ben regi oldum dün gece yani 9.denemede boş...artık beni listeyede yazmayın arkadaşlar.
kızlar bende hamileyimmm. daha günüme vardı ama grip oldum ilaç kullanmadan önce test yaptım. kan testimde 140 çıktı. allahım inşallah sağlıkla gelmesini nasip eder. bu arada allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
canıom sağol amin inşallah. Allah hespimize nasib eder inşallah...canım tebrik ederim
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayıda nasib eder rabbim.
kızlar bende hamileyimmm. daha günüme vardı ama grip oldum ilaç kullanmadan önce test yaptım. kan testimde 140 çıktı. allahım inşallah sağlıkla gelmesini nasip eder. bu arada allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
cnm tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın
Tebrik ederim canım...İyiki ilaç kullanmadan test yapmışsın...
teşekkürler canım. hadi listede eylül hamişlerine al beni:)))))
teşekkürler canım. hadi listede eylül hamişlerine al beni:)))))
canım bilgilerini ver ekleyeyim...son adet tarihini ve kaçıncı denemede tuttuğunu...
canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
neden böyle düşünüyosun cnm?
aynısını welcome da demişti listeden adımı siliyorum diye.silme dedim onada vakti geldiğinde olucak sakın umutsuzluğa kapılma.welcoma bu lafının üstünde çok kısa bi süre içinde hamiş kaldı.sıra sende hadi bakalım umutsuzluk yok.
tebrik ederim hayırlı olsunkızlar bende hamileyimmm. daha günüme vardı ama grip oldum ilaç kullanmadan önce test yaptım. kan testimde 140 çıktı. allahım inşallah sağlıkla gelmesini nasip eder. bu arada allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
nisan ayından beri listede olupta hamile kalmayan bir tek ben kaldım(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?