2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarr nete sinir oldum bugün takılıp duruyor
ummuhan cım hoşbuldum canım ne güzl muhabbet etmişsiniz böyle

Allah nasip ederse bende Nisan annesi olmaya adayım arkadaşlar , umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak nasib olur.

herkese iyi akşamlar...
nazcım daha şimdiden neler konuşup düşünmüşsünüz öyle sizi tebrik ediyorum ama ben yapamam,yani korkumdan bir sonraki kontrol tarihimizden ötesini düşünemiyorum. henüz hiç bir hayal kurmak istemiyorum, o kadar tedirginim ki...
sizleri tebrik ediyorum

hoşgeldın ebramcım allahım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ama bunları şimdi konısmıcazda ne zaman konusucaz çok hayal etmıstım bu gunlerı RABBIME SUKURLER OLSUN NASIP ETTı

inşallah hep böyle umutla olun hepiniz.benim başımdan kötü bir tecrübe geçmişti onun da etkisi var tabi ki bende.o yüzden rahat olamıyorum.
cumartesi gidicem doktora ultrasona göre sat tarihinden 3-4 gün geride,doktor önemli değil dedi ama çok tedirginim.allah nasip ederse cmt.günü 6+6 olacak,heralde karından görebilirim artık kalp atışını inşallah.

amin canım hepımız hakkında hayırlısı olsun
bende dun gıttım ultrasonda 2 gun gerı cıktı ama bu normal bebek buyudukce farkı kapıyormus çok sukur kalp atıslarıda baslamıs ıhsallah sende duyarsın canım

heee bu arada oruçla ilgili doktorum kesinlikle tutmıycaksın dedi.tamam bebek bizden beslenmiyor ama biz yediklerimizle bebek için uygun zemini,vitamini,gücü vs.hazırlıyoruz.ve islamda zaten hamile ve emziren kadınlara bu konuda esneklik sağlanmış.ben zaten günde 5 tane hap içiyorum hepsi bebeğimin sağlığı için.

Bende ilk defa c. tesi gidicem doktora , açıkçası çok tedirginim , doktorla iletişimimiz nasıl olucak , acaba iyi şeyler duyacakmıyım , nasıl muayene edicek vs. vs. gibi sorular var kafamda ama içimden dolup taşan dinginlik yüzünden bi müddet sonra kalmıyor soru moru..

amin canım hepımız hakkında hayırlısı olsun
bende dun gıttım ultrasonda 2 gun gerı cıktı ama bu normal bebek buyudukce farkı kapıyormus çok sukur kalp atıslarıda baslamıs ıhsallah sende duyarsın canım

inşallah canım düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.seni de tebrik ederim kalp atışları için,hepiniz için kendim kadar seviniyorum inan ki.

Bende ilk defa c. tesi gidicem doktora , açıkçası çok tedirginim , doktorla iletişimimiz nasıl olucak , acaba iyi şeyler duyacakmıyım , nasıl muayene edicek vs. vs. gibi sorular var kafamda ama içimden dolup taşan dinginlik yüzünden bi müddet sonra kalmıyor soru moru..

ihsallahh guzel seyler duyarsın canım hıc korkma

Back
X