dilekçim bize de erkek dedi doktor ama bir sonra kinde kesin diyelim dedi ama değişeceğini sanmam bariz olarak gözüküyordu pipisi kaydirigubbakcemile3
ben daha test yapmadııım yaaaaaa guvenemıyorum kendime. bugunde bekleyeyim dedim :)
Nekadar güzel ya...Kimsecikler yok ve ben sanki birileri varmış gibi soru soruyum...Harikayım dimi...
evet supersın:) kız yarın yapım dimi. bugun gecti artık aldırmadım MAGLUUUUM KENDIM CIKIP ALAMIYOM ESİMDE İŞE GITTI , yarın yapım bari doktor adet olmazsan söktürücü kullan dedi bişey cıkmazsa progestan alıyımda içiyim boshayallersmile
inşallah bebişin seninledir canım
test yapcaaaaaaaaaaaam sımdı. test aldı komşum. o gıdınce yazarım sıze
evet supersın:) kız yarın yapım dimi. bugun gecti artık aldırmadım MAGLUUUUM KENDIM CIKIP ALAMIYOM ESİMDE İŞE GITTI , yarın yapım bari doktor adet olmazsan söktürücü kullan dedi bişey cıkmazsa progestan alıyımda içiyim boshayallersmile
gene yoooooooooooooooooook bısey
gene yoooooooooooooooooook bısey
kızlar bende sperm sonuçlarını aldım ama doktoruma gösteremedim malesef ancak pazartesi gösterebilicem.sizlere yazıyım fikirlerinizi söyleyin banada
miktar 3 ml
ph 7.7
1. saatte hareketli sperm yüzdesi %70
hızlı ileri hareketli %50
yavaş ileri hareketli %10
yerinde hareketli %10
hareketsiz %30
sperm yoğunluğu 10.500.000/ml
anormal morfolojili sperm yüzdesi %16
yuvarlak hücre 1.000.000/ml
lökosit 1.000.000/ml
biz ilk defa yaptırdığımız için pek bişi anlamadım.
kızlar merabalar nasılsınız.yıne kımsecıkler yok ama ben yıne de yazayım gırınce okursunuz dedım.ben Allah'a şükür çok iyiyim ama biraz sancılarım oluyo.heralde rahım genısledıgı ıcın oluyo .onun dısında cok bulantım yok şükürki.iştahsızım sadece özledim bu topiğin kalabalık günlerini şubat anneleri topiğine de uğramıyorum fazla .evde aksama kadar yatıyorum.ama sıkılmaya basladım bu aylaklıktan .haftaya kpss sınavına gırıcem ama hıc calısmadım.belkıde bebeksız olarak son defa sınava gırıcem ve bu sansı guzel kullanmadıgım ıcın kendıme cok kızıyorum.neyse kızlar kendınıze ıyı bakın .hepinizi öptüm
Kizlar bende fazla giremiyorum.Mide bulantim oluyor.Dogru duzgun birsey yiyemiyorum.Sürekli yatiyorum.Sabahlari asiri bulantim oluyor.Idare etmeye calisiyorum artik Saziye ve diger kizlar umarim en yakin zamanda sizlerde hamile kalirsiniz dualarim sizlerle.....
İnşallah canım benim...Dualarını bizlerden eksik etmeyin...Hamişlerin duaları kabul olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?