SELİZ canım bence doğum kontrol hapını kullan derim...Gerek olmasaydı zaten dr. neden versinki ilacı...Sonra keşke demeni istemem...Çünkü kist çok berbat bişey...Ben yaşamadım ama bu Kadınlar Kulubünde çok karşılaştım bu sorunu yaşayanları...Kullanmadıkları zamanda tekrarladı ama kullanıncada tekrarlamayacak diye bişey yok ama en azından uyguladım yaptım dersin...
canım bende varis başlangıcı var.yanii bnm bacaklarımda kan dolaşımı problemi var biraz yol yürüyeyim yada yorulayım bacaklarım şişer ve sancı yapar.dr gittiğimde sende varis başlangıcı var ilaç falan kullanırken dikkatli kullanman gerekir demişti ben mayıs ayında kistimi öğrendiğimde 2 ay d.kontrol hapı kullandım ve kistim geçmedii.ozamanda korkarak kullanmıştım bu ilaç zaten kanı katılaştırıyor aspirinin tam tesrine.oysa ben kanım sıvılaşsın die arasıra aspirin içiyorum.dr.bana demedi eşime demiş ilacı içsin diye yoksa ben bu sorunumdan bahsederim.ilacı aldım yine de içecektim ama prospektüsünü okuyunca varis ve ona benzer rahatsızlığı olanlar kullanmasın diyor.geçenlerdede haberlere birkaç kişi çıktı kızda varis varmış d.kontrol hapı içince kızın bacağındaki toplardamarlar tıkanmış kız ilacı kist için içiyormuş.yani kızlada sağlık sorunlarımız aynı.bende bu haberler üzerine çok korktum açıkcası:18: o kız şuanda yürüyemiyorben çocuk yapmaktan daha çok bu olaylar yüzünden kullanmak istemiyorum.şimdi adet olmayı bekliyorum sonra dr.arıcam ve varis olduğunu söyeleyecğim bakalım ne dicek?
canım bende varis başlangıcı var.yanii bnm bacaklarımda kan dolaşımı problemi var biraz yol yürüyeyim yada yorulayım bacaklarım şişer ve sancı yapar.dr gittiğimde sende varis başlangıcı var ilaç falan kullanırken dikkatli kullanman gerekir demişti ben mayıs ayında kistimi öğrendiğimde 2 ay d.kontrol hapı kullandım ve kistim geçmedii.ozamanda korkarak kullanmıştım bu ilaç zaten kanı katılaştırıyor aspirinin tam tesrine.oysa ben kanım sıvılaşsın die arasıra aspirin içiyorum.dr.bana demedi eşime demiş ilacı içsin diye yoksa ben bu sorunumdan bahsederim.ilacı aldım yine de içecektim ama prospektüsünü okuyunca varis ve ona benzer rahatsızlığı olanlar kullanmasın diyor.geçenlerdede haberlere birkaç kişi çıktı kızda varis varmış d.kontrol hapı içince kızın bacağındaki toplardamarlar tıkanmış kız ilacı kist için içiyormuş.yani kızlada sağlık sorunlarımız aynı.bende bu haberler üzerine çok korktum açıkcası:18: o kız şuanda yürüyemiyorben çocuk yapmaktan daha çok bu olaylar yüzünden kullanmak istemiyorum.şimdi adet olmayı bekliyorum sonra dr.arıcam ve varis olduğunu söyeleyecğim bakalım ne dicek?
arkdaşlar hepinize merhabalar...nisan topiğine başından beri takılılan biriydim..sonra hamile kalamayınca bebek fikrinden uzaklaşmak için nette takılmamaya karar verdim ve sonuç:HAMİLEYİMMM..hepinizin bu habere çok sevineceğini düşündüm ve girip yazmak istedim...seliz ve sevda dualarım sizinle...diğer arkadaşlarında doğumları yaklaştı...Allah bir avazda kurtarsın..sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi.
arkdaşlar hepinize merhabalar...nisan topiğine başından beri takılılan biriydim..sonra hamile kalamayınca bebek fikrinden uzaklaşmak için nette takılmamaya karar verdim ve sonuç:HAMİLEYİMMM..hepinizin bu habere çok sevineceğini düşündüm ve girip yazmak istedim...seliz ve sevda dualarım sizinle...diğer arkadaşlarında doğumları yaklaştı...Allah bir avazda kurtarsın..sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi.
Tebrik ederim canım benim...Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip netsin...Ne kadarlık hamilesin şimdi...
canım tebrik edrim bu fikri kafadan atınca hamiş kalınıyo demekki tebrik edrim
canım gözün aydın :)
tebrikler kaç ay sonra oldu bebğin
2 yaşında da kzın var ama senin kafana takmana gerek yoktu zaten onunla uğraşırken çok takılmıyor .hiç olmayınca daha çok takıyorsun ya hiç olmazsa sdiye
benle seliz kaldık hadi hayırlsıı bakalım :)
kzımla az yaş farkları olsun istedim...1 yıl bekeldim ama hamiş kalmak için...demekki zamanı varmışş...dualarım sen ve seliz için hiç unutmuyorum sizi...eminim sende yakında buraya güzel haberini yazacaksınnn....kendine iyi bak ve moralini yüksek tutt...
kızlar benimde gebelik şekerim çıktı malesef.
bugün diabet uzmanıyla görüştüm.diyetisyenim diyetimi dün yazmıştı zaten.
şeker ölçüm cihazı aldım onunla sabah öğle ve akşam aç ve ikinci saat tokluk şekerimi ölçüp not edicem haftaya cuma kontrolüm var inşallah diyetimle düşerde insüline gerek kalmaz.
ayyy canım inşallah düşerde insülüne gerek kalmaz çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?