvaliden bize dedi dediler tedavi görcekmişsin diye gidiyomuşsun dediler varya o zamn çok kızdım o güne kadar bilinmiyordu ewet ama ondan sonra nerdeyse herkes öğrenmiş ne yapim

yuh yani bide babane olacak ben anlamıyorum böle insanları insan ölür sırrını vermez

benım eşimin aılesınden kımse bılmıyor ıyıkıde soylememısım arayıp kımse tbr bıle etmedı zaten

tebrik etmemleri tuhaf ama insan kim dost kim düşman öğreniyor takmayın kızlar çatır çatır doğurup allahın izniyle mahcup edelim tüm istemeyenleri
:CüvCüv:

haa orasıda var benim kayınvalidem öyle bir tavırla hayırlı olsun dediki şaşırdım valla eşimde çok kızdı zaten sanki çocuğumuz varda bu ikincisi gibi bir tavır takındı kayınvalidem bizimkilerde çok meraklı değil zaten kayınvalidem için ister olsun ister olmasın tavrında

benım eşimin aılesı bıraz tuhaf kızlar öyle görgü kurallarını bılmezler
umrumdada degıl gıtmıyorum zaten eşimede dedim
sadece dogurmakla annelık olmuyor bunu hep soylerım

annemde biliyodu ama annem bırak söylemeyi o diyodu kimseye deme etkilenirsin her soru sorduklarında diye

haa orasıda var benim kayınvalidem öyle bir tavırla hayırlı olsun dediki şaşırdım valla eşimde çok kızdı zaten sanki çocuğumuz varda bu ikincisi gibi bir tavır takındı kayınvalidem bizimkilerde çok meraklı değil zaten kayınvalidem için ister olsun ister olmasın tavrında
olmayınca neden olmadı oluncada tavır allam ya ne günlere kaldık boşver balım
benım eşimin aılesı bıraz tuhaf kızlar öyle görgü kurallarını bılmezler
umrumdada degıl gıtmıyorum zaten eşimede dedim
sadece dogurmakla annelık olmuyor bunu hep soylerım

inan tatlım öle çokki böleleri benim kayınvalidemle görümcemde sigara içiyolar yanımda yada evde düşünebiliyomusun annem duyduğu andan itibaren nerdeyse apartmanda içirtmiycek annelik böle bişi işte kayınvalidede olsa el

Back
X