2010 Nisan Anneleri

ben c.tesı gıttıgımde 8 mm yazıyordu
dun gıttım 13 mm yazıyor ultrasonda kac haftalık cıktın
ben sata gore 6 haftalık ultrasona gore 5 haftalık cıktı dun

kızlar yaa 13 mm. ,8 mm. fln yazmışsınız hep.. benim sat a göre 6+1 oldum bugün ama sat a göre uyumsuz gebelik.. yani geç döllenme ve biz sadece vajinal keseyi görebildik. 6.9mm.. çok mu küçük diyorum şimdi yaa.. yoksa benim daha 4 haftalık falan mı?

kızlar yaa 13 mm. ,8 mm. fln yazmışsınız hep.. benim sat a göre 6+1 oldum bugün ama sat a göre uyumsuz gebelik.. yani geç döllenme ve biz sadece vajinal keseyi görebildik. 6.9mm.. çok mu küçük diyorum şimdi yaa.. yoksa benim daha 4 haftalık falan mı?

geç döllenme olmuş olabilir banada erken döllenme dedi dr

bana ne kadarlık olduğunu söylemedi dr.. ultrasonda kaç haftalık görünüyo diye sormak da aklıma gelmedi hiç.. hem dvlette bi dr. gidiyorum ben(1,5 yıldır) hem de özelde bi dr. gittim cuma günü.. özelde gördük keseyi.. vajinal göründü ama... haftaya cuma kendi dr. gidicem randevum var.. bidahaki cuma da özel dr. randevum var.. bakalım hayırlısı güzelim..

özeldeki dr. zaten dedi sata göre 6 haftalık olman lazım ama değil..daha küçük. adetine göre uyumsuz bi gebelik .. belli belirsiz bi kese var.. du bakiimmm.... hııh 6.9 mm. çapında bi kese var ama endişe yok daha küçük ve rahim içinde görünüyo dedi.. bakalım
inş. sorunsuz devam eder gebeliğim..

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5 yılın sonunda allaha şükür hamileyim bende nasip olursa bi aksilik olmazsa nisan annesi olucam aranıza alırsanız memnun olurum

bana ne kadarlık olduğunu söylemedi dr.. ultrasonda kaç haftalık görünüyo diye sormak da aklıma gelmedi hiç.. hem dvlette bi dr. gidiyorum ben(1,5 yıldır) hem de özelde bi dr. gittim cuma günü.. özelde gördük keseyi.. vajinal göründü ama... haftaya cuma kendi dr. gidicem randevum var.. bidahaki cuma da özel dr. randevum var.. bakalım hayırlısı güzelim..

6 haftalık olsa karından gözükürdü benim hiç vajinadan bakalım falan demedi direkt karnını aç dediler 2 hafta sonrada kalp atışı için gelm dedi 7 haftada seninki geç döllenme keisn cnm

kızlar benimde ikiz gebelik keselerinide gördüm allaha şükür kalp atışlarınıda duydum sizler ne kadarlıksınız

kıslar ben sata gore 5+1 de gıtmıstım kese gozukmustu ama cok mınıktı dun baya buyumus gordum ama kalp atısları yoktu daha cunku doktor anlamadım ultrasona gore 5 haftalık cıktım ama sat 6 haftalıktı

iyiyim nazcım saol ben tüp bebe olduğu için sat a göre hesaplamıyom yumurtalarımın benden toplandığı günü baz alıyom acaba yanlış mı kii benim yöntemim

ben pazartesi tekrar gidicem canım geçen gidişim biraz kötü geçti herşey yolundaydı ama 3üz olduğu için bi taneyi aldırdık o yüzden hiç bir şey soramadım çook üzüldüm pazartesi sorucam iyiceee

Back
X