2010 Nisan Anneleri

İlk başta önce bir şok oldum ama burada bazı arkadaşların da başına geldiğini ve olanların normal olduğu aklıma geldi.Gende ufak bir şok oldum doktorumu aradım progestan al 1 tane iç dinlen sabah ta gel dedi.Saat 11 de gideceğim işte.İnşallah iyi olur.Ama inanıyorum benimle Rabbimin izni ile.:sinifsinif:

iyi olur tatlım sen rahat ol...benimde dün çok moralim bozuktu ama bugün mutlu olmaya çalışıyorum...iyi düşünelimki iyi şeyler olsun...

evet gördüm çok şükür, ama hala inanamıyorum :)
haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım bu sefer ne olacak. Kasık ağrılarım var birde gaz sanırımmm.
Benimki şaka gibi oldu biraz gribim halsizim diye gittim doktora hamile çıktım. oysa ondan 2 hafta önce evimde kendim test yapmıştım çıkmamıştı. Kanda çıktı :) Allat tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin.
çok ağlak oldum, durup dururken bile ağlıcak bişey buluyorum :(

kızlar gunaydın nasılsınız...bişey sorucam bu belırtıler hergün aynı şekilde devam edermı yoksa farkedermı..bugün mesela çok az bulantım oldu..geldı gectı yanı..bende korkmaya basladım hemen..tedırgın oldum..basımdan kötu bır tecrube gectıgı ıcın...siz ne alemdesınız.

Günaydın kızlar.Dün gece kahverengi lekelenme geldi doktorumu aradım hemen.Gece gece progestan aradık.Birazdan gideceğim doktora bakacak.Dua edin kızlar bebeğime birşey olmasın.Rabbim onu bize bağışlasın

allah korusun güzelim merak etme..az lekelenme önemlı degıl ıcını ferah tut sen..bende progestan kullanıyorum..benım lekelenme basta oldu...adet kanaması gıbı olmadıkca önemlı degıl dedı doktorumcanım..

kızlar gunaydın nasılsınız...bişey sorucam bu belırtıler hergün aynı şekilde devam edermı yoksa farkedermı..bugün mesela çok az bulantım oldu..geldı gectı yanı..bende korkmaya basladım hemen..tedırgın oldum..basımdan kötu bır tecrube gectıgı ıcın...siz ne alemdesınız.

günaydın canım...o kişiden kişiye değişiyor herhalde..benim hiç bulntım olmuyor mesela..ondanda korkuyorum...ben sadece uyuyuyorum..gazım var ve hafif hafif ağrılarım oluyo...

Kızlar sinir krizi geçiriyorumçKayınvaldem dün gece rahatsızlandıgımı öğrenmil aradı dedim ufak bir kanama gibi birşey oldu dedim.Bana ne dedi beğenirsiniz hergün 30 km git gel yapıyorsun yaylaya ondandır kesin diyor.Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım.Ne yapayım kızlar yaaaa

Kızlar sinir krizi geçiriyorumçKayınvaldem dün gece rahatsızlandıgımı öğrenmil aradı dedim ufak bir kanama gibi birşey oldu dedim.Bana ne dedi beğenirsiniz hergün 30 km git gel yapıyorsun yaylaya ondandır kesin diyor.Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım.Ne yapayım kızlar yaaaa

nasıl yani anlamadımmm...

nasıl yani anlamadımmm...

Vallahi aynen.Ben dün rahatsızlandım lekelenme falan oldu.Doktoru aradım ilaç verdi istirahat et dedi ilacı iç yarın gel dedi.Bugün kayınvaldem aradı.Neyin var hayırdır doktora cuma günü gidecektin dedi.Bende böyle böyle dedim.Bana kesin yayladan dedi O yol yapmıştır dedi.Ay şok oldum.Dedim ki anne yoldan değil dedim işten.İş çok stresli dedim Yok yok kesin yoldan ben biliyorum dedi.Bende dedim ki anne ben orada iş yapmıyorum annem yemeğimi yapıyor Ütümü herşeyi annem yapıyor ben bişi yapmıyorum dedim .Yok yok yoldan dedi.Şoktayım vallahikafamçokkarıştıdelikafadulden

Günaydın kızlar.Dün gece kahverengi lekelenme geldi doktorumu aradım hemen.Gece gece progestan aradık.Birazdan gideceğim doktora bakacak.Dua edin kızlar bebeğime birşey olmasın.Rabbim onu bize bağışlasın

güzelim korkma sakın benim kanamam bile oldu bişey olmadı çok şükür ne olacağını bilemem tabi allahım korur inşallah diyorum ama çok korkma korktukça başına gelirmiş insanın... büyükler her adında olur diyolar doktorumda kahverengi lekelenme normal kırmızı olmadıkça korkma dedi.. bak sanada aynısını söyleyecek emin olkaydirigubbakcemile5

takma canım yaa valla herkes bi laf söylüyo sen içini ferah ttut allaha emanet et bana doktor 10 gün sırt üstü yatacan dedi ben işte yaptım gezdimde yürüdümde ama herşey iyiymiş çok şükür olur böyle şeyler hepsini takmaya kalksak paronayak oluruz içini ferah tut nolur

Vallahi aynen.Ben dün rahatsızlandım lekelenme falan oldu.Doktoru aradım ilaç verdi istirahat et dedi ilacı iç yarın gel dedi.Bugün kayınvaldem aradı.Neyin var hayırdır doktora cuma günü gidecektin dedi.Bende böyle böyle dedim.Bana kesin yayladan dedi O yol yapmıştır dedi.Ay şok oldum.Dedim ki anne yoldan değil dedim işten.İş çok stresli dedim Yok yok kesin yoldan ben biliyorum dedi.Bende dedim ki anne ben orada iş yapmıyorum annem yemeğimi yapıyor Ütümü herşeyi annem yapıyor ben bişi yapmıyorum dedim .Yok yok yoldan dedi.Şoktayım vallahikafamçokkarıştıdelikafadulden

boşver guzelım ya herkes bısey söler sen takma kafana olacagı varmıs..rahat ol valla.. o şunu dedı bu şunu dedı dersek hep yandık zaten.stres yapma kaynana söler daha neler söler..

Aman olsun razıyım Çok korkuyorum bİŞey olacak bebeĞİme dİye...canım sen bebeĞİnİ gÖrdÜnmÜ?

benimde hiç yoktu bu haftaya kadar şimdi boğazım alev aldı sanki... ama merak etme başlar bi haftaya kadar biz bugün 7+5 olduk iki gün önce gitmiştik doktora kalbini gördük hep alttan bakıyodu bu kez üstten baktı kalp atışlarını duyduk harikaydı allahım sanada nasip etsin

Back
X