2010 nisan bebişlerinin fotoları

maşallah kuzucuklara hepsi çok tatlı.. Rabbim bahtlarını açık etsin işallah..

Maşallah bebişlere Allah nazarlardan saklasın. Benim bebişlerimde ınşallah böyle sağlıcakla gelirler

ay allahım harikalarr
allah bağışlasın analarına babalarınaaa
bizimde içimizd eböle güzellikler varr şimdi

maşallah tüm bebişlere allah analı babalı büyütsün hepsini bende iyice sabırsızlandım görünce allah hepimizi sağsalim kurtarsın

batuhancım maşallah sübhanallahh hümeyra kızımıza rabbim nazarlardan saklasın
gülsemin seninde ellerine sağlık teyzesi çok güzel olmuş resimlerimiz

amin canim benim

ay allahım harikalarr
allah bağışlasın analarına babalarınaaa
bizimde içimizd eböle güzellikler varr şimdi

evet sizinde icinizde böyle güzellikler var
güzel dileklerin icin sagol

maşşallahh allahım bune güzellikler böle yaa bayıldım bebeim bebişim de böle tatlı olucak inşlh.

bunları gördükçe kızım bana çok büyük geldi şimdi onun doğduğu gün aklıma geldi yeni doğan bebek cennet kokarmışş şimdi onlar cennet kokuyo miss gibi yaa rabbim analı babalı büyütsün rabbim sağlıklı uzun ömürler versin allah bağışlasın hepsi melek yaa

geldim baktım tuğba doğurmuşmu diye göremedim kızlar Tarhan doğum yaptımı haberiniz varmı

nisanurum canım tarhanın dün 3 cm açıklığı varmış hastaneye yatırmışlar büyük ihtimal şu anda kucağında dır kaan kaptan:)

evet cnm aldım haberini 3 900 gram 53 cm olark dünyaya geldi suni sancı verilmişti büyük ihtimal normal doğumla doğurdu şimdi karnını doyurmuş yatırmıştır kaan beyii o güzel kokusunu çeksin içine bizde bekliyoduk kaan kaptanı en sonunda çıktı o kaptan kaydirigubbakcemile3

2cqlblu.jpg

buda kaan egemen allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah kuzucuuk :nazar::nazar::nazar:

ay ben yerim onuuu
çok tatlı kaaan :)
oyyy..yavrumm..

gözün aydın tuğbacım. Allah sağlıkla, güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin..

hoşgeldin kaann annenii çok beklettin
ama değmişş 41 kere maşallahh çokk tatlı

kaann... maşallahh sana.. çok beklettin ama sağlıkla gelmişsin çok şükürr...

oyy maşallah kaan egemene sağlıkla kavuşmuş ailesine..allah uzun hayırlı ömürler versin..

bu güzellikleri görünce gerçekten çok heyecaanlandım zaman biran önce geçsin istiyorum
hepside çok masm ve güzeller Allah bağışlasın

hoşgelmiş kaanımız maşallah 41 kere kuzucuğumuza rabbim nazarlardan korusun meleğimizi

Back
X