2010 Nisan Anneleri

sıze bırsey anlatıyım okadar moralım bozuldukı laf soylememek ıcın zor tuttum kendımı
ayın 10 unda annem babam kardesımle memlekete gıttık eşim ızınlerını kullandıgı ıcın gelemedı kaynanam aradı orda benı dıyorkı çocuga bırsey olmasın yollarda bende dedımkı ne olabılırkı tas mı tasıyorum dedim sonra 4 gun kalıp dondum evıme aradı benı dıyorkı brsey oldumu ne olucak ya dedim mıllet koyde ne agır ısler yapıyor bırsey olmuyor ama varya cok sınırlendım bı laf soylıcektım kendımı zor tuttum

şimdiden olcaklarıda görebiliyorum zaten doğumdan sonra sırf millete görüntü olsun diye gelir çocuğu ben bakıyorum der gelene gelin nasıl banyo yaptırcak falan diye hava atacağından eminim yaa kızlar benim kayınvalidem çok burnu havada hep övsünler onu devamlı yeter onun için

nazcığım o olayı bana görümcem yaşattı ben tedavi olduğum sırada o memleketteydi yani annesinin yanında biz onların evinde kaldık bu neyse geldi benimde tedavim bitti 6 gün dinlendikten sonra gideceğim ben dedim eşimde dedi sıkıldık artık evimizde bekleriz sonucu dedi 8 saat bir yolculuk yapıcam doktorumda yapabilirsin dedi yoksa yapma deseydi heralde gitmek istemezdim bu şidi benimle devamlı bir yarışa girdi yolda bişey olursa gitme işte eşimden için o gitsin sen gitme sonra her tlefon açana beni geçiyo gitmek istiyo diye bende artık senin gibi dayanamadım ya artık karışma dedim ister giderim ister kalırım sıkıldım dedim sana dedim yeter yaa dedim senin görümcen san bişeyi bu kadar ısrar etse ne yaprsın dedim eşimde kızdı o zamn neden ısrar ediyosun diye ağzı burnu durmadı anlayacağın eğer ben hamile kalmasaydım diyeceği laf hazırdı yolculuktan tutmadı diyecekti rabbim yüzümü güldürdü şimdi hiç birini takmıyorum valla ne halleri varsa görsünler

selam kızlar yazdıklarınızı okudumda hiç canınızı sıknmayın.böyle insanlara.yoksa canınızın canıda üzülür.kim ne derse yaparsa yapsın bebeklerimiz bizle gerisi faso fiso.

canım benım gorumcemde cok cınsdır o hamıle kaldıgında sureklı aradım bır ıstegın varmı yardıma ihtıyacın varmı ınsan bı kere ararya eşime demıskı 2 gun once ıftara gelın bıze bende gıtmıcem dedım ne gıdıcem bazen dıyorum esıme bunlar senı evlatlık almıs sanırım cunku hıc benzemıyorsun onlara

selam kızlar yazdıklarınızı okudumda hiç canınızı sıknmayın.böyle insanlara.yoksa canınızın canıda üzülür.kim ne derse yaparsa yapsın bebeklerimiz bizle gerisi faso fiso.

evet canım valla bencede en önemlisi o canım sen nasılsın nası geçiyo hamişlik

canım benım gorumcemde cok cınsdır o hamıle kaldıgında sureklı aradım bır ıstegın varmı yardıma ihtıyacın varmı ınsan bı kere ararya eşime demıskı 2 gun once ıftara gelın bıze bende gıtmıcem dedım ne gıdıcem bazen dıyorum esıme bunlar senı evlatlık almıs sanırım cunku hıc benzemıyorsun onlara

kaydirigubbakcemile5 aynı benim laf bende öyle derim bazena.s

merhaba canım haklısın bunlar ıcın uzulmeye degmez
sen naptın dun gorunmu keseyı tekmıydı karındanmı baktı

güzel geçiyor maşallah dün keseyi gördüm rahatladım biraz.bulantınız falan varmı kızlar?bende hiçbirşey yok sonramı başlayacak ne?

Back
X