2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ben regi oldum dün gece yani 9.denemede boş...artık beni listeyede yazmayın arkadaşlar.

neden böyle düşünüyosun cnm?
aynısını welcome da demişti listeden adımı siliyorum diye.silme dedim onada vakti geldiğinde olucak sakın umutsuzluğa kapılma.welcoma bu lafının üstünde çok kısa bi süre içinde hamiş kaldı.sıra sende hadi bakalım umutsuzluk yok.

2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme
Seliz-------------------------------------02 Ekim---------------?. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: gamyoncuiremsu İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan

BEKLEMEDEKİLER

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

kızlar bende hamileyimmm. daha günüme vardı ama grip oldum ilaç kullanmadan önce test yaptım. kan testimde 140 çıktı. allahım inşallah sağlıkla gelmesini nasip eder. bu arada allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

canım tebrik ederim
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayıda nasib eder rabbim.

cnm tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın

Tebrik ederim canım...İyiki ilaç kullanmadan test yapmışsın...

aysu inan çok yıprandım ..hevesimde kaçtı.ne yapayım artık olmuyo...1-2-3...7-8-9 ay dile kolay...üzülüyorum...neyse hayırlısı buymuş demekki..

tebrikler..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

tebrik ederim hayırlı olsun
nisan ayından beri listede olupta hamile kalmayan bir tek ben kaldım(((((((((((((((

canım zamanı var demek ki sende inşallah biran önce hamiş kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…