2010 Nisan Anneleri

zeyra canım benım yıne tek gozuktu ama belkı bı suprız olur hehehe
saglıklı olsunda tek cıft farketmez ıkız gebelıkler cok rısklı oluyormus

canım benim sağlıklı olsunlar tek çift farketmez bitanem yeterki sağlıcakla gelsinler bitanem:Saruboceq:

benımde oyle cıktı canım sata gore 6+5
ultrasonda 6+3 cıktı ama onlar buyuyunce ofarkı kapatıyolarmıszemuszemus

hiç önemli değil walla. yeterki büyüsünler. 2 gün fazla bir fark değil. bazılarının arasında 1 hafta fark oluyo.
bir daha gittiğimde neyle karşılaşıcaz bakalım.
1 ay nasıl beklicem bilmem..

inşallah canım çok güzel bir duygu ben ilk ultrasyon resmini aldığımda tam bir saat baktım gözlerim dolu dolu benim tüp bebkle oldu tatlım 5 sene sonra o yüzden çok etkilendim küçücükte olsun onu görmek benim için değeri biçilmez bişeydisenağlama[/QUOTE

sanırım bende ağlarım çok istiyordum henüz 5 aylık evliyim ama çok istedik bu bebişi allahım tatmayanlarada nasip etsin inşallah:Saruboceq: 5 sene sonra senin aldığın en güzel hediye bu olsa gerek zeyracımopuyorumnanaktan

evet canım dünyalara değişmem bu duyguyu her adet olmamda hep ağlardım insan ağlarmı halbuki ama onun yokluğu eve içeri girerken yaşadığım o boşluğu anlatamam erkekler daha çok içlerinde yaşıyolar eşim sırf ben üzülmeyeyim diye yanımda bile üzülemezdi hep destekçim oldu sağolsun hep benim hiç bebişim olmayacakmı derdim kendi kendime ama yaradanım o kadar büyükkki kalpten edilen duaları kullarından esirgemiyo rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :Saruboceq::nazar:

kızlar ben kaçıyorum doktora gideceğim varayım yol alalım bakalım eşimle doktor amcası ne diyecek dua edin bana kalp atışlarını duyayım bebişimin kızlar

kızlar nasılsınız ben bugün 3 buçukta doktorda randevum var kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğim bebişimin dua edin bana bellide olmaz doktor belki ikizde diyebilir çünkü geçen en son gittiğimde bu randevuda belli olur demişti birde dün gece yine bir rüya gördüm oğlum oluyo rüyamda kendi doktorum doğurtuyo ama bebek sanki 1 yaşında gibi yani büyük belki dün arkadaşlar gelmişti misafirlerim vardı bana karnın hemen çıkmış kesin oğluşun olcak dediler onun etkisinde kaldım sanırım ne bilim yaaa inşallah sağlıklı olsunda farketmez

cnm inşalah hayılı haberlerle dönersin

inşallah canım çok güzel bir duygu ben ilk ultrasyon resmini aldığımda tam bir saat baktım gözlerim dolu dolu benim tüp bebkle oldu tatlım 5 sene sonra o yüzden çok etkilendim küçücükte olsun onu görmek benim için değeri biçilmez bişeydisenağlama

ayyy kıyamam sana yaaaa kime gidiyosun amerikan hastde ne kadar ücreti
kızlar ben kaçıyorum doktora gideceğim varayım yol alalım bakalım eşimle doktor amcası ne diyecek dua edin bana kalp atışlarını duyayım bebişimin kızlar
inş duymu olarak dönersin

Back
X