Desene benimki her ay kendini gebeliğe hazırlıyormuş:roflol:
ay canım oyle ama ben evlenmeden once ya okuyodum ya calısıyodum hıc evde durmaya alıskın deıldım sımdı evde hapıs gıbı hıssedıyorum kendımı bıde oturdugum mahalle de ınsanlar cok cahıl boyle cok dedıkodu faln var o yuzden cok muhatap da olmamaya calısıyorum... ornegın dusuk yaptım ben bırısı bana acaba dusuk deıldı de sen mı ole sandın dedı kan pıhtılasması olmasın dedı..boyleler ıste ben o yuzden calısmak ıstıyorum bırazda..
inşallah cnm sende sevinirsin çokk,allah gönlüne göre versin,izmirin neresinde oturuyosun ben bornovadayım
evet bak carnada tacrübeye tabidir bu olay yani kaydirigubbakcemile3 her ay geç geliyodukaydirigubbakcemile3
bende evlenmeden once sabah 6da cıkıp aksam 7de gelıyordum eve bıkmıştım resmen calısmakdan. evde durmaya ıhtıyacım vardı sımdı evdeyım o yuzden keyıflıyım canım çalışasımda hıc yok vallahı ne yalan soyleyım. binada benım kımse yok hepsı yaşlı kafa dengı hıc arkadasım yok. ülkede degıstım yavas yavas alısıyorum ıste
ay cok sevındım ızmırlı bırısı cıktı:sm_cool: buca gedız canım buraya gelın geldım ama hıc sevmedım burayı senın oturdugun yer guzel ben bornovayı cok sevıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
carna canım sende pko varmıydı
amaann ben buara sadece süpürüyorum oda haftada 1,zaten kirlenmiyo öle pek,eşim işte ben okulda,bazende canım isterse tozunu siliyorum okadar bugün bangoları sildim içimden geldi extra yani :))))
aaa bende şirinyerden geldim buraya geçen seneye kadar şirinyerde oturuyordum,evlendik burdaydı eşimin evi buraya taşındık evet bende seviyorum bornovayı,egede okuyorum okulada yakın yürüyorum çok zaman,bende okual gittiğim için daha hiç komşularla ev gezmesi yapamadım ama zaten yaşıtımda yok arkadaşlarım geliyo gidiyo ailem geliyo gidiyo öle işte
beden eğitiminde okuyorum cnm 4. sınıf.keşke okusaydın böyle sana bişey diyimmi,maddi yönden düşünmüşsün ama dışardan harç parası ilk dönem yaklaşık 250 ikinci dönemde öyle veriyosun,ben ilk dönem 90 lira harç ödüyorum ikinci dönemde öyle,eşimlede 6senedir beraberdik 3. sınıftayken babamı zar zor ikna ettik evlendik babam okul bitince istiyodu çünkü,ama çoook seviyolar eşimi yani,1aya mezunda olcam,bebişte geliyo kısmetse,senin okuduğun bölümde zor hem dışardan okuması,normal okula gitmiş olsaydın çok güzel olurdu notların,kısmet cnm olsun seninde bebişin olur inşallah onla çok güzel vakitler geçirirsin
şubatta uludağa kış kampına gitmiştik kayak dersi için,son uygulamalı dersimizdi o hemen martta bebek çalışmasına başladık bizde,bu dönemki derslerimiz kitaptan dersler o yüzden rahatız zaten 1 aya mezun olurum kısmetse,buara bulantılar var işte ama çok kötü boyutta değil inşallah böle bitçek okul bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?