• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

canım zaten tercih yapamadım sorma vardır bir hayır bugün tvde izlerken duygulandım o kadar okuyosun sonunda öğretmenliği bir sınava tabi tutuyolar benim matemetik bilgim yok kaç sene oluyo ama sınavda matemetik yapamadığım sürece atanamıyacağım branşım ingilizce gerçi ders falan veriyorum ama ben artık kadrolu olmak istiyorum :gitme:

Saçma sapan bir sistem.Yeterli olmasan üniversiteyi bitiremezdin.

evet canım yaa faruk bey di...karıştırdım ben:((

sen memnunsun demek...ben işyerimdeki arkadaşlarımdan duydum ilk doktor ararken arkadaşım gidiyor faruk beye ona gidecektim sonra arkadaşlar öyle dedi bende bu doktoru buldum o sırada gitmedim...

bak işte birebir yaşayandan duymak lazım demek güzel bi hastaneymiş....

evet cnm ben çok memnun kaldım.2 gün hastanede yattım.odaların içinde tertemiz banyo var.dr istersem duş alabileceğimi söylemişiti.duşta aldım odamda.dr fırsat buldukça yanıma geldi durumumu sordu.hemşirelerin biri geldi biri gitti.ee daha ne olsun.hatta masaj bile yaptılar bana.norkozun etkisiyle sol omuzum tutulmuştu sağsunlar masaj yapmışlardı.pedimi bile hemşireler değişti ilk gün.ist yapacak olsam doğum gene avcılar hospitıl olurdu.ama benim dr ayrıldı oradan medicana geçti onur başeğmezdi benim dr.ama faruk beyde çok çok iyi ama dediğim gibi çok yoğun.

bi kaç sattir yoktum ama sayfalar dolmuş. okuyamadım hepsini ama yeni bişey öğrendim. Çok ii tanıdığım bi aktara gittim şimdi badem yağı almak için. Bazı bünyelerde badem yağının kıllanma yaptığını ve artık kadın doğum dr larının üzüm çekirdeği yağı önerdiğini söyledi... Bilgilerinize...:nazar:

şekerim o çatlak patlak bir karından,balon sönüğü memişten daha iyidir kıllanmak bence.kıllanma dediğinde ince ince tüğler onlarda doğumdan sonra tek teek dökülecek.
bir mamyun kadar kıllanmayacaz heralde:sm_cool:badem yağının kıllanma yapacağını sanmıyorum.hamilelik salgılanan bir hormon zaten kıllanma yapıyor.benim göbeğimde oluşmuştu kıllanma.ama çok değil yavaş yavaş döküldü çoğu.ama ben o kıllanan böygeye ağda vurmuştum accık besledim sanırım.şimdi az az olsada var.

hayir canim folik asit eksikliginden yasadigim problemler icin doktorum vermisti anemi kan sayimi düsüklügü uyusukluk ve nefes darligima karsi ve stress icin di cok düzenli kullanmadim ama bu folik asitle tanismam 5 yil öncesinden yani hücre gelisimi icin cok faydali oldugu icin doktorlar hamilelikte veriyorlar

bana dr folik asit şişlik yapar dedi.:uhm:karnındaki şişlikte bu yüzden dedi:hulya:

şekerim o çatlak patlak bir karından,balon sönüğü memişten daha iyidir kıllanmak bence.kıllanma dediğinde ince ince tüğler onlarda doğumdan sonra tek teek dökülecek.
bir mamyun kadar kıllanmayacaz heralde:sm_cool:badem yağının kıllanma yapacağını sanmıyorum.hamilelik salgılanan bir hormon zaten kıllanma yapıyor.benim göbeğimde oluşmuştu kıllanma.ama çok değil yavaş yavaş döküldü çoğu.ama ben o kıllanan böygeye ağda vurmuştum accık besledim sanırım.şimdi az az olsada var.

Çok hoşşun canım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doğrudur ama ben korktum. O memişleri düşündükçe kötü oluyorum zaten. dr larda üzüm çekirdeği yağını önerdikelrine göre oda ii gelecektir diye düşündüm. ve şimdiden başladım yağlanmaya:)) pehlivanlar gibiyim:hooray:

doğrudur ama ben korktum. O memişleri düşündükçe kötü oluyorum zaten. dr larda üzüm çekirdeği yağını önerdikelrine göre oda ii gelecektir diye düşündüm. ve şimdiden başladım yağlanmaya:)) pehlivanlar gibiyim:hooray:

Haydi bire yiğit, kendini göster; Çekip el-ense'yi fendini göster!:1hug:

bende cazgırlık yapayım bari.
--haydi bree pehlivannn.Kim tutar senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aboo bizim nisan anneleri pehlivanlığa kalkışmış amanın kızlar durun bebişler var göbişte unuttunuz sanırım:emir_bebek:

aboo bizim nisan anneleri pehlivanlığa kalkışmış amanın kızlar durun bebişler var göbişte unuttunuz sanırım:emir_bebek:

kızlar aldım gazıııı. Zaten yarın dr randevum var. Çok korkuyordum. Sayenizde daha iyiyim. İnşallah yarın sağlıklı haberlerini vericem size.:nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlarr
bugün misafirim vardı o yüzden giremedim hiç eşim erken gidince temizliğide yapamadı bana kaldı herşey:( yoruldum tabi ama değdide
yarında doktorda randevum var 9 da inşallahh hayırlı haberlerle gelirim banada dua edin olur mu

iyi geceler kızlarr
bugün misafirim vardı o yüzden giremedim hiç eşim erken gidince temizliğide yapamadı bana kaldı herşey:( yoruldum tabi ama değdide
yarında doktorda randevum var 9 da inşallahh hayırlı haberlerle gelirim banada dua edin olur mu

iyi geceler canım bak yine misafir çağırmışsın canım yaa kendini yorma haa yarında ben geliyorum size canım baksana hergün misafir çağırıyon maşallah canım sana :nazar::nazar:

Back
X