ayyy kızlar temizlik yapayım dedim ya.camları silerken alt komşum yok pervazlarıma su gelmiş.ben yıkamadım ki diyrm ayyy öldürdü beni ya.pervazlarını da görseniz hiç abartmıyrm valla simsiyah tozdan kurumdan.ayyy ev hanımlığı çok zor ya.bi gün temizlik yapayım dedim moralim de bozuldu üstüne
allah emı:) sana yapma temızlık otur oturdugun yerde dedım :)
ayyy evet ya cvp veremedim sinir oldum.su falan da yoktu ha.ayyy hala ellerim titriyo.
günaydın herkesee,erkenden toplandık yine :)))
hep boyle bu komsular takma kafana bosver..keske alıp bı kova suyu ustune atsaydın.su damlayan yer beyazlamıstır da tozu bellı oldu dıye kızıyodur o sımdı alsanaalsanasmile
günaydın herkese
kızlar ebn onemlı seyı atladım ya ben regl oldumhihoyyytcuma gunu klomene baslıcam yenı calısmalar baslıcak artık delikafadulden
dr.a görünmüş müydün caım sorun neymiş? kaç aydr deniyordunuz
benım hıkayem bıraz karsısık canım evlılıgımın ıkıncı senesı temmuzda dolucak bız bu kasım bıraktık korunmayı ocakta tutmus bebek ama kımyasalmıs subatta dustu.sonra 1 ay korunma verdı doktorlar .marta kadar sonra yıne bıraktık nısanda negatıf cıktı testlerım zaten 16 gun gecıktı ıste bugun yenı oldu daha yanı aslında kacıncı denemem ben bıle anlayamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?