2010 Nisan Anneleri

kızlar saçları dökülen varmı.benm aşırı dökülmeye başladı hamile kaldığımdan beri

kızlar saçları dökülen varmı.benm aşırı dökülmeye başladı hamile kaldığımdan beri

bende hamile kalmadan önce de oldugu için bilemiyorum.Ama sanki daha bir cansızlaştı.Şekile girmiyor.Sinirimi bozuyor sabahları.Bende hep topuz yapmaya başladım.Napim başka olmuyor

benimde çok düklüyor bu gidişle kel kalacağım die düşünüyorum

işallah kalmayız.ama tomar tomarda elime geldikçe korkar oldum.zaten duşuda azalttım sıcak ama o kadar halsizimki duşta bayılma korkusundan giremez oldum.2-3 güne bir düşürdüm.aceba diyorum yıkanmayıncamı dökülüyor ama önceden böyle değildi.ya saç değilde yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm

işallah kalmayız.ama tomar tomarda elime geldikçe korkar oldum.zaten duşuda azalttım sıcak ama o kadar halsizimki duşta bayılma korkusundan giremez oldum.2-3 güne bir düşürdüm.aceba diyorum yıkanmayıncamı dökülüyor ama önceden böyle değildi.ya saç değilde yemek yemek istiyorummmmmmmmmmm

ah canım ya senin derdim daha büyük kansızlıktan dökülebilir saç ben haftaya gidicem dra bakalım yemek yeme işine gelince benim şimdilik bi sorunum yok sende az az sevdiğin canını çeken şeylerden yemeğe çalış açık havada yemek belki iyi gelebilir balkona falan çık

kızlar o sorn bendede var ilk dökülmeye başladığında şu halka filmimi ne var kız banyoda tutam tutam saçı eline geliyo ne oluyoruz falan oldum o filimdeki gibi gülsemmi ağlasammıkaydirigubbakcemile3 daha sonra annemi aradım o da bana benden ve kardeşimden olan tecrübesini anlattı dökülebilirmiş hatta dedi dur dedi inşallah olmaz ama vucudunda dah sonra çatlaklarda oluşabilir dedi bende saol anne çok güzel moral verdin dedim hemn panik yapma dedi bana onlar önemsiz şey dedi sen bebişini kucağına al hiçbiri aklına gelmeyecek dedi merak etme doğumdan sonra dökülmüyo daha dedi ben herşeye razıyım valla kızlar yeterki bebişimi kollarıma alayım o bir ağlasın severim gözyaşlarını onun ben 5 sene bekledim bu duyguyu yaşamk için rabbim olmayan herkese nasip eğler inşallah

kızlar bu arada nazdan hala haber yokmu nazcığım nerdesin ne yaptın gittinmi doktora canım

günaydın kızlar,
ben de geldim...bugün kontrol için doktora gidicem. bana dua edin umarım herşey yolundadır...çok heyecan yapıyorum ya inşallah sorun yoktur...

Günaydın kızlarrr

Gülsüm hoşgeldin canım.

Tatu hayırlısıyla git gel arkadaşım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Nazz canım yaa nerelerdesin yoksunnn.

günaydın şekerlerrrr
bikaç gündür yoktum annemlerdeydim ooo maşallah döktürmüşünüz yine valla sayfaları okuyunca kadar canım çıktı :roflol:
eee nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim kızlar hafif hafif lekelenme devam ediyor işin garip tarafı bu hafta doktorumda burada değil inşallah bi terslik olmaz

Back
X