2010 Nisan Anneleri

Bende bulantı yok şu an ama mide gazı var , sürekli ağzım sulanıyor bi de ğğğğğ , kasık bel ağrısı , baş ağrısı ve en korkuncu kulak çınlamaları ağrıları , sizde kulak çınlaması yada ağrısı oluyor mu?

iftardan sonra alışverişe gitmiştim. yeni geldim. doktor hergün bi avuç ceviz veya fındık veya kuru üzüm veya kuru kayısı dedi onları aldım. bi de 2 bardak süt dedi. süt dayanmıyo evde. ha bi de bizimkiler ortopedik terlik al dediler ona bakındım. bu arada bu akşam ilk mide bulantımı yaşadım. be merak etmetin benim sat ile ultrason arasında 10 gün fark var.

kaç haftalıksın ademir
ben 5 haftalık bende hergün ceviz yiyorum.
benim bulantım var ama hiç ıstifra etmedim iştahımda yerinde.
sigarayıda iyice azaltım.bu hafta tamamen bırakacam inşallah.

kaç haftalıksın ademir
ben 5 haftalık bende hergün ceviz yiyorum.
benim bulantım var ama hiç ıstifra etmedim iştahımda yerinde.
sigarayıda iyice azaltım.bu hafta tamamen bırakacam inşallah.

6+2. bu gün ilk defa istifra ettim. sigara kullanmıyorum. zavallı kocamada içirmiyorum. adam balkonda yaşamaya başladı. sadece şu k9 köpekleri gibi koku duyum bi gelişti sormayın. bütün pis kokuları duyuyorum.

iyi geceler arkadaşlarr
akşam iftardan sonra görümcem uğradı sağolsun kendime geldim bende
şimdide eşim onu götürdü bende yanınıza attım kendimi
hem midem yanıyo hemde karnım ağrıyo kızlaryaa bide afedersiniz gaz sancım var :(
bunada şükür tabi

ben de yatırdım kocamı uykumun gelmesini bekliyorum. olur olmadık yerde geliyooo, şimdiyse gözlerim fal taşı

kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..

kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..

çok üzüldüm okuyunca. ama dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır. Allah tekrar nasip etsin sana....

canım benim çok üzüldüm rabbim sabır versin . çok zor biliyorum ama kendini çok üzme canımya vardır bunda da bir hayır

canım çok üzüldüm arkadaşların dedigi gibi bir hayır vardır mutlaka rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar saglıklı bebişler verir inş.

sagolun kızlar iyki varsınız.. cok tesekkurler iyi dilekleriniz için , napalım artık nisana yetişemem ama sizinkiler benimkinin birkaç aylık ablaları abileri olurlar inşallah .. önden buyrun yolu açın ben de ilerde tecrubelerinizden yararlanırım bol bol umarım...

yok yok merak etmeyin.. diyorum ya hersey Allahtan mutlaka boylesi bizim için daha hayırlıdır. cok sukur hiç bir problem olmadan dogal yollardan cok kolay hamile kalabildiğimi ikimizde de bir problem olmadıgını bilmek bile benim için inanılmaz bir teselli neyse üzmiyim sizi de daha fazla.. insan cok duygusal oluyor cunku :) hepinize iyi geceler. gorusmek uzere..

Back
X