2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar ben de çıkayım yemek yapayım bişeyler atıştırayım 2 satte bir

yemek lazımmış bebiş acıkırmış biz acıkmasak da :)

bye

merhaba arkadaşlar nezamandır yoktum evde açlıktan ve uykudan sürünüyorum ... hiç bişey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum bugün doktora gittik kalp atışı çok az dedi tam belli değil dedi .haftaya belli olur dedi yine gidicez sat a göre değilmiş belki geç döllenme olabilir dedi .beslenemezsen hastaneye yatırırız serumla besleriz dedi bakalım .allahım herşey normal olsun diye duz ediyorum .hakkımda hayırlısını ver rabbim .
kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın ben çok kalamıyorum .

canım bende hıcbırsey yıyemıyorum dun gece acıle goturdu eşim basagrısı ve mıgde bulantısından serum yedım bugun bıraz daha ıyıyım ıhsallah duyarsın kalp atısını canım ALLAHA EMANET OL

meraba kıslar nasılsınız bende çok yoruldum bugün baya bir iş yaptım az sonra misafirlerim gelcek hazırlık yapıyordum birsürü bişey yaptım çok yoruldum arkadaşlar gelecek iftardan sonra bugün pek giremedim o yüzden

bu arada listede ben yokum ama benim sat 8 temmuz tahmini doğum 14 nisan yaş 27 kilo 58 şu an bu arada 2 kilo almışım yani gerçi ilaçta çok aldık ondanda olabilir belki iyi akşamlar ben kaçtım

ben yemekde yıyemıyorum basımın agrısı yıne basladı buaksam uyku yok bana anlasıldı
son adet tarıhını yaz bıde yazı neıstıyorsun yapıyım sana benımkınden

Back
X