• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

allah gÖnlÜnÜze gÖre versın arkadaŞlar sabırlı olun umudunuzu yıtırmeyınnnnnnn herŞey yoluna gırecekkkkkkk

Hep gülün kızlar : ))

Şimdi yeni nesil böyle herşeyin planını yapıyorlar, önceden millet hamile kaldığını anlamazmış orada burada tarlada doğururlarmış.Biz burcunu bile düşünüyoruz : )Eee tabi buna da -doğmamış çocuğa don biçmek- denmez de ne denir: )

suur seni şanslı gacı : )

benim eşimin annesi yaşlı baya o evde doğum yapmış hep eşine bile dememiş endişelenmesin diye komşusuyla halletmişler nasıl dinliyorum anlattıkça millet hastanede bile rahat doğuramıyor ya

zaten zırt pırt ilişkiye giriyoruz çocuk olsun diye demi :roflol: bende 9ay hamilelik izni 9ayda emzirme izni yapıcam yani

zaten zırt pırt ilişkiye giriyoruz çocuk olsun diye demi :roflol: bende 9ay hamilelik izni 9ayda emzirme izni yapıcam yani

He vallaha,boynumuzun borcu sanki :roflol: aynı izinleri bende kullanacağım canım emin ol : )

Kızlar yiğenimi doktor amcasına götürücem 5 de randevusu var.Şimdilik bebeğim olana o kadar bu küçük böcükle ilgileniyorum.Bebeğim olsun onunda papucunu dama atacağım :roflol:

öptüm. görüşürüz sonra.

Hep gülün kızlar : ))

Şimdi yeni nesil böyle herşeyin planını yapıyorlar, önceden millet hamile kaldığını anlamazmış orada burada tarlada doğururlarmış.Biz burcunu bile düşünüyoruz : )Eee tabi buna da -doğmamış çocuğa don biçmek- denmez de ne denir: )

suur seni şanslı gacı : )

merci seker:)darisi ikinciye :dance:

He vallaha,boynumuzun borcu sanki :roflol: aynı izinleri bende kullanacağım canım emin ol : )

Kızlar yiğenimi doktor amcasına götürücem 5 de randevusu var.Şimdilik bebeğim olana o kadar bu küçük böcükle ilgileniyorum.Bebeğim olsun onunda papucunu dama atacağım :roflol:

öptüm. görüşürüz sonra.

grşrz canım

Back
X