2010 Nisan Anneleri

Üfffffffff yanlıŞlıkla yolladım....daha bıtmeden....neyse ben 5 artı 6 gÜnlÜkken gıttım keseyı gÖrdÜk ama kalp atıŞı ıÇın 3 hafta dedı..benımde tÜp bebek...kendı klınıgıme salı gÜnÜ gıtcem....sız nezamanken duydunuz kalp atıŞını.benım bugÜn 6hafta oldu....

18 agustosta adet olmam lazımdı ama olmadı cuma günü cok hafiif pembemsi bir kere akıntı oldu ve hala bir sey yok arada sol kasıgıma batmalar bel agrısından başka bir sikayetim yok yarın dr gitcem sizin belirtileriniz nasıldı yerleşme kanamanızı kacıncı günü yasadınız eger hamileysem bugün 5+1 gün gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum

test niye yapmıyosun....

canım bol tuzlu demişsin ama doktor bana tuzu kullanma dedş haberin olsun.

Çok fazla abartmıyorum tuzu ama doktoruma da sordum. Bana azaltma dedi. Normalde nasıl tuz tüketiyorsan öyle devam et dedi. Yüksek tansiyonu ve kalp yetmezliği olan anne adaylarına yasaklanıyormuş tuz ama bi prıblem olmadığı sürece hamilelikte tuza ihtiyaç varmış.. Ben yine de çok abartmıyorum ama tuzsuz da yapamıyorum :bbo:

Yine de teşekkürler canım.. Her doktor farklı şeyler söylüyor.. Kızımın da doktoru olduğu için çok şükür kızım sağlıklı doğduğu için güveniyorum doktoruma.. opuyorumnanaktan

Arkadaşlar demir ve vitamine benim gibi erken başlayan oldu mu acaba? Kızımda vitamine ve demire daha geç başlamıştım. Sabahları yarım Ferplex Fol içiyorum aç karına.. Sonra günde 2 kere Folic plus tablet alıyorum. Bir de öğleden sonra Megadyne tablet alıyorum 1 tane... Çok fazla ilaç alınmasına karşıyım ama doktoruma da çok güveniyorum vardır bir bildiği diyorum. Çünkü bu hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor. Benim gibi olan var mı???

Arkadaşlar demir ve vitamine benim gibi erken başlayan oldu mu acaba? Kızımda vitamine ve demire daha geç başlamıştım. Sabahları yarım Ferplex Fol içiyorum aç karına.. Sonra günde 2 kere Folic plus tablet alıyorum. Bir de öğleden sonra Megadyne tablet alıyorum 1 tane... Çok fazla ilaç alınmasına karşıyım ama doktoruma da çok güveniyorum vardır bir bildiği diyorum. Çünkü bu hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor. Benim gibi olan var mı???

slm arkadaşım.gaziantepde oturdugunuzu gördümde bende hamilelik takibini orda yaptırcamda sizin drunuz kim acaba...önerebileceginiz doktor ve hastane ismi ögrenebilirmiyim.

günaydın kızlar....
hafta sonu hiç giremedim eşim evdeydi...
dün merdivenlerden düştüm ama Allaha şükür bebeğime bişey olmadı...
eşim tutmasaydı daha yuvarlanıcaktım ama kolumu tuttu.kolum bacağım morardı..
zaten benim sıkıntım bana yetiyo bi de bu düştüğüm yerlerin ağırması iyice sıktı beni...

Günaydın Taze Hamişlerr :) Burası dolmuş da taşmış maaşallah
Bende henuz kalp atışı duyamayanlardanım enson 1 hafta önce gitmiştim kısmetse 1-2 gü sonra gitmeyi düşünüyorum. ınşallah bir sorun yoktur.
Bende de ara sıra batmalar oluyor. Mide bulantısı da başladı. ıftarda 3 gündür çorba içtikten sonra yemeği hiç yiyesim gelmiyor yersem de midem bulanıyor. Sahur da da sıkı yiyorum ama gene midem fena...

Herkeze günaydın...C.tesi günü keseyi gördüm kızlar...5 haftalık dedi doktor..herşey olması gerektiği gibi yolunda dedi..15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...ya bende aşırı derecede gaz var..sizinde böyle bi sorununuz varmı?doktor çok normal dedi ama uçucam neredeysekaydirigubbakcemile4

Herkeze günaydın...C.tesi günü keseyi gördüm kızlar...5 haftalık dedi doktor..herşey olması gerektiği gibi yolunda dedi..15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...ya bende aşırı derecede gaz var..sizinde böyle bi sorununuz varmı?doktor çok normal dedi ama uçucam neredeysekaydirigubbakcemile4

cnım gaz değilde folik plus acayip basak bozuyor.ben süekli cıcırım gazda var tabi.bu arada arkadaşlar 12 temmuz son adetim.kesemizi gördük işallah ama ben çok bitik durumdayım 3 kilo verdim 1 haftada.hiç bişey yiyemiyorum.süt içiyordum 2 gündür onuda içemiyorum.yemekle ilgili önerisi olan varmı nolur yazın korkuyorum.hayırlı ramazanlar.AEO.

esroscum gözünaydın canım.allah hayırlısıyla kucağınma almayı nasip etsin inşallah.çok sevindim senin adına. bende dün gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadım. çok canım yandı. sabaha kadar gözümüzü kırpmadık :(.

günaydın kızlar....
hafta sonu hiç giremedim eşim evdeydi...
dün merdivenlerden düştüm ama Allaha şükür bebeğime bişey olmadı...
eşim tutmasaydı daha yuvarlanıcaktım ama kolumu tuttu.kolum bacağım morardı..
zaten benim sıkıntım bana yetiyo bi de bu düştüğüm yerlerin ağırması iyice sıktı beni...

canım çok dikkat et yaa nasıl düştün sen öle hem doktora gittinmi çok korkuttun beni valla ii bak kendine

Back
X