2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

ruzenin

minikmisafir.blogspot.com
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
4.282
2
116
İstanbul
2010 nisan annesi olarak bu topiğimizin açılma sırasıda gelmişti artık,belki erken olbilir ama enazından fikir alışverişi yaparız,neyimiz eksik onları görürüz,eee bizde baya yol aldık sonuçta ufak tefekte olsa bebişlerimizin hediyeleri geldi,yada bizler aldık....hepinizi bekliyorum kızlar,hadi buyrun bebişlerimizin cicileriyle burda olalım...bekliyorum tüm annelerimizi........buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

işte kızlar ilk ciciler benden olsun yarında kalanları eklerim ......:asigim:

Yeni toplanma yerimiz hayırlı uğurlu olsuuun , çok yakında bende buradayım inşallah.

bu beşiğe bayıldım kızlar harika bişi kızım olursa eğer düşünüyorum,prenses yatağı gibi gerçekten.....:asigim:

Eklentiler

• $ergul-ferforje-tasli-bebek-besigi-001.webp
    $ergul-ferforje-tasli-bebek-besigi-001.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 108
işte kızlar ilk ciciler benden olsun yarında kalanları eklerim ......:asigim:

canım bebişin güle güle giysin canım çok güzeller bayıldım bitanem ahh ahh şu resim eklemeyi eşimden bir öğrenim gerçi bana gelen hediye olursa ekleyeceğim artık çünkü şimdi bişey almamak için kendimi zor tutuyorum bakalım canım bayıldım senin kuzunun cicilerine :hulya::hulya:

canım bebişin güle güle giysin canım çok güzeller bayıldım bitanem ahh ahh şu resim eklemeyi eşimden bir öğrenim gerçi bana gelen hediye olursa ekleyeceğim artık çünkü şimdi bişey almamak için kendimi zor tutuyorum bakalım canım bayıldım senin kuzunun cicilerine :hulya::hulya:

çok saol canım benim....bende kendi kendime öğrendim yaa basitmiş aslında bak basit olduğu için durup durup ekliyorum ben bi ticker bile yapamamıştım bliyomusun.....

bayıldım hepsi çok güzel. sağlıkla doğsınlar da giysinler inşallah. ben anca 3-4 ay sonra ekliyeceğim almayı düşünmüyorum çünkü. Ama tabi çok özenip alırsam bişiler koyarım:))))

bayıldım hepsi çok güzel. sağlıkla doğsınlar da giysinler inşallah. ben anca 3-4 ay sonra ekliyeceğim almayı düşünmüyorum çünkü. Ama tabi çok özenip alırsam bişiler koyarım:))))

valla kızlar ufakta tefekte olsa bişiler almışsınızdır ekleyin valla,bende daha almadım kendi namıma hiç bişi,ama çok hevesleniyorum....

valla kızlar ufakta tefekte olsa bişiler almışsınızdır ekleyin valla,bende daha almadım kendi namıma hiç bişi,ama çok hevesleniyorum....

hiç bişey almadım canım. çorap bile iki düşüğüm var onlarda gelen hediyeleri bile dağıtmışım o kötü günlerde.. O yüzden almıyorum ben:(((

ya ama bu haksızlık:(( ben daha bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyorum doktora zaman var daha ama dün lcw da bi erkek ceketi gördüm bayıldık eşimle eğer erkekse ilk onu alrırm heralde

benim bebeğimin bi kumbarası bide eşime hamile olduğum haberini vermek için aldığım bebek converseleri var şimdi evde deilim eve gidince becerebilirsem ceker eklerim::))

ya ama bu haksızlık:(( ben daha bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyorum doktora zaman var daha ama dün lcw da bi erkek ceketi gördüm bayıldık eşimle eğer erkekse ilk onu alrırm heralde

benim bebeğimin bi kumbarası bide eşime hamile olduğum haberini vermek için aldığım bebek converseleri var şimdi evde deilim eve gidince becerebilirsem ceker eklerim::))

tamam canım bekliyorum en kısa zamanda ozaman.....

kızlar bunlarda sizin için gelen hediyelerin bir kısmından seçtiklerim yine....dün akşam çok keyif aldım inanımki,baya bi uğraştım sevdim onları....içlerinde hem kız hemde erkek için olanlar var herkezin içine ne doğuyorsa ona göre hediye alıyorlar.....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $IMG_0121.webp
    $IMG_0121.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_0122.webp
    $IMG_0122.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_0123.webp
    $IMG_0123.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_0124.webp
    $IMG_0124.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_0126.webp
    $IMG_0126.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 83
en son yüklediğim resimdede bizim eşimle yaptığımız oyuncak birikimiz var hepsi bebişimizin artık.....

kızlar bu bebek albümü biz yeni evliyken hediye gelmişti,inşlh bebişin resimleri ile dolup taşar,diğer papuçlarımızda hep tv' nin üzerinde duruyordu bebek yapmaya karar verince bizi motive etsin diye almıştık,şimdi artık oda bebişin ama eşimin içinden her erkeğin istediği gibi erkek babası olmak geçiyor demekki baksanıza ikiside maviş.....:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $IMG_0127.webp
    $IMG_0127.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_0128.webp
    $IMG_0128.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 93
kızlar bu bebek albümü biz yeni evliyken hediye gelmişti,inşlh bebişin resimleri ile dolup taşar,diğer papuçlarımızda hep tv' nin üzerinde duruyordu bebek yapmaya karar verince bizi motive etsin diye almıştık,şimdi artık oda bebişin ama eşimin içinden her erkeğin istediği gibi erkek babası olmak geçiyor demekki baksanıza ikiside maviş.....:nazar::nazar::nazar:

hepsi çoookk güzel özellikle şortlu pembe tulum. Allah hepsini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh...

hepsi çoookk güzel özellikle şortlu pembe tulum. Allah hepsini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh...

saolasın canım ya nedense bende hep kız kıyafetlerine takılıyorum ,onlar gözüme öyle şirin geliyoki,içimdende hep kız geçiyo,ne bileyim oğlum olursada üzülmemm sağlıkla gelsin inşlh..onunkilerde çok şirin .....

bitanem hepsi çok tatlı yaaa hihoyyyt bayıldımmm. bende inşallah 28 ekimden sonra alacağım o gün cinsiyetimiz belli olacak teyzesi.. ama seninkileri görüncede çok özendim yaaa :CüvCüv:hihoyyyt

ruzenin hepsi çok güzeller tatlım güle güle giysin bebeşin hııı bu arada senin oğlun olcak bırak şu pempe kıyafetleri zemuszemus

Back
X