2010 Nisan Anneleri

3 tane transfer edilmişti 3 de tutmuş mecburen bi tane gitti çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın canım benim saon adet tarihim 2 temmuz yumurtalarda 15de toplandı 18 transfer yapıldı sen dr sormadın mı biz nasıl hesap yaaplım sat a göre mi

3 tane transfer edilmişti 3 de tutmuş mecburen bi tane gitti çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın canım benim saon adet tarihim 2 temmuz yumurtalarda 15de toplandı 18 transfer yapıldı sen dr sormadın mı biz nasıl hesap yaaplım sat a göre mi

son adetı baza alıcan canım

Semafatih hoşgeldin öncelikle.Bildiğim kadariyla gebeliklerde hep sat alınıyor.Tüp bebeklerde geriden gelip digerleriyle aynı haftayı yakalıyorlar diye biliyorum.

Nazcım bende sen gibi düşünüyorum eşimin ailesi hakkında.Bizimkilerin hepsi biliyo ama onlara söylemedik.

sata göre olursa eğer benim 2 aylık olmasına az kalmış bende sat baz alınmaz sanıyodum tüp olduğu için ailelere tüp bebel olduğunu mu söylemediniz kızlarrr

Kislar bide sayfanin yukarisinda sohbet odasi var.Orda hamilelerin odasida var.Arada kalabalik oldugumuzda orda sohbet etsek hoş olmaz mı?hihoyyyt

doktorlar dogumuda sata gore baza alıyorlar benımde sat 6 haftalıkta ultrasonda 5 haftalık cıktı
semacım sen nezaman duydun kalp atısını karındanmı baktılar

olur yosuncum neden olmasın daha güzel olur neyse kılzar bana müsade yemek yapıcam akşama az kladı iftara ben oruç tutamıyom miğdem bulanıyo ve malesef çıkarıyom iyi günler byby

ilk ultrason alttan bakılır dedi hemşire kalp atışını çarşamba günü duydum canım pazartesi gidince tam haftasını da öğrenmişl olurum

semafatih Allah tamamına erdirsin.Bende haftaya cumartesi gideceğim kalp atısı için.inşallah sorun çıkmaz.Hani bazen kese boş falan olabiliyor ya.

yeni gelenler aramıza hoşgeldi bende düşünüyorum iftara ne yemek yapsam diye siz negüzel koymuşsunuz yemegi benim eşim çok yemek seçiyorda oyüzden zor oluyor ne pişirsem diye:)

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5 yılın sonunda allaha şükür hamileyim bende nasip olursa bi aksilik olmazsa nisan annesi olucam aranıza alırsanız memnun olurum

canım nasılsın hoşgelmişen bitanemopuyorumnanaktan

Back
X