2010 Nisan Anneleri

kızlar nasılsınız ben bugün 3 buçukta doktorda randevum var kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğim bebişimin dua edin bana bellide olmaz doktor belki ikizde diyebilir çünkü geçen en son gittiğimde bu randevuda belli olur demişti birde dün gece yine bir rüya gördüm oğlum oluyo rüyamda kendi doktorum doğurtuyo ama bebek sanki 1 yaşında gibi yani büyük belki dün arkadaşlar gelmişti misafirlerim vardı bana karnın hemen çıkmış kesin oğluşun olcak dediler onun etkisinde kaldım sanırım ne bilim yaaa inşallah sağlıklı olsunda farketmez

tatlım umarım çok güzel haberler alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:

bende rüyamda bir kız çocuğu görüyorum bana doğru koşuyoropuyorumnanaktan

canım inşallah bitanem bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla inşallah canım kız erkek fark etmez ben bu aralar aşırı rüya görüyorum ne bilim bir kız oluyo bir erkek rabbim hayırlısını versin bitanem:Saruboceq:

esros canım ben bir yerde okumuştum 8. haftaya kadar bazen bebişler gizlenebiliyormuş o yüzden kendini stres yapma tatlım rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım

benım ultrason kagıdımda yazıyor bebegım 5.8 mm ne kadar kucuk:nazar::CüvCüv:

oyy oyyy canım benim onlar bizim meleklerimiz rabbimizin vermiş olduğu en güzel mucizeler nasıl oldun nazcığım mide bulantın falan varmı ya bende hala tık yok devamlı yemek yiyorum ben yaakaydirigubbakcemile3

esros canım ben bir yerde okumuştum 8. Haftaya kadar bazen bebişler gizlenebiliyormuş o yüzden kendini stres yapma tatlım rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım

sağol tatlım..
Inşallah sende bebişinin pıt pıt sesini duyarsın:))

oyy oyyy canım benim onlar bizim meleklerimiz rabbimizin vermiş olduğu en güzel mucizeler nasıl oldun nazcığım mide bulantın falan varmı ya bende hala tık yok devamlı yemek yiyorum ben yaakaydirigubbakcemile3

yerim ben o mucizelerizemuszemus
bugun daha ıyıyım canım ama bas agrısı mıgde bulantısı devam edıyor yemek azda olsa yemeye calısıyorum
ıhsallah sende gorursun yavrunu bugun çok guzel bır duyguymushihoyyyt

ahh bende bu cmrtesi görücem inşallah bebişimi:nazar:

inşallah canım çok güzel bir duygu ben ilk ultrasyon resmini aldığımda tam bir saat baktım gözlerim dolu dolu benim tüp bebkle oldu tatlım 5 sene sonra o yüzden çok etkilendim küçücükte olsun onu görmek benim için değeri biçilmez bişeydisenağlama

ben bugun sıgortaya gıttıgım ıcın kalp atısını duyamadım ama doktor kalbı atıyor dedi
ayın 12 sınde kendı doktorumda randevum var ozaman kocaman olucak cıvcıvım :nazar:

zeyra canım benım yıne tek gozuktu ama belkı bı suprız olur hehehe
saglıklı olsunda tek cıft farketmez ıkız gebelıkler cok rısklı oluyormus

canım ben de 2 hafta önce gittiğimde bebek falan görünmüyodu bile ama dün gittim maşallah 11mm olmuş bile. bundan sonra daha da hızlı büyücek.her hafta şaşırıcaz. bakalım 1 ay sonra gidicem ben. 1 ayda ne kadar büyümüş.

canım ben de 2 hafta önce gittiğimde bebek falan görünmüyodu bile ama dün gittim maşallah 11mm olmuş bile. bundan sonra daha da hızlı büyücek.her hafta şaşırıcaz. bakalım 1 ay sonra gidicem ben. 1 ayda ne kadar büyümüş.

evet canım kocaman olucaklar ozamana kadar sen kac haftalıktın

yerim ben o mucizelerizemuszemus
bugun daha ıyıyım canım ama bas agrısı mıgde bulantısı devam edıyor yemek azda olsa yemeye calısıyorum
ıhsallah sende gorursun yavrunu bugun çok guzel bır duyguymushihoyyyt

inşallah canım hepimiz bütün anne olmak isteyen herkes yaşasın bu duyguları valla doktora giderken duyduğum heyecanı hayatımın hiç bir aşamasında yaşamadım valla dudaklarından çıkan her kelime benim için okadar heyecan vericiki anlatamamyerimseniben

maşallahh teyzoşaaa :nazar:opuyorumnanaktan

benim midemm fena bulanıyor yaaa öğlen işe gelirkenn merdiven boşluğu çok kötü koktu oracıkta çıkarıverdim :kedi:mafoldumben
ahh bende bu cmrtesi görücem inşallah bebişimi:nazar:

inşallah canımm :nazar:

esroscumm güzel düşün güzel olsun bebekin seninlee :Saruboceq:

Back
X