Yok be kuşum ben 15 ay oldu uğraşıyorum pozitifi göremedim daha...
Tamma canım doğru hatırlıyorsun geçen hafta bebği gördüm bu hafta kalp atışlarını : )
Canım ya...Ya senle ben eşimlede senin eşinin huyları ne kadar çok benziyor...İlk önce kız söylen sonrada bişey yokmuş gibi davran...dogumgunumu kutlayan arkadaslarım cok tsk ederım (K) biraz once eşim geldı ışten cıkmışta gelmış hedıyeler almış birsürü giyim kuşam.. kocaamanda cıcek yaptırmıs sırf kırmızı guller .. sabah beni öldürecek gıbı bakıyodun ne olduuu sımdı nıye yüzün gülüyo dıyo :)) pislikk beni sinir ettın sabah dedım bılıyom dıyo guluyo gıcık gıcık. yok yok vazgectım sevsin beni yaa :))
gece maç var :roflol:
gece maç var :roflol:
Canım ya...Ya senle ben eşimlede senin eşinin huyları ne kadar çok benziyor...İlk önce kız söylen sonrada bişey yokmuş gibi davran...
Bizdede var...aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Ewet canım bende dışarı tek çıkamam...Beraber çıktımıda elimi bırakmaz...Acaba bana bakan var mı diye aranır durur...Açık giydirmez...Çatal gözükmeyecek...Ewet verdi ama nekadar çalıştırır bilmem...Belkide iş olmadığından verdi izin...Her yerede olmaz dedi...evet hemde tıpatıp aynı... bende evdeyım hep yollamaz yanlız bıyere ıkımızde eve mahkumuz :roflol: sadece o cıkarır dısarı zamanı olunca, elimi bırakmaz saga sola bakma der artık guluyom kızmıyom :roflol: gerçi senınkı calımana ızın vermış bana oda yok :)
welcome canım bısı sorucam..bızım dr bıze hıc yasak falan vermedı ılıskıyle ılgılı hanı bu klomenı kullanırken su gunler ılıskı yasak dıye bısı varmı???
bu sorumu gormedın canım heralde bı daha yazdım bende ..cunku dr zırt pırt aramaya cekınıyorum acaba ılıskı yasakmı su an bıze
welcome canım bısı sorucam..bızım dr bıze hıc yasak falan vermedı ılıskıyle ılgılı hanı bu klomenı kullanırken su gunler ılıskı yasak dıye bısı varmı???
bu sorumu gormedın canım heralde bı daha yazdım bende ..cunku dr zırt pırt aramaya cekınıyorum acaba ılıskı yasakmı su an bıze
kumralperi... yasak degılde aralıklı ılıskıye gırın dedı doktor banada .. hergün degılde bı gün dur bı gün yat
Ewet canım bende dışarı tek çıkamam...Beraber çıktımıda elimi bırakmaz...Acaba bana bakan var mı diye aranır durur...Açık giydirmez...Çatal gözükmeyecek...Ewet verdi ama nekadar çalıştırır bilmem...Belkide iş olmadığından verdi izin...Her yerede olmaz dedi...
Canım bize yasak vermedi...Hatta dr. gideceğimiz günün öncesindeki akşam muhakkak ilişki verdi...İçerde sperm olması gerek dedi...
evet canım yasak yok ama kaliteli sperm olması için 2 gunde bir ilişki diyolar .klomenden sonra catlatma iğnesi olacaksınya sonrasında doktor sana nezman ilişkiye girmen gerektiğini soyleyecek o başka bir durum yani.aşılamada sadece 3 gun perhiz veriyolar.oda kaliteli sperm yakalamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?