2010 Nisan Anneleri

2009 nisan annesi olarak hepinize sorunsuz rahat bir gebelik dönemi geçirmenizi diliyorum,Allah yardımcınız olsun

Ben varım ayakta naz.Bu arada tickerinla avatarın çok hoş duruyor:))

Zeyra canımmmm çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymana.:nazar::teytey:

canım çok teşekkür ederim bitanecik teyzesi çok güzel bir duyguydu eve ultrasyon aletimi alsam ne yapsam canım sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo hamişlik bulantı falan varmı bende şu an yok şükürler olsun sadece hafif bir bulantı oluyo başım dönüyo bazendeyerimseniben

sarımelek nasılsın canım kalp atışlarını duydunmu bebişinin canım nasıl gidiyo hamişlik

zeyracım herşey güzel cuma günü gideceğiz kalp atışı duymaya allahın izni ile.

canım ben bugün gittim şükürler olsun duydum canım kalp atışlarını bebişimin rabbim cuma günü snada nasip eğler inşallah canım tarifi mümkün olmayan bir duygu:Saruboceq::nazar:

sabahın 5 i ve beni uyku tutmuyor kızlaryaa
sahuru hazırladım eşimi uyuttum baktım yatakta dön dolaş olmuyor buraya geldim bende:)

Günaydın jnaz.Beni uyku çok tutuyorda mesaiye gelmek zorundaydım.yoksa kalkmazdım yataktan:)))

canım çok teşekkür ederim bitanecik teyzesi çok güzel bir duyguydu eve ultrasyon aletimi alsam ne yapsam canım sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo hamişlik bulantı falan varmı bende şu an yok şükürler olsun sadece hafif bir bulantı oluyo başım dönüyo bazendeyerimseniben

Çokşükür iyiyim.Aynen bende sen gibiyim.Çok az oluyor bulantı.

Günaydın kızlar.Dün gece kahverengi lekelenme geldi doktorumu aradım hemen.Gece gece progestan aradık.Birazdan gideceğim doktora bakacak.Dua edin kızlar bebeğime birşey olmasın.Rabbim onu bize bağışlasın

Günaydın kızlar.Dün gece kahverengi lekelenme geldi doktorumu aradım hemen.Gece gece progestan aradık.Birazdan gideceğim doktora bakacak.Dua edin kızlar bebeğime birşey olmasın.Rabbim onu bize bağışlasın

İnşallahh birşeyini yoktur bebişin.Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin.

günaydın kızlar.dün gece kahverengi lekelenme geldi doktorumu aradım hemen.gece gece progestan aradık.birazdan gideceğim doktora bakacak.dua edin kızlar bebeğime birşey olmasın.rabbim onu bize bağışlasın

günaydın..canım korkma hiç dün benimde pembe bi leke geldi doktora gittik korkulacak bişey yok dedi...kanaması olan 4 kadından sadece 1 tanesi düşük yaparmış...adet kanamasından çok kanaman olursa kork dedi....

bende geldim aranıza :)
merhabalar yenicik anne adayları, inşallah kucağımıza bebişimizi alacağımız o gün de gelecek.

ben aşırı halsizim ve miğdem en ufak kokuda bulanıyor :(

ılk başta önce bir şok oldum ama burada bazı arkadaşların da başına geldiğini ve olanların normal olduğu aklıma geldi.Gende ufak bir şok oldum doktorumu aradım progestan al 1 tane iç dinlen sabah ta gel dedi.Saat 11 de gideceğim işte.ınşallah iyi olur.Ama inanıyorum benimle Rabbimin izni ile.:sinifsinif:

Back
X