2010 Nisan Anneleri

bendee ama çok az. ama anlamadığım anneme soruorum bana hamileyken herşeyi yemiş etrafımdaki insanlara soruorum onlarda eskiden o yasak bu yasak yokmuş folic acid bile yokmuş ama çocuklar maşşalah yani sağlıklı. kayınvaldem bile 2 çocuğuna hamileyken fosur fosur sigara içmiş herşeyide yemiş çocukları sağlıklı. tabi bu bizde yapalım demek değil ama acaba sakınan göze çöpmü batıo die düşünüyorum.
Aynı şeyi düşünüp kaçamaklar yapıyorum. bizim şansızlığımız günümüzdeki gıdaların çok yapay olmasıdır belki de. benim annem de sigarayı hiç bırakmamış hamileliklerinde ve kızkardeşim doğuştan kalp hastası ama doktorlar sigaradan ya da değil diyemiyorlar. kalıtımın da etkisi varmış. bizim elimizin altında bilgi kaynakları oluna okudukça araştırdıkça evham yapıyoruz galiba:) bile bile zararlı şeyler yenmez tamam ama liste de çok kabarık şekerim :) herşey ya zararlı, ya gaz yapıyo ya da midemi yakıyo :S
bu arada kimse bana meyve sebze ye demesin bir çok meyvenin içindeki asit beni mahvediyo kafamçokkarıştı

slm kızlarr...
2 gün aradan sonra yine buraya girebilmek güzel :)))

umarım herşey yolundadır hepiniz için..

bizimde cumaya dr. kontrolümüz vardı... ama malesef doktorumuz izne çıkmış.. haftaya arayıp bigün gidicez... içimde neler olduğunu görmek merakı beni öldürüyor :)))

inşallah bu kez bebeğimi görürüm...

kızlarrr merhabaaa yenı gelen arkadaslar hosgeldınız....inşallah hepımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız bebeklerımızı...

Merhaba kızlarrr.Nasılsınız .Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

esroscuğum bebiş küçük daha kendini üzme.Hayırlısıyla görürsün inşallahhh.

esroscum sakın üzülme çünkü daha cok yenı hamılelıgın. ve satla tutmuyor zaten aslında. döllenme tarıhını tam bılemedıklerı ıcın böle oluyo...1 hafta ıcınde görunur artık melegın merak etme sen

merhaba kızlarrr.nasılsınız .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Esroscuğum bebiş küçük daha kendini üzme.hayırlısıyla görürsün inşallahhh.

merhaba canım hoşgeldin...ne biliyim internetten araştırdıkça daha çok kafam karışıo...sen görmüşmüydün bebişini?

Back
X